+1 yılTerazi de haklısın bence de uzak dursunlar o ne be toplumdan uzaklaştırılsinlar 😄 bize ait bir ada ülkesi kursunlar dengesiz dengesiz yaşarız tüm teraziler bir arada size yazık ondan diyorum yoksa hiç bir çıkarım yok bu konuda😄
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir şey dikkatinizi çektimi bilmiyorum benim yaş gurubum teraziler çoğunlukta sitede aşk kadınları aşksız kalmıştır demek ki aşk diye bir şey kalmamıştır.
20 Yorumla
Ben burçlara inanmıyom özelliklerini de bilmiyorum bazen burcun ne diye soranlara yalandan başka burç söylüyorum tam tipik o burcusun diyor halbuki trolluyorum farkında degil
18 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılBen burca göre seçmiyorum
10 Yorumla Kova ve oglaklarla anlaşamıyorum. Kendileri az beride oynasınlar 😂
16 Yorumla
+1 yılŞu insanları burçlara göre yargılamayı bırakın bi ya
18 Yorumla
Balık+1 yılHayır şunu demeye çalışıyorum. Her insan farklı. Sence insanları 12-13 (artık kaç taneyse) burca dayandırmak ne kadar mantıklı😄
Balık+1 yılYorum yapabilirim, ben kendi fikrimi beyan ediyorum. Alıp almamak sana kalmış, yorum yapıp yapmicağım değil🙂
Balık+1 yılDuyar falan kasmıyorum sana güzel güzel izah ediyorum. Çarpıtma. Tabi eğlenebilirsin. Banane. Eğlen
Balık+1 yılAnaa çattık. Tamam ben bi şey demiyorum iyi akşamlar😄
Teraziler, "biz teraziyiz" dedikleri sürece lütfen uzak dursunlar. Yani denge var sanırsınız bunların çoğunda ama denge diye hiçbir şey yok affedersiniz...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizleri boş ver ama belki yükseleni onun kurtarır ama oğlakla hiç uğraşmam onun yukselenide kurtarmaz mk
138 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa sorma benim kardeşim oğlak hiç anladamiyoruz anlaşamadık bir türlü 😃 ama oğlak aski yaşamadım yalan yok 😃
Cevap sahibi+1 yılya da zor insan. İnatçı. İkizler desen vurdumduymaz kâle almaz. Aynen öyle ayar oluyorum zaten o tiplere, neyse odur. 😃
Cevap sahibi+1 yılYay demiştim başta, senin burcun neydi ki 😂
Cevap sahibi+1 yılAralık Ocak Şubat dedin ya aralığı ben bağladım 😂
Boğa+1 yılSoruyu da eğlenmek için sordum ya cidden körü körüne itibar etmiyorum😂 sadece tek bir burç dışında, kova burçları🙄 hiç tanımıyordum kendilerini kova burcu biriyle tanışana kadar, aldattı canımı fazla sıktı falan. Sonra girdim siteye sordum, yaa bu kova burçları niye boyle sadakatten bihaber falan diye herkes başladı, Allah'ından bulsun Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları şöyle aldattı beni böyle aldattı falan bi dünya insan biliyormuş. Bi ben bilmiyormuşum😂 o yüzden bir ona önyargım mevcut. Gerisi espri
Cevap sahibi+1 yılBenide başak burcu aldatmisti eskiden 😂
Cevap sahibi+1 yılBence burçlar biraz hikaye gibi ama sanki bı gerçeklik payı da var gibi o değişik bı konu ya, ama insanın içinde varsa kah pelik , her türlü her şey olabiliyor erkek kız fark etmez bence
Cevap sahibi+1 yılNeyse 😃 bişe derdimde ulu orta denmez 😂
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşabilirsiniz detaylı
Cevap sahibi+1 yılKonuşabilirmiyiz detaylı anlatmak istediğinizi tam anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılMesela atıyorum 8 Nisan da doğan birisi 15 Nisan 'da baskasi doğmuş burçları aynı günleri farklı ama aynı ozellikleri taşıyorlar bunu mu demek istediniz
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir etki mesela. Örnek verirmisin
Boğa+1 yılİnsanların kişilik özellikleri olarak aylara göre tarihlere göre benzerlik gösterebilmesini kastediyorum. Bunları da burçlarla isimlendirmişler ve birkaçı tutuyor bazen. Aslan burcuysa kibirli bencil olabilmesi gibi, kova burcuysa özgürlük alanına dahil olunmasından hiç hoşlanmaması gibi, boğa burcuysa fazla mantık düşkünü biri olunması gibi gibi bu tarz
Cevap sahibi+1 yılBen mesela akrep 🦂 burcuyum, ben nasılım sence?
Cevap sahibi+1 yılÖfke konusu kötü, birden ofkelenmem ama sabrederim bir sabır iki 3 4 sabır ama taşarsa da taşar yani.. ama o sabirlari çekerken biraz insanların kendine bakması lazım ben dahil yani doğruyu yanlışı herkesin görmesi lazım. Çünkü öfkelenirsem haksız olmam.
Boğa+1 yılÖfkesinden korktuğumu söyleyebileceğim tek burç 😂 2 3 kız arkadaşım var akrep burcu ve çok sinirlendiklerinde 1.5 metreden öteye gidilemeyesi oluyorlar😂 akrep burcunun karşı cinsiyle de anlaşıyorum aslında da bir yerde patlıyor, o da karakterler zıt. Ondan çatışıyor olabilir 😂😆
Cevap sahibi+1 yılEvet gerçekten öyle, benim huyuma gelirse birisi istediğini elde edebilir ama huyuma gelmez beni terslerse bende onun biseyi en çok istediği zaman onu terslemek durumunda kalıyorum. Yani hayat bunu gösteriyor ne ekiyorsan onu biciyorsun
Cevap sahibi+1 yılDuygu diye bişey yok 😂 belli bı zaman sonra o duygu dediğin şey alışkanlık oluyor
Cevap sahibi+1 yılİyide ben o beni aldatan sevgilimden daha intikam alamadım bak ayrıldık belki 8-9 sene olmuştur o şimdi o kişiyle evlendi ama mutlu olmamalı 😂 o çocuğu bile olsa o evliliği hiç mutlu olmamalı benden olmasında Allah'tan gelsin yani anlayamasinlar bize noldu böyle bile diyemesinler ayrilsinlar 😂 fırsat olursa yardımcı olabilirim
Boğa+1 yılBu beddua zaten bir intikam, fiilen olmasa da. Mesela metafizik diye bir kavram var ve alınan ahların edilen bedduaların, insanın geçmiş karmasının kendisini etkilemesi çok mümkün. Farkında olmadan onun geçmişi olarak geleceğini etkileyebilirsin ve evliliği işleri falan rast gitmeyebilir 😂
Cevap sahibi+1 yılHep istediğim ama gönlümden istediğim şey aklıma gelir geldikçe de derim bu o zaman hayat belki ölmeden bana gösterir biyerde bunu, çünkü bu yaz evlendi evlenmeden 2 hafta önce hayat otobüste aynı yolculuğu yapmayi gösterdi 😂 hemde evleneceği çocuk bıraktı otobüs durağına otogara yani, yıllardır görmeyi bırak internette bile bulamamıştım evlenmeden 2 hafta oncd gördüm 😂 neyse hele bı ayrilsinlarda bakalım zamanı gelince kaç çocukları olur onu Allah bilir oda yaptığından pişman olup olmaması o saatten sonra ona kalmış beni ilgilendirmez 😃
Cevap sahibi+1 yılYani, öyle * sohbetini sevdim akıcı bir sohbetin var senle anlaşırdım gibi sanki, ne istediğini bilen bir kıza benziyorsun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙏 iyi akşamlar
Koç özellikle kadını aman tanrım benden uzak
Böyle çirkef kadınları ben birtek koçta görüyorum
Lanet olsun hepte beni buluyorlar20 YorumlaAslan burcunu seviyorım galiba ama bilemedim koç ya da ikizler diyeyim ahah
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 739 cevap paylaştı. Kesinlikle ikizler burcu..
Benden uzak.. aman aman.
10 Yorumla
+1 yılYay burcu kadını ahh boyu devrilesice yay burcu😄
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılLanet Aslan kadınları uzak dursun. beş para etmezler
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Manipülatif olan burçlar uzak dursun yeter hangisi olduğu belli olmuyor bunların
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler burcu git geleri bitmez bir günde 4 mevsim yaşarlar
10 YorumlaAkrep aslan libidosal olarak akrebi seviyorum ama değişikler
10 Yorumla
+1 yılBen ve babam aslan burcuna sahibiz bazen diyorum ki keşke bu adam babam yerine kocam olsaydı o kadar birbirimize uyuşuyoruz ki
20 Yorumla
+1 yılben kovayım
kovaya ne diyosun asdhj
119 Yorumla
Kova+1 yılasjd demedin de ne dersin fikrin ne :D
Kova+1 yıljhsjadkdfs yapmadığım bir şey olduğu için alınmıcam tabi :D
Bu kadar mıı jsddf
Kova+1 yıleyvah bu kova sana ne yaptı asjdkls
Kova+1 yılhdjkdf kovalar adına özür sunuyorum :D
Kova+1 yıl😂😂 kabul edilene kadar
sdjklds asla olmayacak :D
Kova+1 yılajklsdas yok ya daha neler
ben o kova değilim dur :D :D
Kova+1 yılhajksds dert etmeeeğ Gzz00 :D öfkeni benden çıkar aksjdl
Kova+1 yılevet böylesi daha iyi :D ben de bana başkaları yüzünden tavır yapılmasını sevmiyorum pek asdhjsfd
Kova burcu benden uzak Allah'a yakin
11 Yorumla
+1 yılBurç takıntım yok ama oğlaklar çok zor.
11 Yorumla
+1 yılBende hiç bi burç kalamıyor 🤭
12 Yorumla
+1 yılİkizler burçlarından özür dilerim ama az çekmedim vallah
11 Yorumla
Aslan+1 yılNiye
+1 yılİkizler. Evlerden ırak
10 Yorumla
+1 yılİkizler ve boğa boğa çok cimri oluyor
10 Yorumla
+1 yılBeni üzen hangi burcsa o uzak dursun))
10 Yorumla
+1 yılİkizler kadını ve erkeği 😏
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Ikizler
10 Yorumla
+1 yılBurçlara göre insan seçenlerin alayı 😅
10 YorumlaHayret başağa sallamamışsın
10 Yorumla
+1 yılAslan erkekleri ve mümkünse baliklar
10 Yorumla
+1 yılTeraziler dengesiz bence
10 Yorumla
+1 yılYengeç balık kaldı geriye jdjd
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBurçlara göre yargılamıyoruz efmm
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. burca göre seçmem ama aslan burçları mümkünse 😂
10 Yorumlaöyle burç takıntım yok
10 Yorumla
+1 yılBasaklari ve oğlak erkeklerini sevmem
10 YorumlaBurçlarla sıkıntım yok
10 Yorumla
+1 yılİkizler deneyimi oldu hiç iyi değildi
16 Yorumla
Aslan+1 yılNeden
Kova+1 yılÇok kararsızdı ben de emin degildim ilişki istiyor mu istemiyor mu diye en sonunda bitirdi işte saçma sapan biseydi
Aslan+1 yılHmm anladım
Aslan+1 yılSenin burcun ne ki
Kova+1 yılKova
Aslan+1 yıl👍🏻👍🏻
+1 yılBurçlara inanıp insan ayiran benden uzak dursun
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 775 cevap paylaştı. Öyle bir ön yargim yok
10 Yorumla
+1 yılOğlak, kova, yengeç🤢
10 Yorumla
+1 yılYengeç erkeği ve Başak kadını
10 Yorumla
+1 yılSana balık burcu lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkizler uzak dursun
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Yengeç ve İkizler kadını çok sıkıntılı 😅
10 YorumlaAslana kurban ol
20 YorumlaAkrep
20 Yorumla
+1 yılİkizler
10 YorumlaKoç burcu mümkünse benden uzak dursun
10 Yorumla
+1 yılSen bilirsin
10 YorumlaKoç bana uzak olsun
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHicbiri
10 Yorumla
u +1 yılİkizler lütfen.
10 Yorumla
+1 yılBaşak sevmem
10 Yorumla
+1 yılBoğa ve başak
10 YorumlaFarketmez ya
10 YorumlaIkizler
11 Yorumla
Aslan+1 yılNiye
+1 yılBütün burçlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYengeç beni sal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkizler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılikizler
19 Yorumla
Aslan+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yıl2 farklı ikizler burcu kadını ile sevgili oldum her ikisi de aynı şekillerde aynı şeyi yaşattılar bana bu bir şans mı sanmıyorum, ikizler olan arkadaşlarımda hemen hemen aynı karakterdeler
Aslan+1 yılNe mesela. Bende ikizlerim o yüzden merak ettim
Cevap sahibi+1 yılElindeki ile yetinmeyip hep daha iyisini istemek, biraz daha bencil olmak, çıkarcı olmak gibi gibi ortak özellikleri vardı bu bahsi geçen 4 insanın. Her insanda olabilecek şeyler bunlar fakat bu insanlar manipülatif bir şekilde yapıyordu bunları
Aslan+1 yılHmm anladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılNe demek, belki de dediğim gibi sadece bir rastlantı bu bendeki
Aslan+1 yılOlabilir bilemedim ki bende öyle miyim acaba diye sorguluyorum
Cevap sahibi+1 yılBiraz haksız bir yorum yapabilir ama eski erkek arkadaşına sorabilirsin seninle ilgili neyin yanlış olduğunu, abarta abarta anlatabilir sana ne olup bittiğini
Aslan+1 yılÖyle biri yok
Yay ikizler
10 Yorumla
+1 yılYengec
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası