Astroloji & Burçlar Burcunuzun özeliklerine ne kadar inanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Şahsen benim. Burcum basak. Anlamı duzenenli titiz mis ama bende o Özelik var ✡☸ Burcunuzun özeliklerine ne kadar inanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Ben inanmıyorum 0 0 Yorumla
ByGüvenlikGörevlisi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% Başak +1 yıl Inanmiyorum cünku burcumun cogu ozelligini tasimiyrm 0 0 Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Uyduğu kadar shsjzj 2 5 Yorumla theofi Oğlak +1 yıl Burcun nr Yorumla Yardımedin_ İkizler +1 yıl @theofi boğa Yorumla Yardımedin_ İkizler +1 yıl Senin tofi Yorumla Yardımedin_ İkizler +1 yıl Senin ne* Yorumla theofi Oğlak +1 yıl Oğlak. Yükselenim boğa Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 379 cevap paylaştı. Aslan burcuyum ama özelliklerine inanmıyorum 0 0 Yorumla
Kiloopatraa Takip Et Xper 2 Yaş: 30 İkizler +1 yıl %80 falan 1 8 Yorumla Urbane Akrep +1 yıl Burcun ne Yorumla Kiloopatraa İkizler +1 yıl İkizler Yorumla Urbane Akrep +1 yıl Akrep erkeği severmisin Yorumla Kiloopatraa İkizler +1 yıl Hiç sevmem Yorumla Urbane Akrep +1 yıl O kadar da değil neden Yorumla Kiloopatraa İkizler +1 yıl Bilmem sevmiyorum genel olarak akrepleri Yorumla Urbane Akrep +1 yıl Üzdün Yorumla Kiloopatraa İkizler +1 yıl İkizleride kimse sevmiyor knk üzülme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben inanmıyorum
Inanmiyorum cünku burcumun cogu ozelligini tasimiyrm
Uyduğu kadar shsjzj
Burcun nr
@theofi boğa
Senin tofi
Senin ne*
Oğlak. Yükselenim boğa
Hayır. Burçlara inanmam