Astroloji & Burçlar İkizler burcu erkeğini yorumlayın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ben oğlağım İkizler burcu erkeğini yorumlayın? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
meganie Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 88% Başak +1 yıl Bence cok berbat ciddi ciddi dengesiz yalancı kompleksli 0 3 Yorumla Soran +1 yıl iyi yanı yok mudur Yorumla meganie Başak +1 yıl Dusunuyorumda gercekten yoktu ya Yorumla Soran +1 yıl zayıf noktaları nedir bunun çektiriyim istiyorum Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 Oğlak +1 yıl yorum yapanlar yengeç başakla tanışmamış ikizler kötü değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl cidden yok mu güzel yanı Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl kötü değil dedim ya Yorumla Soran +1 yıl ilişkide nasıl Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl benim ikizler sevgilim olmadı bir arkadaşın var 1,5 yıllık ilişki kıskanç ama sıkmıyor, tartışınca gönlünü almaya çalışıyor ama çok dengesiz ve agacı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dengesiziz net :) sevgilim deli oluyor bazen:) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ilişkinizin genel sorunları ne oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim kararsız olmam sevgilimi kıskanmam :) Yorumla Soran +1 yıl onun burcu ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep Yorumla Soran +1 yıl ben oğlağım🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oooo bir önceki oğlaktı benim tam iş kolik lider ruhlu:) Yorumla Soran +1 yıl kesinlikle dediğim dediktir ikizlerin belirsizliği beni çok yorar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşabilir miyiz biraz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkizlerle evliyim uzak dur derim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl evlenince de mi düzelmiyorlar ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aboo daha kötü oluyor neler neler anlatsam Yorumla Soran +1 yıl anlat noolur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazacaktım da gizlisin Yorumla Soran +1 yıl ne fark eder ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun ya konu mesaj atacaktım sana gizli olduğundan atamadım sen yaz bana istersen Yorumla Soran +1 yıl istek attım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence cok berbat ciddi ciddi dengesiz yalancı kompleksli
iyi yanı yok mudur
Dusunuyorumda gercekten yoktu ya
zayıf noktaları nedir bunun çektiriyim istiyorum
yorum yapanlar yengeç başakla tanışmamış ikizler kötü değil
cidden yok mu güzel yanı
kötü değil dedim ya
ilişkide nasıl
benim ikizler sevgilim olmadı bir arkadaşın var 1,5 yıllık ilişki kıskanç ama sıkmıyor, tartışınca gönlünü almaya çalışıyor ama çok dengesiz ve agacı
Dengesiziz net :) sevgilim deli oluyor bazen:)
ilişkinizin genel sorunları ne oluyor
Benim kararsız olmam sevgilimi kıskanmam :)
onun burcu ne
Akrep
ben oğlağım🥲
Oooo bir önceki oğlaktı benim tam iş kolik lider ruhlu:)
kesinlikle dediğim dediktir ikizlerin belirsizliği beni çok yorar
Konuşabilir miyiz biraz
İkizlerle evliyim uzak dur derim
evlenince de mi düzelmiyorlar ya
Aboo daha kötü oluyor neler neler anlatsam
anlat noolur
Yazacaktım da gizlisin
ne fark eder ki
Uzun ya konu mesaj atacaktım sana gizli olduğundan atamadım sen yaz bana istersen
istek attım