Burçlarla , doğum haritasıyla alakalı? Her şeyi sorun can sıkıntısı işte, işe kadar vakit doldurmaya çalışıyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sence astroloji öğrenmek için eğitimi şartmıdır ben evde öğrenmeye çalışıyorum yaşım daha küçük olduğu için
Eğitim alsan çok daha doğru ve geniş bilgi sahibi olursun eğer imkanın varsa al derim. Günümüzde her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. Ben evde kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum her yerde farklı şeyler yazabiliyor ama güvenilir kaynaklardan bakıyorum. YouTube de Yücel Ataç diye birisi var o astroloji dersleri veriyor aynı zamanda astroloji dersleri diye yaz çıkar zaten videolar sıfırdan başla. haftalik aylık yıllık burç yorumlama değil evler gezegenler konumlar açılar hepsi sıfırdan olmalı iyi bir bilgi için
Evet şuandada onları yapıyorum. Eğitim almayı düşünüyorum zaten ama dediğim gibi yaşım şu an biraz küçük
Kaç yaşındasın
15 ve sadece astrolojiyle değil birçok metafizik konularıyla ilgileniyorum
Yaşın henüz çok küçük. Metafizik bana hep ürkütücü gelmiştir. Sende kendini çok kaptırma derim
Allah muhafaza psikolojin etkilenir
O baya önceden oldu maalesef ama alıştım artık eskisi gibi korkunç gelmiyor. Hayatımın bı parçası gibi çok seviyorum
Ben yinede tavsiye etmiyorum güzelim insan psikolojisi bu en ufak şeyde belki korkun tetiklenebilir. İnşallah sana bir zarar gelmez amin.
Hayırlı geceler
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Kendimi bildim bileli hep insanlığa bı faydam dokunsun istemişimdir. Birşeyleri değiştirmeyi ve insanlara yardımcı olmayı seviyorum çünkü bunuda spiritüalizm sayesinde şifacı olarak gerçekleştirmek istiyorum.
Anlıyor musun burç haritasından, burç uyumundan falan
Doğum haritasından anliyorum evet yorumlayabiliyorum kendimce
Var, hiç anlamıyorum bu tür şeylerden beni aydınlatır mısın?
Burcum ikizler, yükselen ikizler ay brucu boğa Venüs boğa
Juno akrep , 7. Ev yay
Valla bunu yorumlar misin nasol bihjrim
Juno akrep olması evleneceğin eşinin gizemli tutkulu ve kıskanç birisi olabileceğine işaret eder.
7. evinde yay olması sana geç evlilik getirebilir. Özgürlükçü ve yenilikçi bir ilişki istersin.
Yükselen ve güneş burcunun ikizler olmasi stabilden hoşlanmayan sürekli değişime ve yeniliğe açık olduğunu gösterir. Kısıtlamaya gelemezsin.
Doğum haritası bir bütündür. Bu dediklerinle senin hakkında kesin ve tam bilgiler verilemez
Yaa 30.05.2003 saat 6 yalova bakar misini, ve yorumlar mısınız özellikle aşk
Sabah 6 mi
Evet
Venüs 12. evde , sevgini belli etme konusunda başarılı değilsin. Gizli ilişkiler mümkündür. Kadın düşmanların olabilir. Sevdiğine karşı vericisin.
Merkür 12. evde , işitme duyun zayıf olabilir , kulaklarına dikkat etmelisin. Sezgisel bir aklın var. Çok güzel ve akıcı bir şekilde konuşabilirsin.
Güneş 12. evde gizli düşmanlara dikkat etmelisin. Ayrıca bu konum sanat alanında da yetenek verebilir. Bazı zamanlsrda toplumdan izole olmak isteyen bir yapın olabilir.
Ay 12. evde , nedeni belirsiz kuruntular özgüvenini baltalar. Duygularını dışa pek vurmszsin. gizli platonik ilişkilere çekilebilirsin. Kadın dusmanlara dikkat etmelisin.
Mars 10. evde , enerjik iddialı ve coskulusin. Başarı sana krndi caban ile gelir. çeşitliliği bir meslekte basariliri olabilirsin. Ozgivenin güçlü pratik ve sonuç odaklısin. Ayrıca ailendeki birinin veya iş yerindeki ustlerindrn bir kısmı ile bazı zorluk ve sürtüşmeler olabilir.
Jüpiter 3. evde komşular ve kardeşlerin taragindan sevilen birisin. Hareket gerektiren işleri pek sevmiyorsun. gervek olmayan şeylerle kendini tatmin etme egilimin var.
Satürn 1. evde , sessiz ve ciddi birisin. İnsanlar seni soğuk birisi olarak görebilir. Sorumluluk calidkanlik ve görev bilinci sejin için her şeyden önce gelir.
Uranüs 10. evde uyumlu ve istikrarlı değilsin. Sıradan bir iş hayatı istemiyorsun. isyankar doğan iş yerinde sana söylenenlerin tam tersini yapmana neden olabilir. elektronik bilgisayar mekanik gibi konulsrda kariyer yapmaya yatkinsin.
Neptün 9. evde yanlış yollara girmemek için kime izleyeceğini dikkat etmelisin. merhamet ve anlayış eksikliğinden dolayı yaşamla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. İdealist saygilisi mistik ve felsefi birisi olmaya yatkinsin. Çok uzaklara tasinabilirisn.
Plüton 7. evde zengin bir eş seçebilirsin. Evlilikle beraber büyük bir değişim yasayabilirsin
Haritamda güzellik var mi dış görünüş olarak bu arada öyle çok kadin düşmanım var ki bide eşimin dış görünüşü hakkında evlilik hakkında neler söyleyebilirsin
Kadın düşmanının çok olması doğum haritanda da belli zaten. Özellikle güneşin ve Venüs'ün 12. evde olması gizli düşmanları gösterir Venüs kadınları işaret eder
Kocan esmer olabilir Pluton 7. evdd
7. ev yoneticin 3. evdr bu eşininin, sosyal medya , ilkokul aşkı ve komşu aşkı olabileceğini gösterir
Peki venus boğa bana güzellik verirmi
Evet Venüs boğa güzellik verir. Ayrıca senin ilsikidr maddi beklentini de artittirir
Ya sence ben venüs boğa olaralk nasılım dış görünüş olarak bakarsan cidden de ama guzel mi
Ya ona ben karar veremem güzellik göreceli bir kavramdır. Fotoğrafına baktığımda gayet güzelsin
Esim uzun boylu olur mu sence
Bu astrolojiye çok takma Venüs şöyle mi etkiler böyle mi diye, gaybi sadece Allah bilir. O istemedikçe yaprak dahi yerindrn oynamaz. Hem Allah'ın her kulu güzel ve özeldir
Tabiki öyle ama astrolojik açılar bazen doğruyu söyle ayrıca astroloji verilmiş olan ilimlerin en büyüğüdür der Muhittin İbn Arabi kur'an-ı Kerim'de burçlar vesaire geçtiği için Allah konumlardan falan bahsettiği için sormak istedim seni de ilmin var ya
Eşinin uzun boylu veya esmer olup olmayacağını kesin bir dille kimse söylemez. :) Hem sen gayet güzel bir kızsın
Evet. Gökyüzündeki yıldızlara bakmak bile Allah'ın ne kadar yüce bir yaratici olduğunu anlamak için yeter
Kurban olduğum Allah gönlümüze göre versin inşallah
Gözlerin kaşların vs güzel derler bu arada venüs boğa doğal guzelleik veriyormus 😅
Venüs boğa evet öyledir :) . Hem Venüs boğa da olmasın n'olacak yine güzelsin boş ver :)
İnşallah amin
Allah'a emanet ol , hayırlı günler.
Ha bu arada metafizige bir Ilgın veya yeteneğin var mi
Evet var ama nasıl anladin
Haritanda ay Merkür gibi gezegenler 12. evinde. 12. ev içsel dünyadır
Çok doğru. Ayrıca istikrarsızlık var çok kadın düşmanım var bir de platonik yasıyorum ilişkiyi
Ayırca cok güzel ve akici konuşurum ods doğru
Düşmanlarına dikkat et. İnşallah sende birgün gerçek aşkı karşılıklı bir şekilde yaşarsın hayırlısiyla amin. Allah bizi tüm kötülüklerden ve kotulerdrn korusun insallah
Gereksiz kuruntularım var hem de nasıl ya
Duyma veya kulajla alakalı sorunun var mi
Veya annenle küçükken sürtüşmeler yaşadın mı yıpratıcı bir ilişki yani
Sol kulağım sorunlu ve annemle aram çok iyi değil hep sorun yaşadım. Toplumdsn kenfimi izole etmeo isiyorum. Aşırı zekiyim ama istikrarsızlık var bir de bir iste çalışıyorum ama uranüs etkisi aşırı isyankârim emir alınca alev alıyorum
Belki inanmayacaksın ama bir şunu akrep etkisi Sanırım hep gizemli hafif keko tiplere çekiliyorum böyle güçlü karakterler olur ya tam tarif ettiğin gibi esmer vesaire Ayrıca o kadar çok özgürlüğüme düşkünüm ki kimseyi hayatıma almam kolay kolay biri bana herhangi bir şey dediğinde ikizler burcu etkisi olabilir ufak bir şey dahi olsa hayatından silip atarım özgüvenim çok çok yüksektir insanlar zaten yürüyüşüm bile bir başka diyor ama çok kuruntuluyum
Auram hakkında ne düşünüyorsun nasil bir izlenim aldin
Merkür'ün 12. evde olması işitme ile alakalı bir sorun olduğunu gösteriyor. Gizemli tiplere çekilmenin sebebi juno akrep olması. Akrep havası tam tarif ettiğin gibi bilirsin sende işte.
Ben aura halkinda yorum yapamıyorum maalesef ki o konuda bilgim yok
Lise hayatım boyunca okuldaki gibi çok kız benden nefret ediyordu Çünkü çok başarılıydım derslerimiydi aynı zamanda Konuşkan enerjiktim seviliyordum da aynı zamanda ama çok fazla kadın düşmanla mücadele etmek zorunda kaldım Onun dışında bunlara çok dikkat ediyorum astroloji ile ilgilendikçe açıları gördükçe nedenini daha iyi anlıyorum yüce Allah'a hamdolsun ki hepsine baş edebiliyorum Rabbim bize güç kuvvet eylesin
İnşallah amin. Kendine güven gerisi hallolur ☺️
Benim bir Not Defterim var mesela oraya yazıyorum kadın düşmanlara dikkat et herkese güvenme kimseye sırlarını açıklama Belki inanmayacaksın ama spiratif güç mü neydi öyle bir şey var bende adını Tam hatırlamıyorum insanların ne düşündüğünü bile söyleyebiliyorum bazen yanımdaki arkadaşım bir şey söyleyecek olsa bu cümle halinde bile aktarabiliyorum Allah'ın verdiği bir yetenek mi bilmiyorum
Bazı insanlarin telepatik özellikleri vardır. Seni çok iyi anlıyorum. Bende mesela gizlice hakkımda bir sry konuşulduğunda tesadüf eseri o konuşmaya şahit oluyotum. Karşındakinin hislerini senin ksdsr olmasa da anlayabiliyorum.
Senin bu durumun zaten açılarından belli. 12. evindr bir stelyum var. Güneş ay Merkür bunlar 12. evdr spirituel konulara yatkınlık verir ve enerji akışında güçlü olur ne istediğini karşındakine hissetirir geçirirsin
Evet var ve her seyi anlamak çok zor bir durum
Kardeşlerin ile aran nasıl? Zor bir ilişki olabilir veya tam tersi çok iyi
Berbat valla hic iyi değil. Ayrica juno retro geç evlilik var diye okudum. Ve Zihnim asla susmuyor biliyor musun Ama aşırı güçlü bir yönüm var yani nereden geldiğini bilmediğim çok güçlü bir şey var içimde tarif edemiyorum
Geç olsun hayırlı olsun. Evlilikten daha önemli şeylerde var bu hayatta
Yok canım zaten şu an 20 yaşındayım öyle evlilik meraklısı biri değilim istesem de Ruhumda birine Bağlanmak Yok kolay kolay ikizler etkisi Uranüs etkisi Venüs'ün 12 evde olması bağımsızlık Tutkusu olsun Zaten üniversite öğrencisiyim Marmara Üniversitesi'nde okuyorum mezun olana kadar yaş 23'ü bulur atama var bir iş hayatı var Kendi ayaklarının üzerinde durma hayal ettiğim şeyler vesaire Hani zaten istesem de olmaz ama yeteneklerimin farkındayım yani iyi yerlere geleceğim biliyorum tarih bir gün kapımı çalacak
Peki başka neler görüyorsun haritaya bakınca bu arada çok meraklı bir yapım var ikizlerden geliyor galiba çok soru sorarım
Bende Marmara da okuyordum şu an bıraktım ama. Hangi bolumdeydin? Ben Mehmet Genç kulliyesindrydim dragosta
Türkçe öğretmeliği
Seninle enerjim efsanevi şekilde tuttu Muhtemelen Ateş grubundan bir burçsun Koç ya da Aslansın ya yükselen Koç normal Aslan yani Güneş Aslında Güneş Aslan yükselen koçsun
Tam tersi ☺️ güneşim koç , yükselen aslan
Bölümün çok güzel ☺️
Hiseetim zaten seni ates hava güzel anlaşır Şu an birinden hoşlanıyorum yay burcu oda oda benden hoşlanıyor ama acılamıyor
Amannn yay erkekleri bende red flag 😂😂 benden uzak olsunlar. İnşallah sana hayri gelir . Bu arada 6. hissin kuvvetli mi
Hemde nasıl cidden inan her şeyi biliyorum anlıyorum her sey çıkıyor baya kuvvetli asla yanılmam bu arafa ysy ikziker güzel olur
İkizlerde yayda özgürlüğüne düşkün olur. Birbirinizi sıkmaz ve anlarsaniz neden olmasın :) benim için içinden ilk ne geçti iyi veya kötü dürüst olur musun nasıl birisi olduğum iyisiyle kötüsüyle
Özgüvenli birisin bence iletişim kuvvetli muhabbeti saran ama ego da var biraz ama dozunds kesinlikle iyi birisin ama bence iyide kötü de göreceli. Hazir cevap bir yapin var iyi olmak değil mesela sanki ağırlığını koyan bir karakterin var gerektiğinde ama kindar ve kötü de olabilirsin sinirli yapın da var sanki
Inatçı ve enerjik sosyal ama herkesle muhattap olmyayan
Kindarlik konusunda kendimi asla anlamıyorum. Eskiden biriyle tartisinca hemen barışıp yaptığını unuturdum ama büyüdükçe içimde kim duygusu ortaya çıktı. Yine konuşuyorum ama aradan absrtmiyorum 5 -6 yıl geçsin yaptığını dün gibi hatırlayıp imasinda bulunuyorum
Maneviyat yönünde kuvvetli ama bunu hiç belli etmiyorsun
Bak mesela benim içinde şey derler. Hani bu aura mi oluyor bilmiyorum. Güzellik anlaminds değil ama bir ortamda hemen dikkst çekiyorum tip olarak bak güzel olmaktan bahsetmiyorum.
Hafizan kuvvetli buz dağının görünmeyen kismi çok dolu ve asla unutmuyorsun
Inan bana yüzünün görünün %2 lik kısmından bile auran olduğu güzel olduğun bell8
Bu arada sen benim hakkımda ne düşünüyorsun iyisi ve kötüsü ile
O benim resmim değil ama siyah saçlı iri gözlü birisiyim. Cillerim dr var. Birde aslan etkisi sanırım çok soğuk durusluyum
Hmm ben resimden yorum yapma işinde pek iyi değilim ama biraz soğuk duruyorsun ve çok hareketli. Hani böyle duygusuz insanlar olur ya ufak tebessümle seni geçiştirir öyle işte. Ama hafif sinsilik sezdim sinsilikten kastım sende az değilsin derler ya öyle
İnan hiç öyle değilim dur fotoyu değiştirdim
Aşırı derecede sıcakkanlı güler yüzlü pozitif ve hareketli biriyimdir zerre kadar sinsi değilimdir az değilsin meselesi doğru ama
Ya yüzün bana çok tanıdık geliyor neden acaba
Ya dürüst oll sence yüz hatlarim nasil ama biraz detayki anlat bu foto daha net
şu an ise giriyorum mesai başlayacak çıkınca yazssm olur mu rahat kafayla gece 12 de cikiyotum 12.30 gibi evde oluyotum
Öptüm Allaha emanet ol
Sende.
Sade onlar mı 😃
Sıkma canını
geçenlerde baktırdım ben
Yohtır lo
nerde çalışıorsun
Nası sorcaz