Astroloji & Burçlar Bir gün çok ilgili bir gün o kadar ilgili olmayan aslan erkeğinin amacı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aslan erkeği neden böyle davranır flörtöz müdür hayatında birden fazla kişi olur mu? Güncellemeler+1 yıl Sevip sevmediğini nasıl anlarız bu erkeklerin Bir gün çok ilgili bir gün o kadar ilgili olmayan aslan erkeğinin amacı nedir? Cevapla Nedir Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Aslan erkekleri hep böyledir. Onu darlayamaz ve sıkamazsın aksi halde kaçar tamamen kayıtsız kalırsan ilgisini çekersin. 2 0 Yorumla
Ikae_ Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 98% Akrep +1 yıl Çok sevse ilgili davranırdı, soğuk sıcak yapıyorsa başka flörtleri de olabilir 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Of Yorumla Soran +1 yıl Kimseyle konuşmuyorum diyor ama Yorumla Soran +1 yıl Ben haricinde Yorumla Soran +1 yıl Ve zaten sabahtan akşama kadar çalışıyor Yorumla Soran +1 yıl Var mıdır başka biri ya of Yorumla Ikae_ Akrep +1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sorma çok fenalar insanın psikolojisini bozarlar Manipüle ederler uzak durmakta fayda var 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevip sevmediğini nasıl anlarız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yaparsan yap geriDöner ise Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlam tavır Yorumla Soran +1 yıl Ne yaparsam yapayım geri döndü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman seviyor Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı. Aslan burcu doğası gereği zaten flörtözdür 0 0 Yorumla
Erensrl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Kova +1 yıl Libidosundan başka hiçbir şey olamaz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sevip sevmediğini nasıl anlarız Yorumla Soran +1 yıl Herkese libido duymuyordur heralde Yorumla Erensrl Kova +1 yıl Libidosu düşükken aldığı tavırlarla Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla Soran +1 yıl Seviyor o zaman Yorumla Erensrl Kova +1 yıl Sevmiyosa bile değer veriyodur Yorumla Soran +1 yıl Seviyor da değer veriyor da ama işte bazen ilgilenmiyor o kadar üzülüyorum tribimi ciddiye bile almıyor bazen Yorumla Erensrl Kova +1 yıl O kaybetme korkusuyla alakalı bir şeydir korkmuyosa ciddiye almaz tribi Yorumla Soran +1 yıl Korkmuyor Yorumla Erensrl Kova +1 yıl O zaman sanada değer veriyodur ama en çok kendine değer vermeye başlamış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslan erkekleri hep böyledir. Onu darlayamaz ve sıkamazsın aksi halde kaçar tamamen kayıtsız kalırsan ilgisini çekersin.
Çok sevse ilgili davranırdı, soğuk sıcak yapıyorsa başka flörtleri de olabilir
Of
Kimseyle konuşmuyorum diyor ama
Ben haricinde
Ve zaten sabahtan akşama kadar çalışıyor
Var mıdır başka biri ya of
Olabilir
Sorma çok fenalar insanın psikolojisini bozarlar
Manipüle ederler uzak durmakta fayda var
Sevip sevmediğini nasıl anlarız
Ne yaparsan yap geri
Döner ise
Sağlam tavır
Ne yaparsam yapayım geri döndü
Ozaman seviyor
Aslan burcu doğası gereği zaten flörtözdür
Libidosundan başka hiçbir şey olamaz
Sevip sevmediğini nasıl anlarız
Herkese libido duymuyordur heralde
Libidosu düşükken aldığı tavırlarla
Tamamdır
Seviyor o zaman
Sevmiyosa bile değer veriyodur
Seviyor da değer veriyor da ama işte bazen ilgilenmiyor o kadar üzülüyorum tribimi ciddiye bile almıyor bazen
O kaybetme korkusuyla alakalı bir şeydir korkmuyosa ciddiye almaz tribi
Korkmuyor
O zaman sanada değer veriyodur ama en çok kendine değer vermeye başlamış
Aslan rkegiyle olmaz