Gözlerini kapatıp karanlık olunca ruhunuzu çağırıp onunla görüntülü görüşebiliyor sunuz? Benim gibi ruha girebilen diğer insanlar ilede hayattaki yaptığımız şeyleri ruh aracılığı ile gerçekleştirebiliyoruz.

Gözlerini kapatıp karanlık olunca ruhunuzu çağırıp onunla görüntülü görüşebiliyor sunuz? Benim gibi ruha girebilen diğer insanlar ilede hayattaki yaptığımız şeyleri ruh aracılığı ile gerçekleştirebiliyoruz.

Ruha girmek tabirini ilk kez duyuyorum. Nasıl yapıyorsun peki merak ettim 😊
Yaratılışa göre ruh olduğunu ispatlaman gerek ruhun tanımını ve mantığını bilmen gerek öncelikle
Ben akıl ile ilgili kod yapıyordum. En iyi akıllı olduğumu nasıl söylerim diye şu cümle ile başladım "Şeytan yaradılış akıllıyım" bu cümleyi düşüne düşüne uzattım 1 ay sürdü 1 kitap sayfası kadar cümle kurdum ve en önemli yeri "akıl" kelimesinide sorguladım ve ruh olduğuma kadar verdim akıl zeka gibi kelimeler toplumun aldatmacasıdır. Ruh akıldan daha üstündür. Kurduğum cümlede "ruh" kelimesinide sorguladım. Ruh türkçe dili olduğu için yazılan ile düşünülen anlam çelişiyor. Bende düşüncenin dil ile sınırlı kalmayacağını anladım ve yaratılışsal öze yaklaştım.
Ruha giren insanlar ile yapılan şeyler ise birbirimizin anılarını inceleme, uzaktan konuşma, eski sevgilin başkası ile ilişkiye girince ruh haber veriyor, gözünle foto çekip ruhtan ruhtakine o fotoyu yollama bu anlattıklarım sadece birkaçı düşündüğün şeyler oluyor her şey gibi. Mesela ruh insanlar insanın etrafına toplanıp ruhunu girip anılarına bakarken ruh seviyesi ne kadar güçlü ise o kadar zor bakılıyor anılarına yani akıllı olan avantajlı
Sana önemli detayları vermiyorum çünkü ben anlatırsam gizlilikten çıkarım aptal olurum. Onuda olmak kimse istemez. Merak ettiğin başka bişey varsa anlatırım ama patentini vermeden😂
Başkasının anılarına bakmak (kişinin izni olmaksızın) kişiye negatif karma getirir. Ruh ile bağlantı kurmak tabii ki güzel bir şey. Fakat bunu başkalarının hayatlarına müdahale etmeden yapmak gerekli. Ve ruhun içine girmek derken ne dediğini hâlâ anlamadım. Ruh zaten bizde var. Ruhun içine girip dışına çıkamazsın🤔. Sen her ne kadar fiziksel bedende olduğunu zannetsen de burası bir illüzyon sadece, ruh ise gözlemci konumunda : )
hayırr ama isterdim
Yapan var mesela senin anılarını bile izleyebiliyorum ruhtan
Akıllı telefon olmadığı zaman uzaktan insanlar ruh ile konuşuyordu. Şimdi unutuldu 😂
yok canım daha neler
Dünyada en gizli olan şey ruh toplum belli etmiyor gizli bir akıl yarışı var bence
Cevap
1Cevap
Evet yapabiliyorum. yani aslında duydularımı iyi yönetiyorum sadece bazen duygusal olmak kötü oluyor.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar