Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
Benim burcum yengeç ve özelliklerimin hepsini de seviyorum :) Yengeç burcu insanları duygusal olarak derin ve hassastır. Çevrelerindeki insanlara karşı duyarlıdırlar ve başkalarının duygularına önem verirler. Kendileri de duygusal olarak dalgalanabilir ve duygusal deneyimleri derinden yaşarlar. yengeç burcu insanları ailelerine, sevdiklerine ve yakınlarına karşı koruyucu bir tavır sergilerler. Onları korumak, desteklemek ve mutlu etmek için ellerinden geleni yaparlar. Aile bağları ve evleri onlar için çok önemlidir. Yengeç burcu insanları sevecen, anlayışlı ve iyi kalplidir. İnsanlara karşı empati duyarlar ve yardım etmekten hoşlanırlar. Başkalarının ihtiyaçlarını önemserler ve sevdiklerini mutlu etmek için çaba gösterirler.
Benim burcum beni sinir etmeye pek bi bayılır. Sonra ayıltcam diye su dökmeler mi dersin, kolonya mı dersin yoksa en kestirmesi yanaklara şaplak mı dersin uğraşır dururum.
@sadistÜye yükselenim yengeç ama yengeçlerin 3 ayrı türü var ay başı doğanlar ortası ve sonu. Sonunda doğanalrdanım ben o yüzden sizin yengeç özelliklerinize yakın olmayabilirim. Geneli böyledir ama karşısındakinin ilgisini beklerken asla belli etmez.