Bende akreplere karşı bir çekim var ve nedense oğlaklar da var ama bu ikisi baya zıt burclar
Genel olaraksa yay kova terazi ikizlerle anlaşıyorum yengecle olmuyor birturlu aşırı hoşuma gitse bile maalesef yürümüyor
Sizin düşünceleriniz ne
Bende akreplere karşı bir çekim var ve nedense oğlaklar da var ama bu ikisi baya zıt burclar
Genel olaraksa yay kova terazi ikizlerle anlaşıyorum yengecle olmuyor birturlu aşırı hoşuma gitse bile maalesef yürümüyor
Sizin düşünceleriniz ne
İkizler burcuyum yükselenim terazi ve akrep erkek arkadaşım oldu, şunu rahatlıkla söylebilirim ki asla bize göre değil👎fazlasıyla kıskanç hatta paranoyaklık derecesine varıyor ve hayatı çekilmez hale getiriyor, kova burcunu da tavsiye etmem iki sevgilim oldu kova burcundan, astrolojide en iyi anlaştığımız burçlardan görünse de gerçek hayat çok farklı, kovalar sorumsuz, özgürlüğüne düşkün fakat karşı tarafı kısıtlayıcı😏 kesinlikle soğuk insanlar ve aldatma potansiyeli çok yüksek. Yay erkeği ile de bir dönem sevgili oldum tavsiye etmem, romantik ama gözü sürekli dışarda fakat dikkatli olmazsan güzel sözler ve hediyelerle seni kandırmaya çalışabilir böyle de bir özelliği var. Balık erkek arkadaşım da oldu, o da çok sıkıcıydı benim için. Belki şaşırabilirsin ama en iyi anlaştığım başak olan sevgilimdi, hem kültürlü hem de çok iyi bir konuşmacıydı, onunla sohbet etmek çok keyifliydi, hem arkadaş hem de sevgili olabilinecek nadir insanlardan, bu hem sevgililik döneminde hem de evlilikte çok önemli diye düşünüyorum. Başaklar entellektüel bilgi birikimi görece yüksek olan insanlar gibi görünüyor,
Kovalar çok güzel anlatmissin ama çekici yanlari var kovanin
Basaklara çok gıcık oluyorum ben de ya olmaz onlardan
Benim yükselenim buarada balık ay burcum kova
Öyle kovalar balık en nefret ettiğim burç ama basak da öyle aslan falan da akrep bilemiyorum iyi geliyor bana yukseleni oğlaklar hele harika bence ama kıskanç evet bunda haklisin
Yay erkekleri çoğu kadını etkiler. Birçoğu entellektüel, özgüveni yüksek ve gizemli olur. Çok severim ama arkadaştan fazlası olmuyor. Çapkınlar biraz. Bir de seni delirtirler. İkizlerle fazla uyumludur. Çok eğlenceli bir ilişki yaşarsın ama yay erkeğinin uslusuna rastlamadım. Rastlarsanız bana da haber verin çünkü bayılırım😄😄
Yengeç ve balıkla anlaşamazsın bu arada. Senin enerjine yetişmezler. Melankoliktirler
😄😄oyleler capkinlar ben bu dediğini yengeçle yaşıyorum arkadaştan öteye geçmiyor bir yürüyor ok tam olacakken saçmalıyor eril enerjisi 0ya bu erkeklerin bir de kusuyorlar 31 yaşında adam kusuyor laf sokuyor cuss yani dedim bu nee
Asko balıklara nefret ediyorum bir gün elimde kalcak biri bdbdb
Aman aman😄😄 Yengeç erkeği kadar trip atanını görmedim valla
Su grubu bizi taşımaz. Beni linçleyecekler biliyorum ama djjdk bazılarının duruşu davranışı ezik oluyor. Yani kendine güvenleri olmuyor. Yakın bir sürü arkadaşım var master yaptım bu konuda😅
Sen de ki ikizlersin yoksa
Yay:)
Ha anladım yengec cidden tuhaf bir burç balık egolu falan ama yebgec çok tatlı ve manyak ama maskülen de değil güzel olsa bile insan seyedemiyor
Hdjdjdk burç falan değil de bizlere gerçekten her anlamda düzgün aklı başında efendi erkek lazım. Bu dönemde en zor şeylerden biri de sağlıklı ilişki yapmak. Valla kolay gelsin
Orası da öyle tabi eğlence amaçlı sordum ya çok ciddiye almiyorum
Cevap
3Cevap
Ben akrebim ikizlerle iyi anlaşıyorum.
Ama bir o kadar da tersiz.
Ya inanılmaz çekici ya da kavgalı
Ben de akreplerin o maskülen olması hoşuma gidiyor ya
Ama birturlu de olmuyor akreplerle jsjsjs
Buarada nasıl oldu o 3 yorum yapmışsınız sildim digerlerini
😂😂hahaha tamam öyle yapınız benim icin sorun yok)
Yükselen ne acaba ve akrebin en iyi anlastigi burcu merak ediyorum nedir bu
Ben de hep akrepleri çekici buluyorum bak mesela yengeçler de güzel cidden ve çok ilgili ama tam bir psikopatlar aşırı disiller hiç maskulenlik yok ama Akrepler çok maskülen ve erkeksi)
😂😂😂anlatayım konuşmayı severim insanları ovmeyi de ovulmeyi de ayyy🙈💅🏻💅🏻
Akrepler maskülen ilgili libidosu yüksek kadından anlayan oluyor sert derin anlamlı bakışları oluyor ser verir sır vermez diye bir deyim var öyleler herseyi gizli yaşarlar bu da ikinci çekici bir özelliği
Ve kiskanctirlar
Aa doğru gizlediğim seylervar ve akrep biri vardı onunla konuşarak bunun normal olduğunu kabul etmiştim daha rahat olmamı sagladi
Biz yengeçler sizin gibi kucaktan kucağa atlamayız sizin gibi de boynuzlanmayız karşıdakini iyi tanırız o yüzden yengeç burçlarının haltını yemeyin. Biri libido der birisi fantezi der kullanıp atılmalıktan fazlası değilsiniz o fake fotonu da kaldır erkekliğini görelim gerçek fotonu paylaşta.
@Aybukedicik111 akrep erkekleri mi kucaktan kucaga giden
Evet kendini bir halt sanıp övdürmüş bir de amip. İkizler de çok kucaktan kucağa gider. Hatta daha demin bir erkek entrysi okudum ekşi sözlükte sürekli biriyle sevişmekten sıkıldığını yazmış. Sen nasılsın orasını bilemeyeceğim. Erkeklere zerre güvenim yok şu devirde
@Aybukedicik111 ama hakaret olmuş bu yani onun hayat tarzı farklı olabilir
Kendilerinin bileceği iş ama basit insan sevemiyorum benim venüsüm ve marsım ikizler mesela ay burcum akrep ama yapamam farklı farklı kişiyle ruhum özeğim tükenir yapana da bol şans ruhu erimez umarım.
@Aybukedicik111 😅😅çok melankoniksin
Gerçekler bu ileri de anlarsın🤣
@Aybukedicik111 yok yani sen benim hayatımı nerden biliyorsun da ilerde anlarsi kucaktan kucağa geziyorsun lafi ni ediyorsun
€mbesil kafalı akrep yengeçe laf etmişsin kendi kendime niye tribe gireyim?
Burç diye bir şey yok bacım. Modern zaman üfürükçülüğü.
Tamam onu inkar etmiyom sorum ikizlere hangi burç iyi olmasi
Yengeç olmaz. Kova ile olursun.
Yengecle olmuyor cidden
Ben yengeçim ikizler erkekleri sevgi konusunda yengeçlere maşallah çok iyi çok kibar davranıyor tanışmak istiyor felan demekki ikizler kadınıda aynıymış ama Yengeç çok duygusal ve inan bu onun elinde olan bir şey değil şahsen ben çok üzülüp ağlıyorum ama elimde değil doğduğumuz günü biz seçmedik Yengeç çok güzel bir burç ama görüldü yapsan direkt küser direkt hareket yapar küçük şeyler gibi gözüküyor birçok insana karşı. yengeç için öyle değil
Sen pamuk sekersin ama tatlı geldi bana düşüncen teşekkür ederim güzel sozlerin icin
💝💖💖
Terazi burcuyla çok iyi anlaşırlar
Evet terazilerle de anlaşıyorum ben💖teşekkür
Yay burcu
Yaylar capkin olmaları hariç bence de iyiler)
İkizler kadını -koc erkegi
Yok ya koclara nefret ederim maskülen değiller kavgacı agresif şeyler hepsi
Ne? Koç burcu en maskulen burçlardan bir tanesidir. Kadınları bile maskulen enerjilidir
Maskülen değil asko kavgacı egolu
Alakası yok sen öyle olana denk gelmessin ayrıca yükselen etkisi de önemli
Benim enerjime uymuyorlar bak mesela ısrarla öyle değil diyorsun bu maskulenlik değil kavgacı tavır hiç sevmem
Koç burcu sinirli ve agresiftir bende koçum. Ama maskulenligin atası koç burclaridir. Senin meskulenlik anlayışına s. kayim. bir insan tartışıyor diye maskulen olmuyor mu yani? Maskulenlik erkeksi olmak eril enerjili olmaktır. Sen kendine feminen erkek bul tartışma sevmiyorsun madem
Asko cooook agresifsin
2. maskulenlik karşısında kadını kendine çeken demek oluyor koclara gram cekimim yok maskülen değiller egolu ve agresifler
@ajalwowp sana gülüyorum şu an cidden yazik
Maskulen, Fransızca kökenli "masculin" kelimesinden dilimize geçmiştir. Genel olarak erkek, erkeksi, erkek gibi, erkeği andıran, eril ve erkeğe benzeyen gibi anlamlara gelir. Fransızcaya da Latincede bulunan "masculinus" sözcüğünden geçmiştir. Maskulen, aynı zamanda feminen kelimesinin zıt anlamlısıdır.
Al oku az bilgilen
@ajalwowp konuşman falan çok kabasin senle uğraşamam ksye de şikayet ettim hakaret etmişsin canm
Kac tane kaldi awk yengecim ben
Boğa aslan balık başak koç bunlara nefret ediyorum mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?