Araştırmaya kalktım ama hep çelişki hep çelişki
Sizin tecrübeleriniz varsa bu İkili hakkında.. Madur ve Cağresizim, Engin Tecrübelerinize muhtaçım
Sizin tecrübeleriniz varsa bu İkili hakkında.. Madur ve Cağresizim, Engin Tecrübelerinize muhtaçım
Astrolojik uyumlar genelde eğlenceli bir konuşma konusu olsa da, ilişkiyi belirleyen faktörler karmaşıktır ve yalnızca burçlara dayandırılamaz. Terazi erkeği ile Akrep kadını arasındaki uyum, birçok farklı etkene bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak konuşursak:
Terazi burcu, dengeli ve uyumlu bir yapıya sahiptir, ilişkilerde uyum ve işbirliğine önem verir. Akrep burcu ise derin ve tutkulu duygulara sahiptir, ancak bazen kıskançlık veya güvensizlik gibi olumsuz özellikler de gösterebilir.
Terazi erkeği ve Akrep kadını, birbirlerinin farklılıklarını anlamaya ve kabul etmeye çalışırlarsa, iyi bir denge sağlayabilirler. Terazi'nin sosyal ve uyumlu doğası, Akrep'in derin duygusal bağlarıyla birleşebilir. Ancak iletişim, güven ve duygusal zeka konularına dikkat etmek önemlidir.
Sevgili olunabilir mi veya arkadaş kalmak mantıklı mı, bu durumun sizin ve partnerinizin kişisel özelliklerine, değerlerine ve ilişkinin dinamiklerine bağlı olduğu anlamına gelir. Her iki tarafın da istekleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak karar verilmelidir.
Astrolojik uyumlar, ilişkiyi şekillendiren tek faktör değildir. Gerçek hayatta, iletişim, anlayış, saygı, duygusal zeka ve uyum da büyük önem taşır. Eğer Terazi erkeği ve Akrep kadını arasında olumlu bir bağ oluşuyorsa, sevgili olmak veya arkadaş kalmak gayet mantıklı olabilir.
Duygu dünyanızı ve ilişkilerinizi burçlara bırakabildiğinize inanmıyorum. Kardeşim bana ulaşıver de damadımıza ve sana ilişki uyum testi yapalım. Psikolojide bilimsel temeli olan ve uyum tespiti % 92 güvenilir olan testin sonucuna göre de test sonucunu ücretsiz yorumlayayım. İnsan benliği ve kişiliği 1 milyon ayrı faktörle ortaya çıkar. Astroloji belki 999.999 sıradadır. Yapmayın şunu kendinize Allah aşkına ya! Pozitif bilimlere merak yok, İnsan bilimlerine merak yok, bir ilişkiye gidecek yolu burçlarla belirlemek... Aferin. Mutlu yaşam ve yüksek yaşam kalitesi için böyle devam.
Boş yapma ya. Sadece sorduk hayatımızın ana temeli olarak görmüyorum burcları zaten.
Senin yaptığın neyse 99.99 nedir ya. Hiç bişim garantisi yokken müneccim mi kesilecen başımıza yahuu
İsterse başka şeylere merak salarım sanane kardeşim
Cevap
7Cevap
Yaşın 35 olmuş bence ayı burcu bile olsa hemen evlen
Sanane olum. Isterse senin yasin 45 kadar olayim yine secici davranirim
Arayan bulurmuş devam et
Hep çelişki hep çelişki olmasının nedeni burçların yalan olması :D
Burçlara pek inanmam 🙂 herkes herkesi sevebilir.🙂
Burçlara ne kadar bağlıysan o kadar canımsın demektir.
Pek uyumlu olmazlar gibi
Terazi erkegiyim akrep biriyle bi flortum olmadi
Terazi erkeği herkesi beğenmez.
Burçlara takilma
Terazi sürekli oynasmak ister
İdeal çift
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?