Astroloji & Burçlar Burcunuza göre siz hangi taraftasınız? Çocuksu ve neşeli mi, olgun ve sakin mi? Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 79 Yapay Zekaya Sor Selâmlar!Burcunuz da hangi tarafta sınız...✔#Acid_Qeenn.🌺 Burcunuza göre siz hangi taraftasınız? Çocuksu ve neşeli mi, olgun ve sakin mi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Şey olur ya hani. rüzgara karşı yürümeye çalışırsınız. işte neşeli olmak için can atıyorum ama rüzgar geliyor. . d 1 0 Yorumla
Volki87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% Terazi +1 yıl Olgun v sakin (terazi) birazda dengesizlik 😅 1 6 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Teraziler dengesiz değiller sadece karar vermekte zorlanırlar... Yorumla Volki87 Terazi +1 yıl espirisine kendime dengesiz diyorum 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Arada dengesiz olduğumuz doğrudur. Yorumla Volki87 Terazi +1 yıl Bak sende kabul ediyorsun işte 😂 maalesef bazen dengesiz olabiliyoruz 🤣 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Dengemizle oynamasın kimse biz napalım.😄 Yorumla Volki87 Terazi +1 yıl Aynen öyle! 💯 katılıyorum 😂 yoksa çokta zor insanlar değiliz bence 😜 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Olgun ve sakin.. Sakinlik kısmı dalgalı ama olgunluk benim işim.. 😎 1 8 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Of sen nesin be...😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Bknz; TİRYAKİ.. 😅 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Olgunluk abidemiz saygılar...😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Örnek alınız efendim.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Aman diyim kalsın, ben çocuksu ve neşeli kalmakan yanayım.😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Yaşınla da çok uyumlu maşallah ya.. 😅 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Bende diyordum ne zaman yaştan konuyu açıcak diye.😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Barışmışsınız, bunu da açayım.. 😄 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Koç +1 yıl Çocuksu ve neşeli.. Zaten daha çok bu var.😅Tabi istediğimizde olgun ve sakinde olabiliyoruz 🙂 1 0 Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% Balık +1 yıl Balık burcuyum burçlara inanmam ama özelliklerimi bire bir yansıtıyor duygusal olmam çocuksu ve neşeli olmam inatçı olmam... 1 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% Akrep +1 yıl Olgun ve sakin. Olgın kısmı okeyde sakin kısmı tartışılır 😂 2 5 Yorumla Volki87 Terazi +1 yıl Yalnız değilsin 🤣 Yorumla Besara Akrep +1 yıl Teraziymişsin🤣 Yorumla Volki87 Terazi +1 yıl Bu konu hakkındada tartışmak lazım bence 😂 artık bi karar ver sende 🤣 Yorumla Besara Akrep +1 yıl Ne alaka be ben akrebim🤣🤣 Yorumla Volki87 Terazi +1 yıl Tartışılır 😂 teraziyede çok benziyorsun bence 🤣🤣 Yorumla
VULGUS Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% Boğa +1 yıl ♑ doğru, sanırım ben bir tık öfke sahibiyim. 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Yengeç +1 yıl Çocuksu yanım var ama nadir ortaya çıkar, neşeli ise çok doğru. 1 0 Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Boğa burcuyum ikisi de mevcut ben de o yüzden inanmayın bu sallamasyonlara 😂 1 1 Yorumla Yardımedin_ İkizler +1 yıl Bende* Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% İkizler +1 yıl Çocuksu ve Neşeli yi Tercih etmişsiniz Aynı fikirde değilim 1 0 Yorumla
RorScach Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% Başak +1 yıl Ben başağım hiç öyle değilim çocuksu ve eğlenceliyim bu yüzden burçlara inanmayın yalan shdh 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Terazi burada beni yansıtmıyor çocuksu değilim ama eğlenceliyim sakinlik yok ben de 1 0 Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% Başak +1 yıl Olgun ve sakin diyor ama genelde eğlenceli çocuksu olabiliyorum ortama göree 😅 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çocuksu ve eğlenceliyiz ama yerine göre yani.. olgun olduğumuz zamanlarda olmuyor değil hani ama nadir be 0 0 Yorumla
DISGUSTINGLIFE Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% Aslan +1 yıl Bu devirde burçlara inanan var ya ben de buna inanamıyorum 🙂 0 1 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl A aa öyle deme inanmayanlarda hatrımız kalıyo.😄 Yorumla
sPoRtMeNm Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% Aslan +1 yıl Kişiye göre değişir sevdiğim kişinin yanında onun gibi olurum gülmek yakışıyor bana 😁 1 1 Yorumla saulMed Aslan +1 yıl Slkkk Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boğa yanlış yerde, alooo 😃 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Sakin ol, terazide yanlış yerde.😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa +1 yıl Sakin olamam :D nereye şikayet edeceğiz bunu Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Oğlak +1 yıl Sen söyle doğru mu : )) 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Tam tersi olmalıydı bence, çocuksu ve neşeli benim gibi teraziler olmalıydı... Yorumla blackman3419 Oğlak +1 yıl Kesinlikle 😂 eee ben de öyleyim 😂 Yorumla
Mantikuttayr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 72% Aslan +1 yıl Olgun ve sakinmiş ama benim içimdeki çocuk 12 yaşında 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% Yay +1 yıl Çocuksu ve neşeli 😄 yükselenim ile tamamlanıyor işte her şey ☺️ 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Oğlak +1 yıl Burcum çocuksu ve neşeliYükselen burcum olgun ve sakin 😅😅 0 0 Yorumla
Asdfgert Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% Yengeç +1 yıl Çocuksu ve neşeliydim de hayat beni durgunlastirdi yav of 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 423 cevap paylaştı. Olgun ve sakin tarafta olsam da çocuksu ve enerjik yanım da baskın. 0 0 Yorumla
bekir0233 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 65% Balık +1 yıl ) nedir hepsinde akrep yayı aslan boğa bu kova nedir 0 0 Yorumla
Tekilaa79 Takip Et Xper 2 Yaş: 48 Oğlak +1 yıl Olgun olduğum söylenir ama sakinlik tartışılır 😉 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% Boğa +1 yıl Olgun ve sakiN taraftaymişssim😄😄 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 939 cevap paylaştı. Çocuksu neşeli Burnumun en güzel özelliği 😅 1 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Çocuksu ve neşeli değilim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 777 cevap paylaştı. Çocuksu neşeli 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Çocuksu ve neşeli Koç 14.04 1 0 Yorumla
Morsümbül_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Kova +1 yıl Çocuksu ve neşeli demiş. Sadece arkadaşlarımın yanında öyleyim aslında. Genel olarak sakin ve sessizimdir. 0 0 Yorumla
Göksu35 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Terazi +1 yıl Fikirlerim olgun ama davranişlarım çok da sakin degil😂 0 1 Yorumla saulMed Aslan +1 yıl Ahahaa niye sakin değil bircuj ne Yorumla
Tharfiniseviyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Yengeç +1 yıl Oğlak ama bütün özellikler var bende sakin neşeli olgun falan full piskopatim ben 0 0 Yorumla
papatyaaam123 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 72% Başak +1 yıl Başak olgun ve sakin diyorr hiçte bileeew 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Balik çocuksu neşeli 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Akrep +1 yıl Olgun ve sakin bir insanım evet doğru. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 333 cevap paylaştı. Çocuksu ve neşeli doğru 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben her taraftayım 🤣 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Oğlak +1 yıl Ben yerine göre her iki tarafa da yatkınım 0 0 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Olgun ama sakın değil de sinir küpü olan bennn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Şey olur ya hani. rüzgara karşı yürümeye çalışırsınız. işte neşeli olmak için can atıyorum ama rüzgar geliyor. . d
Olgun v sakin (terazi) birazda dengesizlik 😅
Teraziler dengesiz değiller sadece karar vermekte zorlanırlar...
espirisine kendime dengesiz diyorum 😂
Arada dengesiz olduğumuz doğrudur.
Bak sende kabul ediyorsun işte 😂 maalesef bazen dengesiz olabiliyoruz 🤣
Dengemizle oynamasın kimse biz napalım.😄
Aynen öyle! 💯 katılıyorum 😂 yoksa çokta zor insanlar değiliz bence 😜
Olgun ve sakin.. Sakinlik kısmı dalgalı ama olgunluk benim işim.. 😎
Of sen nesin be...😄
Bknz; TİRYAKİ.. 😅
Olgunluk abidemiz saygılar...😄
Örnek alınız efendim.. 😄
Aman diyim kalsın, ben çocuksu ve neşeli kalmakan yanayım.😄
Yaşınla da çok uyumlu maşallah ya.. 😅
Bende diyordum ne zaman yaştan konuyu açıcak diye.😄
Barışmışsınız, bunu da açayım.. 😄
Çocuksu ve neşeli.. Zaten daha çok bu var.😅
Tabi istediğimizde olgun ve sakinde olabiliyoruz 🙂
Balık burcuyum burçlara inanmam ama özelliklerimi bire bir yansıtıyor duygusal olmam çocuksu ve neşeli olmam inatçı olmam...
Olgun ve sakin. Olgın kısmı okeyde sakin kısmı tartışılır 😂
Yalnız değilsin 🤣
Teraziymişsin🤣
Bu konu hakkındada tartışmak lazım bence 😂 artık bi karar ver sende 🤣
Ne alaka be ben akrebim🤣🤣
Tartışılır 😂 teraziyede çok benziyorsun bence 🤣🤣
♑ doğru, sanırım ben bir tık öfke sahibiyim.
Çocuksu yanım var ama nadir ortaya çıkar, neşeli ise çok doğru.
Boğa burcuyum ikisi de mevcut ben de o yüzden inanmayın bu sallamasyonlara 😂
Bende*
Çocuksu ve Neşeli yi Tercih etmişsiniz Aynı fikirde değilim
Ben başağım hiç öyle değilim çocuksu ve eğlenceliyim bu yüzden burçlara inanmayın yalan shdh
Terazi burada beni yansıtmıyor çocuksu değilim ama eğlenceliyim sakinlik yok ben de
Olgun ve sakin diyor ama genelde eğlenceli çocuksu olabiliyorum ortama göree 😅
Çocuksu ve eğlenceliyiz ama yerine göre yani.. olgun olduğumuz zamanlarda olmuyor değil hani ama nadir be
Bu devirde burçlara inanan var ya ben de buna inanamıyorum 🙂
A aa öyle deme inanmayanlarda hatrımız kalıyo.😄
Kişiye göre değişir sevdiğim kişinin yanında onun gibi olurum gülmek yakışıyor bana 😁
Slkkk
Boğa yanlış yerde, alooo 😃
Sakin ol, terazide yanlış yerde.😄
Sakin olamam :D nereye şikayet edeceğiz bunu
Sen söyle doğru mu : ))
Tam tersi olmalıydı bence, çocuksu ve neşeli benim gibi teraziler olmalıydı...
Kesinlikle 😂 eee ben de öyleyim 😂
Olgun ve sakinmiş ama benim içimdeki çocuk 12 yaşında
Çocuksu ve neşeli 😄 yükselenim ile tamamlanıyor işte her şey ☺️
Burcum çocuksu ve neşeli
Yükselen burcum olgun ve sakin 😅😅
Çocuksu ve neşeliydim de hayat beni durgunlastirdi yav of
Olgun ve sakin tarafta olsam da çocuksu ve enerjik yanım da baskın.
) nedir hepsinde akrep yayı aslan boğa
bu kova nedir
Olgun olduğum söylenir ama sakinlik tartışılır 😉
Çocuksu ve neşeli
Olgun ve sakin
Olgun ve sakin (teraziyim)
Olgun ve sakinmişim
Olgun ve sakiN taraftaymişssim😄😄
Olgun ve sakin, terazi
çocuksu ve neşeli diyor yalan
Olgun ve sakinmis aslan benimki
Çocuksu neşeli
Burnumun en güzel özelliği 😅
Olgun ve sakin😏
Olgun ve sakin biriyim
Olgun ve sakin olduğum doğrudur
Çocuksu ve neşeli.
Çocuksu ve neşeli değilim
Terazi olgun ve sakin diyor
Olgun ama sakin değilim 😝
Çocuksu ve neşeliydim
Olgun ve sakin
Çocuksu neşeli
Çocuksu ve neşeli Koç 14.04
Olgun ve sakin
Olgun ve sakin.
Çocuksu ve neşeli demiş. Sadece arkadaşlarımın yanında öyleyim aslında. Genel olarak sakin ve sessizimdir.
Fikirlerim olgun ama davranişlarım çok da sakin degil😂
Ahahaa niye sakin değil bircuj ne
Oğlak ama bütün özellikler var bende sakin neşeli olgun falan full piskopatim ben
Olgun ve sakin.
Başak olgun ve sakin diyorr hiçte bileeew
Balik çocuksu neşeli
Olgun ve sakin bir insanım evet doğru.
Çocuksu ve neşeli doğru
Ben her taraftayım 🤣
Ben yerine göre her iki tarafa da yatkınım
Olgun ama sakın değil de sinir küpü olan bennn
Çocuksu ve neşeli..
Olgun ve sakin. 🤔