Astroloji & Burçlar Sence hangi burç bu şiiri uyarlamıştır? EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Uydurmak isteyince her şey bir şekilde uyduruluyor vallahi Bir Eskişehir Efsanesi Sence hangi burç bu şiiri uyarlamıştır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç olabilir. 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Hmm burçlara inanmıyorum ama görsel baya hoşuma gitti😂 biri bana böyle bişey yapsa var ya.. 1 1 Yorumla EskişehirEfsanesi Koç +1 yıl Eee ne olur yapsa peki beni yaptı say ne olacakmış çok merak ettim bak Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Çikolatalı şeyler ağırlıklı bu kesin yay burcudur.. 😅 1 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% Boğa +1 yıl Venüs terazi erkeği yeni kurbanı olan flörtüne kur yapıyor ahahaha 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Koç +1 yıl O kadar yiyecek odaklı olunca aklıma boğa geldi… 😂 1 0 Yorumla
ultrapatates Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% Koç +1 yıl fotodaki denli romantiklik ergenliktir 1 3 Yorumla EskişehirEfsanesi Koç +1 yıl Ergen vs sonuçta güzel bir uydurma çekmiş tebrik etmek lazim Yorumla ultrapatates Koç +1 yıl lisede tembel ve yaramaz erkek çocuklarının ki geneli kopya çekmeden hiçbir sınavdan geçemez, zekası bu kadara yeterdi mesela. Yorumla EskişehirEfsanesi Koç +1 yıl Hahaha kesinlikle bir kopyamidir sence Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. boğa çünkü yemek yemeyi seviyolar 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 452 cevap paylaştı. Yay Burcu diyorum 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 685 cevap paylaştı. Çocuk şarkısı gibi olmuş 🤩 1 0 Yorumla
kimseuim Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Kova +1 yıl Bunu bana birisi verse gülmekten ölürdüm 1 3 Yorumla EskişehirEfsanesi Koç +1 yıl İnsanın gulesi geliyor ama Yorumla kimseuim Kova +1 yıl Evett Yorumla EskişehirEfsanesi Koç +1 yıl İsim nedir acaba Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% Oğlak +1 yıl Yengeç den beklerim 1 3 Yorumla EskişehirEfsanesi Koç +1 yıl Ooo sen yasiyormusun Yorumla Peteksi Oğlak +1 yıl Sende yaşıyorsun Yorumla EskişehirEfsanesi Koç +1 yıl Ben kayboldum geri geldim Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. alık burçları yazmıştır ((: 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı. Neptünyen balık :D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. akreptir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yengeç olabilir.
Hmm burçlara inanmıyorum ama görsel baya hoşuma gitti😂 biri bana böyle bişey yapsa var ya..
Eee ne olur yapsa peki beni yaptı say ne olacakmış çok merak ettim bak
Çikolatalı şeyler ağırlıklı bu kesin yay burcudur.. 😅
Venüs terazi erkeği yeni kurbanı olan flörtüne kur yapıyor ahahaha
O kadar yiyecek odaklı olunca aklıma boğa geldi… 😂
fotodaki denli romantiklik ergenliktir
Ergen vs sonuçta güzel bir uydurma çekmiş tebrik etmek lazim
lisede tembel ve yaramaz erkek çocuklarının ki geneli kopya çekmeden hiçbir sınavdan geçemez, zekası bu kadara yeterdi mesela.
Hahaha kesinlikle bir kopyamidir sence
Boğa muhtemelen😅
Yengeç yengeç yengeç🦀🦀🦀
boğa çünkü yemek yemeyi seviyolar
Yay Burcu diyorum
Çocuk şarkısı gibi olmuş 🤩
Bunu bana birisi verse gülmekten ölürdüm
İnsanın gulesi geliyor ama
Evett
İsim nedir acaba
Yengeç den beklerim
Ooo sen yasiyormusun