Terazi kadını❤Balık erkeği
İkizler kadını❤Balık erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Terazi kadını ve Balık erkeği, astrolojik açıdan uyumlu bir çift olabilir. İki burcun da ortak noktaları olduğu için ilişkilerinde denge ve uyum sağlama potansiyeli vardır. Terazi kadını ve Balık erkeği, iletişim konusunda başarılı olabilirler. Terazi kadını sosyal ve konuşkan bir yapıya sahipken, Balık erkeği duygusal bir derinliğe sahiptir. İkisi de duygularını ve düşüncelerini ifade etmekte rahat olabilirler. Bu, sağlıklı ve açık iletişimi teşvik eder.
Cevap
1Cevap
İkizlerle balık erkeği asla olmaz balık erkeği yengeçli olsun lütfen birbirleriyle
Teraziyim ve baliğa cok aşığım ama o bilmiyo hiç bakmiyo
Ben balıklarla anlaşamıyorum, bir öyle bir böyle ayarsız oluyorlar kb
Erkekleri mi
Erkekleri kadinlardan daha kötüdür takıntılı
Bir dersin sınavına çalışmama rağmen düşük puan almıştım, öyle ki ders çalıştırdığım arkadaşlarım çalıştırdığım kısımlara ilişkin soruları yapabilmesine rağmen ben sınavda aynı kısımları yapamadım.
Aynı dersin son sınavına Allah nasip ederse yarın gireceğiz ve yine aynı arkadaşlarım benden yardım istiyorlar fakat bu kez yardım etmeyi reddettim. Reddederken de kendi kendime:
Dönem boyu bar/pub'da (içkili mekan) , sağda solda gezinip , yiyip , yiyişip (öpüşme koklaşma vs ) benden yardım istiyorlar, varın ne haliniz varsa görün.
dedim. Bu sözün bana günahı var mıdır veya bu sözü söylerken Allah'a laf söylemiş sayılır mıyım?
@dead_wisher sen virüs müsün dadandın be a
soruma cevap vermiyorlar ne yapayım
Vii
@dead_wisher helaldir kardeşim aynen dvmet thank you
küfretmiyorum
aşko balık erkosuyla olmaz hava burçları
Yaaa ben çok aşığım teraziyim
Sacma, mizaclara bak bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?