Güneşim 9. evde koç , yükselen (aslan ) yöneticisi de 9. evde.
12. evde Jüpiter var ve Venüs 8. evde balık burcunda.
Anlayan çıkar mı?
12. evde Jüpiter var ve Venüs 8. evde balık burcunda.
Anlayan çıkar mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Venüs 8. Evde balık. Duygusal ve genellikle senin ona sahip çıkacağın bir ilişki olacak. Yani karşı taraf hassas olabilir ona sahip çıkabilirsin. İlişkinin yükü senin omuzlarında olabilir
Tam tersi ben hassas ve kırılgan verici taraf oluyorum... Anlamı da o zaten. Başka bir şeyle karıştırmış olabilir misin?❤️☺️
Yok hayır Venüs 8. Evde balık hassas bir partnere işaret eder. Partnerin senden daha hassas olabilir. Aynı ilişkide iki kırılgan insan olabilir. İllaki birisi sert diğeri yumuşak olmak zorunda değildir. 1. ev seni ifade eder
Ama karşıma çıkanlar hep dağ ayısı oldu yani heo ben üzüldüm kirildim onalra bir şey olmadı ben aldatıldım 😭😭😭😭 bu arada 7. evin yöneticisi 12. evde buna yorumun var mi
Bu kişi senin ruh eşindir tek kişi bu adam. Yani karşına çıkan bütün adamlar senin Venüs 8. eve denk gelmez. Geçmiş olsun bu arada 🥺 7. Evde hangi burç var?
Çok teşekkür ederim ❤️ 7. evimde kova ve Neptün var
Nsrey gittinn ne güzel sohbet ediyorduk :(
7. Ev kova olması işleri biraz değiştirebilir sanırım. Senin yenilikçi bir karakterin var, oda özgür, hassas, dışa dönük. Biraz kendi içinde çatışan birisi olabilir bu adam. Çok zıt bir karaktere sahip. Bildirimleri görmemişim bu arada 💖
Ya ben sana bilgilerimi atsam genel bir yorum atabilir misin anlıyorsun bu işten lütfeeeen 😭☺️❤️
Banada bak
Haritanda inanç, cesaret ve sezgisel derinlik güçlü görünüyor.
Hayır, inanmıyorum da
Sor neyi merak ediyorsun
Merhaba , güneş ve yükselen yöneticim 9. evde. 8. evde Venüs var ve 7. evin yöneticisi Satürn 12. evde Jüpiter ile aynı evde. Bu tabloya göre evleneceğim şahıs ile ilgili yorumun nedir?
sakin, uyumlu, ama cabuk sinirlenen birisi olacak
Ne ara yorum yaptın 😂 lütfen sallama detayli anlay
Sallamadim oyle internettende bakabilirsin
jupiter ile ayni evde olduguna gore boyle birisi yuksek ihtimal
Yabancı eş ihtimali var mı sence
bu tercih meselesi burcla alakasi yok
İntten bak
Çok zekisin knk
yorumumu silmen. d ÖCLDÖCŞDÖVŞDRÖGŞRÖDÖDŞFÖEĞFMEPFMELGMEĞMGPEMFĞEMDPFKDLMFPRÖGŞF
Hiç anlamam
Vardır.
Anlamam