Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi mücevhersin? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor İnci kolye ne ya inci sevmem ki bn 🤦🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Burcuna göre hangi mücevhersin? Burcuna göre hangi mücevhersin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç yakut halhal çıktı. halhal da kadınlarda çok severim zarif ve güzel duruyor 0 0 Yorumla
Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Bronz Yaka İğnesi.. Yakana yapışır bırakmam der gibi :) 1 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% Boğa +1 yıl Ayy hiç uymuyor bana ya ne güneş ne ay ne yükselen 😂 0 1 Yorumla EskiBirYoda Boğa +1 yıl Koç belki uyardı başka model altın kolye olsa☺️ Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Herkesin burcunu da öğrendin 😀😀 ama ben söylemicem 😀 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Piercing nedir ya.. 😅 Hiç sevmem.. 😅 0 0 Yorumla
TEVFİK_FİKRET600527 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% Balık +1 yıl İnci kolyeyim. Tak boynuna. 0 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% Koç +1 yıl Altını sevdiğim burada bile çıkmıştır 😂😂 0 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl boğazirkon kol düğmesi imişi, 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Altın kolye? Halbuki gümüşü çok severim. :) 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 331 cevap paylaştı. Pırlanta seviyorum doğrudur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Taşlar burçlarla o kadar alakasız ki... 0 2 Yorumla DörTTTT Oğlak +1 yıl Burçların hiçbir şeyle alakası yok zatem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DörTTTT Gezegenlerin taşlarla alakası var, gezegenlerin de burçlarla Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. kristal broş 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 773 cevap paylaştı. İnci kolye 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Broş 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Altın kolye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yengeç yakut halhal çıktı. halhal da kadınlarda çok severim zarif ve güzel duruyor
Bronz Yaka İğnesi.. Yakana yapışır bırakmam der gibi :)
Ayy hiç uymuyor bana ya ne güneş ne ay ne yükselen 😂
Koç belki uyardı başka model altın kolye olsa☺️
Herkesin burcunu da öğrendin 😀😀 ama ben söylemicem 😀
Piercing nedir ya.. 😅 Hiç sevmem.. 😅
Bu ne yani yaw
Piercing nee allasen 🤣
İnci kolyeyim. Tak boynuna.
Gümüş yüzükmüş
Altını sevdiğim burada bile çıkmıştır 😂😂
Pırlanta yüzük severim.
boğa
zirkon kol düğmesi imişi,
Altın kolye? Halbuki gümüşü çok severim. :)
zümrüt müş benım kı?
Pırlanta seviyorum doğrudur.
Altın bilezik
Taşlar burçlarla o kadar alakasız ki...
Burçların hiçbir şeyle alakası yok zatem
@DörTTTT Gezegenlerin taşlarla alakası var, gezegenlerin de burçlarla
Bende bronz yaka iğnesi sevmem :))
pıercing hayatta sevmem :)
pırlanta
Pırlanta yüzük
İnci. Zarif 🦋
Pırlanta 🦂