Oglak burçları hakkında bilgisi olan okuyabilirmj?

İlk başta o bana ilgi gösterdi fazlasıyla geldi iltifatlar etti sürekli bir şey ikram etmeler vs zaten sürekli yanıma geliyordu baya yanıma geliyordu yani özel alanıma giriyordu resmen ilk başlarda bilerek yapmıyor diye düşündüm ama zaman geçtikçe bu hareketleri çoğaldı bilerek yapıyor yani neyse işte ama çokta jyi davranıyordu bana ve kıskançlıkları falan başladı neyse bende bundan hoşlanmaya başladım bunu baya alttan aldım bu beni bilerek kıskandırmaya çalıştı neyse sanırım herseye ragmen fazla yüz verdim herhalde bu sefer beni eskisi kadar önemsememeye başladı son günlerde artık olmayacak diye bunu saldım umursamıyorum kendi yoluma bakıyorum bu sefer kıskançlık krizlerine girip bana durduk yere bağırmaya falan başladı bahanelerle ama ben ondan hoşlandığımı belli ettiğim zaman gelip bana açılmadı şimdi de nere gitsem etrafımda dolanıp merak ediyor birde hesap soruyor alakasız bir şekilde sizce bunun derdi ne beni seviyormu sevmiyormu anlayamıyorum

Bu arada o oğlak burcu ben boga burçlarada inanıyorum çok soğuk ve iskolik bir insan ama bana çok sıcak davraniyordu şu son olaylara kadar

Oglak burçları hakkında bilgisi olan okuyabilirmj?