İlk başta o bana ilgi gösterdi fazlasıyla geldi iltifatlar etti sürekli bir şey ikram etmeler vs zaten sürekli yanıma geliyordu baya yanıma geliyordu yani özel alanıma giriyordu resmen ilk başlarda bilerek yapmıyor diye düşündüm ama zaman geçtikçe bu hareketleri çoğaldı bilerek yapıyor yani neyse işte ama çokta jyi davranıyordu bana ve kıskançlıkları falan başladı neyse bende bundan hoşlanmaya başladım bunu baya alttan aldım bu beni bilerek kıskandırmaya çalıştı neyse sanırım herseye ragmen fazla yüz verdim herhalde bu sefer beni eskisi kadar önemsememeye başladı son günlerde artık olmayacak diye bunu saldım umursamıyorum kendi yoluma bakıyorum bu sefer kıskançlık krizlerine girip bana durduk yere bağırmaya falan başladı bahanelerle ama ben ondan hoşlandığımı belli ettiğim zaman gelip bana açılmadı şimdi de nere gitsem etrafımda dolanıp merak ediyor birde hesap soruyor alakasız bir şekilde sizce bunun derdi ne beni seviyormu sevmiyormu anlayamıyorum
Bu arada o oğlak burcu ben boga burçlarada inanıyorum çok soğuk ve iskolik bir insan ama bana çok sıcak davraniyordu şu son olaylara kadar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
oğlak burcu erkeği olarak sanırım bunu en iyi ben anlıyorum :D gösterdiği ilgiye karşılık aldığı tepki yetersiz
Nasıl yetersiz ya ne tepkisi verecektim başka
yaptıklarına karşılık hoşuna gidiyorsa ona göre gitmiyorsa ona göre davranacaksın
Ya o kıskanmasın diye başka birileri yanıma geldiğinde hemen bunun yanıma falan gittim yine trip attı bana ben birsey yapmışım gibi canım değilse onu sevdiğimi anlamıştır
İyide ben onun yaptıklarına karşılık onu terslemedimki
keşke tersleseydin memnun değilsen
Diyorum ya bende ondan hoşlanıyorum diye
hoşlandığını onun beklediği gibi belli etmemişsin yetmemiş o da şimdi acaba başka biri mi var moduna girmiş
Eski sevgilim oğlaktı ve bende oğlak burcuyum sormak istediğini sorabilirsin yazı çok uzun
Oğlak burcuydu eski sevgilim sevdiği insana gerçekten biz oğlaklar çok değer veririz. ama çok kıskançtı oğlaklar kıskanç. olıyormuş zaten. Ve ikimizde oğlak oldıiımuz için çok inatlaşıyorduk oğlak burçları bence kafayı yedirtir kendimden ve eski sevgilimden biliyorum ve öğretmenimizde oğlak burcuydu😂😂. bu burçtan olanlar ya çok sosyal olıyor ya da hiç sosyal olmıyor aşırı inatçılar ama güzel severler.
Bak benim sevdigim kişide oğlak ilk o bana sevdiğini belli etti kıskançlık krizine falan girdi saçma sapan daha sonra bende ona ilgili davranmaya başlayınca uzaklaştı gibi böyle kendini ağırdan satıyor gibi ama hiç bir şekilde gelip açılmıyor beni sevdiğini söylemiyor en fazla iltifat ediyoe
Oğlak erkejleri çok zor Allah sabur versib beni çıldırtnıştı vallahi😂
Saol cümlemize
Oğlak burcuyum
Yazdığım şeyi okuyup yorum yazarmisin
Dm den konuşalım detayli
Oğlak burcuyumm
Yazdığım şeyi okuyup yorum yazabilirmisin
Çalışmayı çok seven disiplinli biriyim gezmeyi de zira çok seviyorum
Birinden hoslandigini nasıl belli edersin
Onunla uğraşırım takılırım ona