Astroloji & Burçlar Acaba doğum haritalarını bilen ve yorumlayabilecek biri var mıdır? Rainbowlove Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Eğer varsa ona haritamı yollayacağım :)) Acaba doğum haritalarını bilen ve yorumlayabilecek biri var mıdır? Cevapla Doğum Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% Yay +1 yıl Intertte yapan siteler var ücretsiz yıldız haritana bakması için yaz bulursun 0 14 Yorumla Rainbowlove İkizler +1 yıl zaten haritamı biliyorum bunu duygusal anlamda "yorumlayabilecek" birini arıyorum Yorumla ALTAYBEY Yay +1 yıl O kadarını bilemem bana hep arkadaşlarım yaptırdi zorla Yorumla Rainbowlove İkizler +1 yıl zorla mı :( zorla yapmanı isteyemem ama yaparsan mutlu olurum :) Yorumla ALTAYBEY Yay +1 yıl Hayır yanlış anladınız yıldız haritama bakmam için baskı yapildi internet üzerinden Yorumla Rainbowlove İkizler +1 yıl ay anladımm ee sonunda paktınız bari :) Yorumla ALTAYBEY Yay +1 yıl Baktım baktım normalde yay yükselen aslan ay burcu kova oluyor artık bunlar ne oluyorsa Yorumla Rainbowlove İkizler +1 yıl uff yorumlayacak birini bulsamm Yorumla ALTAYBEY Yay +1 yıl En sonunda bana baktirittin ya helal olsun siteyi bıraktım buraya www.astrovefk.com/ucretsiz-dogum-haritasi.php Yorumla Rainbowlove İkizler +1 yıl zorlamadım sonuçta, kaç yıldır arkadaşlarının zorla yaptırdığı şeyi kolayca yaptırma hoşuma gitmedi değil :))))) Yorumla ALTAYBEY Yay +1 yıl Kolayca yaptırmanın sebebi Google a doğum haritası diye bile aramaktan aciz olduğunu düşündürttugun için olabilir Yorumla Rainbowlove İkizler +1 yıl farketmez sonunda yaptırdım hıh. Yorumla ALTAYBEY Yay +1 yıl Yaptırmadın sadaka niyetine yardım ettim hepsi bu kadar Yorumla Rainbowlove İkizler +1 yıl üzmen hiş olamdı Yorumla ALTAYBEY Yay +1 yıl Söylediklerim için değil yersiz saçma tartışmayı kaybettigin için üzüldün yani sen kendini uzdun ben değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Intertte yapan siteler var ücretsiz yıldız haritana bakması için yaz bulursun
zaten haritamı biliyorum bunu duygusal anlamda "yorumlayabilecek" birini arıyorum
O kadarını bilemem bana hep arkadaşlarım yaptırdi zorla
zorla mı :( zorla yapmanı isteyemem ama yaparsan mutlu olurum :)
Hayır yanlış anladınız yıldız haritama bakmam için baskı yapildi internet üzerinden
ay anladımm ee sonunda paktınız bari :)
Baktım baktım normalde yay yükselen aslan ay burcu kova oluyor artık bunlar ne oluyorsa
uff yorumlayacak birini bulsamm
En sonunda bana baktirittin ya helal olsun siteyi bıraktım buraya www.astrovefk.com/ucretsiz-dogum-haritasi.php
zorlamadım sonuçta, kaç yıldır arkadaşlarının zorla yaptırdığı şeyi kolayca yaptırma hoşuma gitmedi değil :)))))
Kolayca yaptırmanın sebebi Google a doğum haritası diye bile aramaktan aciz olduğunu düşündürttugun için olabilir
farketmez sonunda yaptırdım hıh.
Yaptırmadın sadaka niyetine yardım ettim hepsi bu kadar
üzmen hiş olamdı
Söylediklerim için değil yersiz saçma tartışmayı kaybettigin için üzüldün yani sen kendini uzdun ben değil
Varsa ben de isterim jfhbd
Buyur sor