Merhaba balık burçları için bazı şeyleri sezebildikleri veya birşeyler hissedebildikleri söyleniyor. Hatta ilişkilerini rüyalarda görebildikleri. Sizce böyle bir şey olabilir mi?
Balık burcu olanlar hayatlarında yaşadıkları gizemli olayları, birşeyleri sezip gerçekleştiğini görenler oldu mu?
Spiritüel
Spiritüel değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba, umarım iyisinizdir. Neoklasik bir astrolog olarak açıklıyorum. Balık burcu en kapsayıcı ve en bilinmez burç olarak bilinir. Balık burcunu Jüpiter ve Venüs yönetir. Spritüel, sezgi, duygusallık vs gibi özelliklerle hiçbir ilgisi yoktur. Özellikle Venüs'ün yönetiminde olması sebebiyle realite, sanat, uzay bilimi ve bilinmezlikle ilgilidir. Balık burcu için söylenilen en açıklayıcı söz; hiç kimsenin anlamadığını anlayan, herkesin anladığını anlamayan bir yapı olarak da tanımlanır. Gerçekçilik ön plandadır. Tıp ve uzay bilimi ile ilgilenen kişilerde baskın şekilde görülür. Abartılı ve gerçeklikten uzak yaklaşımları vs Jüpiter yönetimi etkisiyle gerçekleşebilir. Eylemsizlik ve tepkisizlik de balık burcunun özellikleri içindedir. Burçların kendine has özellikleri mevcuttur ve bunu gezegenlerin yerleşimleri ve ev konumlarıyla yorum yapılıyor. Spritüel ve sezgi özelliklerini taşıyan ve bu konuda da en başarılı olan tek burç akrep burcudur.
Merhabalar teşekkürler iyiyim, umarım sizde iyisinizdir.
Ben akrep burcuyum. Kendi burcuma yükseldim. 😅
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
Harika! Tanıştığıma çok memnun oldum. Güneş burcu ya da yükselen bir kişi hakkında bize net bilgi vermez. En detaylı bilgileri doğum haritası bütünüyle elde edebiliriz. Çünkü doğum haritası bir bütündür ve gezegenlerin hangi burçta ve hangi evde yerleştiği bize her konu özelinde spesifik bilgiler vermektedir. 🙏 Görüşmek üzere 💕🌸
Neslihan hanım bir sorum var size
@fghbvrr Merhaba, elbette buyurun.
Mesaj kutusundan olur mu