Oğlak kadınları toplanın bakim. Bi şekilde Allah'ın nasip etmediği belki ailelerin neden olduğu veya başka bir nedenle ayrılık olduğu ilişkide size iyiliklerde etmiş asla aldatma olayı olmamış arada kötü kavgalar olmuş örnek olarak 3 yıl geçmiş ve sonu ayrılıkla bitmiş eski sevgilinizi özler miydiniz ne düşünüyorsunuz?
Özlerim
Özlemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oğlak kadınları, genellikle kararlı ve rasyonel olarak bilinir. Ancak, ayrıldıktan sonra da herkes gibi duygusal olarak etkilenebilirler. Oğlak kadınları, bu duyguları deneyimledikten sonra, genellikle kendi başlarına başa çıkmaya çalışırlar. Ancak, bu duygularla başa çıkmak zor olabilir ve bazen profesyonel yardım almak gerekebilir. Oğlak kadınları, ayrıldıktan sonra, güçlü ve dayanıklı olduklarını hatırlamalıdır. Bu zorlu dönemden sonra, daha güçlü ve daha mutlu bir insan olarak çıkabilirler.
Çok teşekkür ederim yorumun için.
Oğlak burcu kadını kariyerci olduğu için işine gücüne bakar. Küçük hesaplarla uğraşmaz. Kısa zaman sonra da başkasını bulur keyfine bakar. Zaten inatçı olduğu için vaktini boşa harcamasına neden olacak şeylere de takılmaz.
Doğru söylüyorsun
Benim abim oğlak o bile erkek haliyle morali çok bozulur kadınları da aynıdır muhtemelen
Kadınları da sıkıntı
Uğraşılacak tipler değil
Denk geldim anlattım da sana bitirdi beni resmen 😂😂
Sen küllerinden yeniden doğarsın yengeeeeç 😂
Dedim acaba ne hissediyorlar diye merak ettim her oğlakta aynı değildir heralde aşağıda bi abi kısa zamanda bulurlar demiştir eğer öyle burçlarsa gerçekten vefasızlar x😀
Öyle zaten valla spora başladım vücut yapıyorum mezarımdan yeniden doğdum aslında 😂
öyleler muhtemelen 😂
Kolay gelsin bakalım 😀
Thank you my friend 🌼
Gene ilaç geldin 😄🌼
Rica ederim 😀
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!