Yapmışımdır bunu, hiç üsenmeden, usanmadan eski mesajları tek tek okudum, anıları tekrar canlandırmak için, daha çok özlemek için.
Siz özlediğiniz vakit, burcunuza göre ne yapıyorsunuz peki?
Temmuz/29/23

Yapmışımdır bunu, hiç üsenmeden, usanmadan eski mesajları tek tek okudum, anıları tekrar canlandırmak için, daha çok özlemek için.
Siz özlediğiniz vakit, burcunuza göre ne yapıyorsunuz peki?
Temmuz/29/23
Yengeç : özleyinec sürekli kalp çarpınsıtısı yaşar. ve telefon ekranın kendini baktan alı koyamaz. evet aslında doğru gibi. çünkü yengeç burcu olarak aşırı sevgi doluyuz yani çok aşırı duygusalız sevdiğimiz zaman kalpten severiz ve hiç bir şekidle vaz geçmeyiz ama bir kişi beni üzerse de benim için kalpten bitmiş demektir yani bir daha kesinlikle affedemem o kişiyi ne olursa olsun. yengeçlerin bu özelliği güzel aslında her şeyi duygu ağırlıklı ve uçlarda yaşıyor yani diğer insanları bilmiyorum ama ben böyleyim en azından bunların dışında yengeç burcumun diğer özelliklerine gelecek olursak da Yengeç burçları duygusal ve hassas yapıya sahiptirler. Çevrelerindeki duygusal enerjilere kolayca tepki verebilirler. Aile, yuva ve sevdiklerine olan bağlılık Yengeçler için çok önemlidir. Aile üyeleriyle yakın ilişkiler kurma eğilimindedirler ve koruyucu bir tavır sergileyebilirler. Yengeç burcu, kararlarını verirken dikkatli ve tedbirli davranır. Risk almaktan kaçınabilirler ve güvenliği ön planda tutarlar. Yengeçler genellikle içe dönük ve romantik kişiliklere sahiptirler. Derin duyguları ve romantik hayalleri vardır. Yengeç burcu, değişken bir karaktere sahiptir. Ani duygu değişiklikleri yaşayabilir ve çabuk etkilenebilirler. Yengeçler çevrelerindeki insanların ve olayların duygusal tonlarını hassas bir şekilde algılarlar. Başkalarının ihtiyaçlarına duyarlıdırlar ve yardım etme konusunda isteklidirler. Yengeç burcu, yaratıcı ve sanatsal yeteneklere sahip olabilir. Müzik, resim, yazı gibi alanlarda başarılı olabilirler. Yengeçler, zorluklar ve engeller karşısında hassasiyet gösterebilirler. Çatışmalardan kaçınmak ve huzur ortamını korumak isterler. Yengeçler, arkadaşlarına ve sevdiklerine karşı dostane ve korumacı bir tavır sergileyebilirler. Onları desteklemek ve korumak için ellerinden geleni yaparlar.
genel olarak Yengeç burcunun karakterini tanımlamaktadır. Ancak, burçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve bir kişinin karakteri sadece burcuyla belirlenmez. Diğer astrolojik faktörler ve kişisel deneyimler de kişilik üzerinde etkili olabilir.
Yay'ım ama mesaj koleksiyonu falan külliyen yok. Anlık.. yaşandı bitti, bittiyse ölmüştür, olay bu. Akla geldiğinde hahahhaa ne günlerdi deyip geçiştiririz..
Özleyince açar hiç üşenmeden eski mesajları okur..
Ne kadar da doğru bunu zamanında çok yapmışımdır.. Hiç üşenmeden aylar öncesinin mesajlarını açıp okuduğumu bilirim..
Cevap
12Cevap
Özleyince... özlediğim kişi ile kavga ediyorum /ikizler/
Burçtan mı bilemem de kalbim sıkışıyor özleyince…
Duvarları dile getiren, kapılarda bekleyenmiş akrep..
Burç değil insan ne yapar burç sadece ay farkı insan yine insandır
Özlememişlikten gelir özlediğini asla belli etmez😎
Ben ozlemem kolay kolay ozlememis gibide yapmam çok ilginc yanlış o bence
usanmadan mesajları okurdum evet ama bıraktım çünkü kötü oluyor kopamıyorsun.
Kalp çarpıntısı + telefonkoliklik
Doğrudur
İkizler, doğrudur ama iştah konusu ters etki yapar bende
eskidendi balık burcu için artık kalp shutting down beyin open :)
Terazi ama doğru çıkmadı hatta aklıma gelmez resim mesim
Özlersem iştahım kesilir hatta nefes darlığı bile geçiririm sonra başlarım böyle işe derim ararım ben ayrıldıysam. Eğer haklı olduğum bir durum var nefes darlığından ölsem bile aramam
Aslan birazcık abartmış gibi sanki
Belli etmediğim kesinndir o özlediğini söylemeyene kadr hasretimden ölsem özledim demem 🙃🙃
aynen küfr ediyorum ya
Terazinin içinden Dilberay çıktı 😃
Size kolay gelsin hiç merak etmedim
Eski resimlere çaktırmadan bakarmış.
Akrep, o kadar delirmedim ya 😄
Ben yengecim ve yazanı yapmıyorum
Resimlere baktığım doğrudur
Koçum hiç alakası yok
Özleyince ağladığımı hatırlamıyorum.
aslanın skinde olmaz afedersiniz
Bir başka özlermişim..
Küfür edermişim. Bence fazlasıdır 😄