Şaka mısınız siz, kız faldan tüm hayatını okumamı bekliyor ki bedava bakıyorum. Bir fala baktım diğerine de bakmamı istedi. Başka bir şey görmüyorum diyorum peki şu ne olacak diyor. Ne diyebilirim? Her şey bir faldan çıksaydı insanlar bir kere baktırıp her şeyi öğrenirdi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lütfen lütfen doğum haritasiiiii öğrenciyim 😢
+4
❤️❤️❤️❤️
Ama ilk 5 dedin
:) ilk 4 sün işte 5. Yorum da gelince kapatıcam.
Evet evet ☺️☺️☺️
Ya of yeter ya zaten çıksa sasardim daha da girmem bu ne be kırk yılın başı beleş buldum diye sevindim benim gibi garibana ne cikarki zaten
Öyle deme ya üzüldüm. Müsait vaktim olursa sana ayrı bakayım ekle. Çalışıyorum diye çok fırsat olmuyor.
Ya ama cidden sinirim bozuluyor garibanın yüzü gülür mu diyorlar ya cidden öyle
Ekledimm
Ben de öyleyim çekilişlerde benim de şansım yok.
Benim hiçbir şeyde yok. Neye girsem boş çıkıyor:/
@jsaoowwowp Merak etme bir sey kacirmadin sohbeti ortada birakip gitti 1 2 bir sey demesi icin dun gece uyumadim 1e kadar bekledim.
Cidden mi ya iyi ki bakmamış o zaman banada ekledim sonra bakarım dedi bende sildim
Şaka mısınız siz, kız faldan tüm hayatını okumamı bekliyor ki bedava bakıyorum. Bir fala baktım diğerine de bakmamı istedi. Başka bir şey görmüyorum diyorum peki şu ne olacak diyor. Ne diyebilirim? Her şey bir faldan çıksaydı insanlar bir kere baktırıp her şeyi öğrenirdi.
Hahaha silmiş bir de anlık size fal bakma yükümlülüğüm mü var, üzüldün kıyamadım sonra bakarım dedim. Hemen bakarım demedim.
Doğum haritası
+3
Sabirsizlandim mfmjfnfn
kdmxmxmznbs herkes doğum haritası istemiş, şimdiden hazırlayın da bari.
Ya o 5. Kişi hiç gelmezse kfjfjfj
Geldi kdnxnznz
İnşallah ben çıkarım 🤲
Maalesef...
😭
Dogm haritası
Sonrakine artık, dün paylaşmıştım. Çekilişi yaptım.
Kahve
Holley 5. kisiyim
5.
Ayla 10 dakika içinde ekleyip yazmazsan çekilişi yeniden çekicemm
Doğum haritası
+2
Doğum haritası
Bana baksana
+1 ekledim seni.
Ben merak ettim bana baksana
Kanka çekiliş yapıcam kime çıkarsa 5 kişi sana da çıkabilir belki.
Tamam kanka yap bakalım. bi