Astroloji & Burçlar Kızılderili astrolojisine göre hangi burçsunuz? Sneaky_Owl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Ben normalde akrebim burada yılan çıktım 😂 Bu ne ya bütün zehirler bende 😂😂😂 Siz ne çıktınız? Kızılderili astrolojisine göre hangi burçsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcu 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı. Ağaçkakan da oldum ya artık ölsem de gam yemem 😂 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Puma çıktı iyi iyi 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. 14 Nisan Kartal 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mersin balığı imiş 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Wapiti her neyse o. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yengeç burcu
Ağaçkakan da oldum ya artık ölsem de gam yemem 😂
Puma çıktı iyi iyi
Ayı oldum 😂
14 Nisan Kartal
Kartal imişim. 😄
Yılan mı? Ayıp ama :D
Mersin balığı imiş
Mersin balığıymışım..