Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi hobi sana göre? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Resim çıktı bana severim Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Burcuna göre hangi hobisin? Burcuna göre hangi hobi sana göre? Cevapla Sevgi Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç gitar https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe4 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% Terazi +1 yıl Tenis hiç oynamadım. Pek bilemedim bana göre gibi gelmedi. 0 0 Yorumla
whitecatt Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Terazi +1 yıl Tenis, badminton çok severim. Doğru olmuş 🙌🏻 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl KAmp! En azından karada bir aktivite olur :) 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% Koç +1 yıl Terazinin hobisini çalma şansım var mı acaba 😅 0 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% İkizler +1 yıl Paten çıktı ama ben tenisi daha çok seviyorum neyse yükselenim terazi en azından 😄 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% Boğa +1 yıl Dalış gerçekten severim hiç tüplü falan dalmadım hiç ama istiyorum 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% Başak +1 yıl Seninle aynı burcuz. O yüzden anlaşamıyoruz sanırım 😊 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 Boğa +1 yıl Balıkçılıkmış hiç bana göre değil ben sıkılırım sabredemem balık gelene kadar 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fotoğrafçılık. Kendi fotoğraflarımı evet. 1 0 Yorumla
obirdarkk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Oğlak +1 yıl Balıkçılık mi hahaahahaha hiç sanmiyorum yatmak iyi gelebilirdi ya da yemek yemek falan 0 0 Yorumla
limjukyung Takip Et Xper 3 Yaş: 44 Yengeç +1 yıl Dalış çıktı, yüzmeyi hiç sevmem aslında neden böyle oldu 😄 0 1 Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Akrep misin Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% Oğlak +1 yıl Bunları kim neye göre belirliyor 0 3 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Eğlence amaçlı çok takma Yorumla Maritimo Oğlak +1 yıl Nasıl takmayayım paten çıktı 😂😂 Yorumla Maritimo Oğlak +1 yıl Tak diye paten çıktı, takmamamı isteselerdi gitar çıkardı çalardım, 😂 Yorumla
Esmaa_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% Kova +1 yıl Okçuluk ve önceden okçulukla uğraşmam şoku 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 337 cevap paylaştı. Gerçekten de yüzmeyi severim. 0 0 Yorumla
gushterov01 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% Oğlak +1 yıl Bana yapıştırma çıktı: tenis topuna yani 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% İkizler +1 yıl Ben futbolda iyiyim paten hic denemedm 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% Kova +1 yıl Resim çıktı ama hiç yetenekli değilim 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Kamp en sevdiğim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bisiklet severiz 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 318 cevap paylaştı. Bisiklet🙄 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı. TenisHiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Yengeç gitar
https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe4Tenis hiç oynamadım. Pek bilemedim bana göre gibi gelmedi.
Tenis, badminton çok severim. Doğru olmuş 🙌🏻
KAmp! En azından karada bir aktivite olur :)
Terazinin hobisini çalma şansım var mı acaba 😅
Paten çıktı ama ben tenisi daha çok seviyorum neyse yükselenim terazi en azından 😄
Dalış gerçekten severim hiç tüplü falan dalmadım hiç ama istiyorum
Seninle aynı burcuz. O yüzden anlaşamıyoruz sanırım 😊
Balıkçılıkmış hiç bana göre değil ben sıkılırım sabredemem balık gelene kadar
Fotoğrafçılık. Kendi fotoğraflarımı evet.
Balıkçılık mi hahaahahaha hiç sanmiyorum yatmak iyi gelebilirdi ya da yemek yemek falan
Dalış çıktı, yüzmeyi hiç sevmem aslında neden böyle oldu 😄
Akrep misin
Bunları kim neye göre belirliyor
Eğlence amaçlı çok takma
Nasıl takmayayım paten çıktı 😂😂
Tak diye paten çıktı, takmamamı isteselerdi gitar çıkardı çalardım, 😂
Okçuluk ve önceden okçulukla uğraşmam şoku
Patenmiş, ıyy 🤢😩
Kamp güzel aktivite severiz
Ressam çok doğru 😂🤌🏻
Yüzme diyor doğru diyor
Burcum ikizler olaydı be