Oğlak erkeği tekrar nasıl ilgili olur?

Bana ilgili, görüşmek isteyen, görüşünce çok tatlı yaklaşan, yurtdışına gidersek cümlesi kuran ve sevgili olan çift arkadaşıyla tanıştıran oğlak kişisine aslında sevgili yolunda gittiğimiz belliyken emin olmak için bana yakınlaştığında aramızdaki şey ne neyiz diye sordum aslında hiç sormadığım yapmayacağım bir şey ama bi anda dilimden çıktı maalesef ama aslında sadece takılmak değil niyetin dimi onu sormak istedim dedim ama verdiği tepki normal değildi. Kendini bi anda geri çekti tamamen silip atacaktı sakinleşince sorun yok dedi ama sinirliyken bizden olmaz sen karışırsın yok evliliğe mi gider kafasına girdin vs dedi saçmaladı çünkü evlilik kelimesi etmemiştim sanırım travması var. Her neyse sakinleşince artık asla olmaz mı diyosun dediğimde asla olmaz demiyorum ama artık şu an düşünmüyorum dedi yani aslında düşünüyordu belli de etmişti sözleriyle tavırlarıyla ama canım ettim off şu an storylerime bakmıyor iletişimimiz kesildi ben de yazmıyorum kendimi geri çektim. Neden storylerime bakmıyor ve bu soğukluk buzlar nasıl erir? Ben de yazmıyorum yazsam cevap verir ama ben bana eskisi gibi ilgili olsun aramızdaki o tatlı enerji geri gelsin istiyorum :(
Oğlak erkeği tekrar nasıl ilgili olur?