Astroloji & Burçlar Kendini mesih ilan eden kişi "ikizler burcu" cennete giremez demiş, sizce hangi burçlar giremez 😃? ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sabah sabah 😃😃 müthiş değil mi? Güncellemeler+1 yıl Ss için teşkürler, güncel 💆♂️ Kendini mesih ilan eden kişi "ikizler burcu" cennete giremez demiş, sizce hangi burçlar giremez 😃? Cevapla İkiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Bence akrep ama burada ki hiç bir şeye inanmıyorum :D ne burç ne hz isa 0 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% Koç +1 yıl Akrep olarak ben giremem kesin @canerkoo ikizler kontenjanından sen de giremiyorsun ins aynı yere düşeriz 1 2 Yorumla Canerkoo İkizler +1 yıl Ben senin kadar cenabet değilim biraz daha günah isleyeyim dur Yorumla dangerouskadin Koç +1 yıl @Canerkoo sevap işlemek aklına bile gelmiyor cenabet sensin 😁 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şimdi fikrimi yazacağım olmayacak jfjfjfj o yüzden tamam 0 2 Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl Sen başkasın knvkn Yorumla Redamancy-4 İkizler +1 yıl Teşkürler😔😂 Yorumla
Trilingual Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Aslan +1 yıl 😂😂😂 ikizler erkekleri eğlenceli, asıl yengeç erkekleri 😡 1 2 Yorumla Birabey İkizler +1 yıl İşte asalet işte feraset işte yiğitlik işte mertlik işte adam gibi adamlık 😀 Yorumla Trilingual Aslan +1 yıl @Birabey 😎🤏 Yorumla
kafasıkarışıkXD Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% Oğlak +1 yıl Gülsem olmuyor, kızsam olmuyor. İnsanın olduğu yerde her an her şey olabilir 😄 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl Boş yapmasın lütfen. Tüm burçları severim, giremez diye düşündüğüm bir burç yok. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl Burç saçmalığı yetmez gibi dini de alet etmeyin be müslüman olmayan cennete giremez doğrusu bu 0 0 Yorumla
Şansı-şanzuman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% Başak +1 yıl O küz ikizlerden başka bir şey ima etmiştir 0 0 Yorumla
Alwaysbadboy Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 100% Akrep +1 yıl Acaba kendi durumunu bir bilse ne olacak bi daha ağzını acarmi bu tiplerin dine de saygısı yok 0 0 Yorumla
Canerkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% İkizler +1 yıl Kaç kişi doyurursam cennete gidebilirim onu da söylesin biri ikizleri suçlamak kokay 0 0 Yorumla
Üzgünpatatess Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Oğlak +1 yıl İkizler burcu size bu dünyada cenneti yaşatır o yüzden öbür tarafta ihtiyacınız olmaz 0 0 Yorumla
Elinin_körü Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% İkizler +1 yıl Yaaa biz ne yaptık bu kadar 😒 0 0 Yorumla
mmertdursun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% İkizler +1 yıl Rabbim beni affet yanlış zamanda doğdum 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Saçmalık ötesi. 0 1 Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl Bence doğru bilim ilim konuşuyor :D Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. hasta bu adam : ) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence akrep ama burada ki hiç bir şeye inanmıyorum :D ne burç ne hz isa
Akrep olarak ben giremem kesin @canerkoo ikizler kontenjanından sen de giremiyorsun ins aynı yere düşeriz
Ben senin kadar cenabet değilim biraz daha günah isleyeyim dur
@Canerkoo sevap işlemek aklına bile gelmiyor cenabet sensin 😁
Şimdi fikrimi yazacağım olmayacak jfjfjfj o yüzden tamam
Sen başkasın knvkn
Teşkürler😔😂
😂😂😂 ikizler erkekleri eğlenceli, asıl yengeç erkekleri 😡
İşte asalet işte feraset işte yiğitlik işte mertlik işte adam gibi adamlık 😀
@Birabey 😎🤏
Gülsem olmuyor, kızsam olmuyor. İnsanın olduğu yerde her an her şey olabilir 😄
Boş yapmasın lütfen. Tüm burçları severim, giremez diye düşündüğüm bir burç yok.
Burç saçmalığı yetmez gibi dini de alet etmeyin be müslüman olmayan cennete giremez doğrusu bu
O küz ikizlerden başka bir şey ima etmiştir
Acaba kendi durumunu bir bilse ne olacak bi daha ağzını acarmi bu tiplerin dine de saygısı yok
Kaç kişi doyurursam cennete gidebilirim onu da söylesin biri ikizleri suçlamak kokay
İkizler burcu size bu dünyada cenneti yaşatır o yüzden öbür tarafta ihtiyacınız olmaz
Yaaa biz ne yaptık bu kadar 😒
Rabbim beni affet yanlış zamanda doğdum
bu adam milletvekiliydi yaaa..
İkizler gitmesin cidden😂😂
Böyle bir saçmalık var mı ya 😂😂😂
Saçmalık ötesi.
Bence doğru bilim ilim konuşuyor :D
hasta bu adam : )
Ahaha peki 😅
ikizler
akrep
Saygım arttı.