Biz yengeçler zaten hep evlilik odaklıyız. O arkadaş bunun için olgunlaşmamış olabilir fakat genelimiz böyleyiz. Yengeç kadını da bu kafa da biliyorum çevremde ki arkadaşlarımdan. Bu yüzden yengeç kadınını isterdim hayatımda
ciddi düsünüyodum ben ama o özgür yasamak istiyodu karisma bana sanane gibisinden bide duygu degisimi asiri vardi bir gün cok ilgiliyse ertesi günü soguk yapiyodu
allahtan ben öyle biri değilim zaten seviyorsan birbirinizi karışma olur sende onun sözünü dinlersin o da senin sözünü dinler o garip bir insanmış ucube herhalde aslkdjasldjaskdlkjasd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yengeç erkeği ile uyum saglayabilirsen bu uyum hiç bozulmaz
sagliyamadim
neden
rahatina fazla düskündü bende ciddi iliski istiyorum
Yengecller genelde ciddi ilişki ister
o istemiyodu bide biraz dengesizdi
anladım
nerde yaşıyorsun
akreple tabikide
Yengeçle iyi anlaşır.
oğlak kadınıyla ah faw exim
Balık
Akrep
Yengeç bul kendine
olmaz
Neden?
diger yorumlara bak
Biz yengeçler zaten hep evlilik odaklıyız. O arkadaş bunun için olgunlaşmamış olabilir fakat genelimiz böyleyiz. Yengeç kadını da bu kafa da biliyorum çevremde ki arkadaşlarımdan. Bu yüzden yengeç kadınını isterdim hayatımda
bence yengeç erkeğiyle
oda ex flörtüm olmadi onunlada
yengeç erkeğiyle kesinlikle olur
flört falan bilmem ben aşırı gereksiz geliyor bana gerçi
ciddi düsünüyodum ben ama o özgür yasamak istiyodu karisma bana sanane gibisinden bide duygu degisimi asiri vardi bir gün cok ilgiliyse ertesi günü soguk yapiyodu
allahtan ben öyle biri değilim zaten seviyorsan birbirinizi karışma olur sende onun sözünü dinlersin o da senin sözünü dinler o garip bir insanmış ucube herhalde aslkdjasldjaskdlkjasd
sen yengecmisin
evet yengecim
yengec kadiniyla hic denedinmi?
olmuştu sanırım iyi gitti diye biliyorum tam hatırlamıyorum ama yengeç kadınları nedense ilgimi çekiyor
benide yengec erkekleri hic ilgimi cekmiyo😂
olabilir neden acaba aslşdkasdklasdşlks
Akrep..
Tabikide aslan erkeği ile 😉
Benimle
Balık yengeç
En iyi yengrcle