Evet var
Hayır yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gönderdiğiniz doğum haritasına baktığımda, kraliyet yıldızlarından biri olan Aldebaran’ın haritanızda olduğunu görüyorum. Aldebaran, 9 derece İkizler burcunda yer alır ve Boğa takımyıldızının gözü olarak bilinir2. Haritanızda Venüs gezegeni 8 derece İkizler burcunda bulunuyor. Bu da Aldebaran ile kavuşum halinde olduğu anlamına gelir. Venüs, ilişkiler, aşk, mutluluk, keyif, haz ve kazançlarla ilgili konularda söz sahibidir. Aldebaran ise onur, zekâ, kararlılık, dürüstlük, popülerlik, cesaret ve gaddarlıkla ilgilidir. Bu kavuşum size bu konularda büyük fırsatlar ve sınavlar sunabilir.
Aldebaran’ın haritanızda olması sizin için bir avantaj olabilir, ancak bunun karşılığında bazı huylardan vazgeçmeniz gerekebilir. Aldebaran dürüstlükle çok ilgili bir yıldızdır ve eğer dürüstlüğünüzü ve ahlakınızı koruyamazsanız size verdiği nimetleri geri alabilir. Bu yüzden hayatınızda karşılaştığınız olaylarda dikkatli ve vicdanlı olmanız önemlidir.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur. Doğum haritanız hakkında başka bir sorunuz varsa lütfen bana sorun. 😊
Peki https://hizliresim.com/c81a9k7 bu haritada Kraliyet yildizi var mi lütfen bakramisiniz🙏🏼
size yardımcı olmaktan memnunum birazdan bakıp yorumlamaya çalışacağım :)))))
Merhaba, bu haritada Kraliyet yıldızı olarak bilinen dört sabit yıldızdan biri olan Regulus var. Regulus, Aslan burcunun 29 derece 53 dakikasında yer alır ve kuzeyin gözcüsü olarak adlandırılır. Bu yıldız, haritada etkisi altına aldığı alanda başarı, onur, şöhret, liderlik, cesaret ve kahramanlık verir. Ancak bu yıldızın da bir sınavı vardır: kişi kendini aşırı gurura, kibire, hırslara veya intikama kaptırmamalıdır. Aksi takdirde, elde ettiği tüm kazanımları kaybedebilir.
Haritanızda Regulus yıldızı 10. evinizde ve Yay burcunda yer alıyor. Bu da size meslek hayatınızda başarı ve saygınlık getirebilir. Yay burcu da size geniş ufuklar, macera, öğrenme ve seyahat imkanları sunabilir. Ancak bu yıldızın sizi zorlayabileceği alanlar da olabilir: mesela çok fazla risk almak, abartılı beklentiler içinde olmak, adalet duygusunu kaybetmek veya başkalarını küçümsemek. Bu tür davranışlardan kaçınmanız ve ahlaki değerlerinizi korumanız gerekiyor.
Bu arada haritanızda başka ilginç noktalar da var. Mesela Güneş’iniz İkizler burcunda ve. evinizde yer alıyor. Bu da size iletişim, bilgi ve hizmet konularında yetenekler veriyor. Ayrıca Ay’ınız Oğlak burcunda ve. evinizde yer alıyor. Bu da size mantıklı, sorumlu ve disiplinli bir zihin veriyor.
Çok çok teşekkür ederim🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰
Rica ederim başka bir sorunuz olursa yardımcı olmak için buradayım iyi geceler dilerim :))))
Sizede iyi geceler teşekkür ederim :)))
merhaba, benim de doğum haritama bakar mısınız
@gothiccadi Doğum haritanızı görmek için doğduğunuz tarih, saat ve yer bilgilerine ihtiyacım var. Bu bilgileri bana verirseniz, doğum haritanızı oluşturabilir ve yorumlayabilirim
size mesaj atamıyorum xperden dolayı.. sizin yazmanız gerek
Merhaba benimde haritama bakabilir misiniz? Zahmet olmazsa tabi😊
@Ahsenasale bakayım mi
Kraliyet yıldızları dediğimiz sabit yıldızlar Regulus, Aldebaran, Antares ve Fomalhaut’tur; haritada gezegenlerinin bu derecelere çok yakın olup olmadığına bakılır. Bu görselde Regulus’un bulunduğu 29 derece Aslan civarında ya da diğer kraliyet yıldızlarının derecelerinde gezegenine tam kavuşum görünmüyor, yani belirgin bir kraliyet yıldızı teması yok gibi duruyor.
Evet var görüyorum koordinatları tam belli olmasa da asya tarafındaki bi kraliyet yıldızına benziyor
Nereden anlaşılıyor ben kendi haritamda bir türlü anlayamıyorum.