Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi kahvaltılıksın? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Simit olmaliydm ya zeytin tabağı ne Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Burcuna göre hangi kahvaltılıksın? Burcuna göre hangi kahvaltılıksın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bugün de bal kaymak olduk çok şükür 🤌 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç simit çıktı. simit severim evet özellikle de sabahları yanında ayranla çok iyi gidiyor. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 458 cevap paylaştı. Başak mısır gevreği ne ya zeytin domates olsaydı çok iyi olurdu 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ah be ve boga birde sogansiz olacak diye inat etmeseler.her şey daha güzel olacak. 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Bal kaymak diyor ama burç yemek uyumlarında benmkini tutturamıyorlar ya 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% İkizler +1 yıl Ben simit eşim peynir tabağı... Ay en sevdiğim ikili 0 0 Yorumla
zozan72 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% Aslan +1 yıl Iyyyy Menemen hic sevmem o kdr gızel sey arasından Menemen olmak:( 0 0 Yorumla
Kurabikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% Yengeç +1 yıl Simitim peki kahvaltımi simit peynir çayla geçiştirmem 😪 evren bana mesaj veriyiii 0 0 Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% Başak +1 yıl Ştandart kazım gibi önümüze mısır gevreği koymuşsunuz ne var bizde menemen yesek? 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% Aslan +1 yıl 10 liralık simit ile mutlu olan biz yengeçler☺️☺️☺️ 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 Kova +1 yıl Kova ve yükselenim başak. İkisi de tam benlik. 0 0 Yorumla
мертвец Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Yay +1 yıl Pankek demiş ama ben kendimi hıyar gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Boğa +1 yıl Başak tam kendine uyumlu boğa da oyle 😃 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Kuymak.. 😅 Pek de sevmem ama.. 😅 1 0 Yorumla
Ayrılıkotu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 86% Oğlak +1 yıl Salçalı sosis diyor sosisten nefret ederim 0 0 Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% Boğa +1 yıl Salçalı sosismişim:) Memnunum sonuçtan 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 707 cevap paylaştı. Tadına doyum olmayan kuymağım evet. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% İkizler +1 yıl Bal kaymağı kapmışım hadi yine iyiyim 0 0 Yorumla
Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Kaşarlı tostta olduk ya daha ne diyeyim :) 0 0 Yorumla
gencbiri123 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% Oğlak +1 yıl Ben bal kaymak oluyorum.Yavrum benim 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% Akrep +1 yıl Hıcte sevmedıgım bırsey cıktı 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. Oyyy pişi çıktım😋😋😋 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% Terazi +1 yıl Tam uymuş peynir tabağı çok severim peyniri 0 0 Yorumla
uğurböceğim_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% Balık +1 yıl kahvaltının olmazsa olmazı zeytin 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Başak +1 yıl menemen yemek şsteyen=? 0 0 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% Balık +1 yıl Kovaya kaşarlı yakışır zaten 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bal kaymak 😅 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pankek 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. patatesli yumurta 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaymakta olduk 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% Yay +1 yıl Yay : kaymak 🤢 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Kuymak* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bugün de bal kaymak olduk çok şükür 🤌
Yengeç simit çıktı. simit severim evet özellikle de sabahları yanında ayranla çok iyi gidiyor.
Başak mısır gevreği ne ya zeytin domates olsaydı çok iyi olurdu
Ah be ve boga birde sogansiz olacak diye inat etmeseler.
her şey daha güzel olacak.
Bal kaymak diyor ama burç yemek uyumlarında benmkini tutturamıyorlar ya
Ben simit eşim peynir tabağı... Ay en sevdiğim ikili
Iyyyy Menemen hic sevmem o kdr gızel sey arasından Menemen olmak:(
Simitim peki kahvaltımi simit peynir çayla geçiştirmem 😪 evren bana mesaj veriyiii
Ştandart kazım gibi önümüze mısır gevreği koymuşsunuz ne var bizde menemen yesek?
10 liralık simit ile mutlu olan biz yengeçler☺️☺️☺️
Kova ve yükselenim başak. İkisi de tam benlik.
Pankek demiş ama ben kendimi hıyar gibi hissediyorum
Pankek, nasıl severim.😋
Başak tam kendine uyumlu boğa da oyle 😃
Kuymak.. 😅 Pek de sevmem ama.. 😅
Salçalı sosis diyor sosisten nefret ederim
Salçalı sosismişim:) Memnunum sonuçtan
Simitmiş iyimiş severz
Balık hangisinin acaba
Ne patatesli yumurta mı
peynir tabağı okeydir
Tadına doyum olmayan kuymağım evet.
Bal kaymağı kapmışım hadi yine iyiyim
Kaşarlı tostta olduk ya daha ne diyeyim :)
Bu günde pişi yedim
Peynir tabağıymışım.
Ben bal kaymak oluyorum.
Yavrum benim
Hıcte sevmedıgım bırsey cıktı
Oyyy pişi çıktım😋😋😋
Simit, çok severim
Tam uymuş peynir tabağı çok severim peyniri
Pisi. Fazla sevmem
Simit çıkmışım severisss
kahvaltının olmazsa olmazı zeytin
Patatesli yumurta çıktı