Etki eden yönleri var mı biraz kolay kaçar. İnsanın karakterini, huyunu, tarzını, duygularını, dış görünüşünü, ve hayat gidişatını bile burçlara bağlayabilirsin. Düzgün bir yıldızname yorumcusu bulursan söylediğimi anlarsın. Ben de yıldızname bakıyorum ama profesyonel değilim
Kova çok zekidir ama eğlenmeyi gezmeyi çok seven bir burç zekasını kullanmaktansa eğlenmeyi tercih eder. Bir aslan boğa burcu ama öyle değildir. Kafasına koydumu yapar hırslıdır
Oğlaklarda orta yaştan sonra ciddiye almamaya başlarlar yaş ilerledikçe değişir ama kafasına koysa yapar yoksa umursamaz hiçbirşeyi balıklar mesela gwri zekalı muamelesi yapılır ama duygusal zekaları çok yüksektir empatiyi iyi yapabilirler. Gezmeyi çok seven yay burcuda çok şey bilebilir o bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi sayesinde daha başarılı olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yengeç
Bir burç yorumcusu olarak söyleyebilirim ki en zeki burç kovadır
Peki bir insana burçların ne gibi vir etkisi olabilir yani sadece lafta mıdır yoksa gerçekten etki eden yönleri var mıdır?
Etki eden yönleri var mı biraz kolay kaçar. İnsanın karakterini, huyunu, tarzını, duygularını, dış görünüşünü, ve hayat gidişatını bile burçlara bağlayabilirsin.
Düzgün bir yıldızname yorumcusu bulursan söylediğimi anlarsın.
Ben de yıldızname bakıyorum ama profesyonel değilim
Hangisi daha zekidir bilmiyorum ama burçların zekaya etki ettiğini düşünen insan zeki değildir bunu biliyorum (Anlayan anlar).
Aradığım yorum 🤝
Burçlara inananlara göre diğer 6 burçtakiler direkt canımsın yani :D :D
Zeka ile burç alakasız şeyler
Boğayı koymamışsın ama bence boğalarda zekidir.
Kova çok zekidir ama eğlenmeyi gezmeyi çok seven bir burç zekasını kullanmaktansa eğlenmeyi tercih eder. Bir aslan boğa burcu ama öyle değildir. Kafasına koydumu yapar hırslıdır
Oğlaklarda orta yaştan sonra ciddiye almamaya başlarlar yaş ilerledikçe değişir ama kafasına koysa yapar yoksa umursamaz hiçbirşeyi balıklar mesela gwri zekalı muamelesi yapılır ama duygusal zekaları çok yüksektir empatiyi iyi yapabilirler. Gezmeyi çok seven yay burcuda çok şey bilebilir o bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi sayesinde daha başarılı olabilir.
Aslanlar hakkında çok bilgim yok ama tek duyduğım genelde bir yerde ylnetcii varsa o aslan burcu oluyormuş
Kova da bence kafasına taktığı şeyi yapar. Ben kova burcuyum kafama taktığım ne varsa hepsini gerçekleştirdim çok ŞÜKÜR
Kendimden biliyorum :)
kova
Kova burcu