Astroloji & Burçlar Merhaba Hepinizeee? 36Helin36 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor isteyenler burçlarını yazabilir yazanlar tanışsın mesela Benim burcum Kova isteyenleri yoruma bekliyorum Güncellemeler+1 yıl pardon burcum kova değil koç yanlış yazmışım Merhaba Hepinizeee? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 426 cevap paylaştı. Boğa yım da balık ile tanışmak isterim 1 2 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl güzel burç seçimi Yorumla Gezginn34566 Boğa +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Mtin64 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Kova +1 yıl Niye engelledin ya insanlar benden uzaklaşmiyor ki ben arkadaşlar dann uzak duruyorum sadece abarttim filan yok normal duşunceler sadece 0 7 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl farklı hesaptan mı yazdın sen Yorumla Mtin64 Kova +1 yıl Kiz arkadaşa arkadaşa ihtiyacim var evet ama buldum sanirim birini benden bakişlarini kaçirmiyor sadece kafam agriyor da bugun sattigim şeyleri duşunuyorum birde telefon alacamda omdan mutluyum sadece iphone 11 babam alcek Yorumla Mtin64 Kova +1 yıl Evet daha once açtigim hesap bu Yorumla Mtin64 Kova +1 yıl Canın ne istiyorsa omu yap ama abartmyrm ben nereye kadar taksam kendimi de dşnyrm Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl insanların senden soğuma nedeni insanları dertlerine bulamak Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl ve bende öyle Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl bak yine beni alakadar etmeyen şey diyorsun baban telefon alacaksa bu beni değil seni ilgilendirir bana demene gerek yok Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% Akrep +1 yıl akrep 😎 1 1 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl güzel burç Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Koç +1 yıl Koç. 1 2 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl aynı burcuz Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Ne güzel 🙂 Yorumla
kaanaytekk Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% İkizler +1 yıl İkizler 1 4 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl kuzenimin burcu ile aynı güzel burçtur Yorumla kaanaytekk İkizler +1 yıl Güzel burç ama sevilmez nedense Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl benim kuzenim çok saf uzun bir yorum yapmıştım oradaki saf kızın burcudur Yorumla kaanaytekk İkizler +1 yıl Evet anladımm Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% Kova +1 yıl Kova... 1 1 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl güzel burç Yorumla
wholesome1111 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% Yengeç +1 yıl yengeç ama ne işe yarıyo bilmiyom... 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% Balık +1 yıl Burcum balık ama burçlara falan inanmam çok saçma. 0 0 Yorumla
Mdmasör34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Terazi +1 yıl Terazi burcum 1 2 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl güzel burç Yorumla Mdmasör34 Terazi +1 yıl Neresi guzel :) sevmedim ben Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% Yay +1 yıl 🏹 yay burcuyum 0 1 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl yay burçlarını severim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burçlardan anlamıyorsak ne yapalım 0 2 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben başağım ama mesela başağa benzemiyormuşum adlanmış yükselenim ona daha çok benziyormuşum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende kova 0 28 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl güzel burç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama çok duygusal bir burç 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sendemi dalginsin ya burcun koç muş Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl orası öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende duygusal olmak tan biktim birde ailemden biktim surekli tartişiyor lar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kavga ediyorlar sabahtan beri hep oyleydi zaten bende herşeyi kafaya takmaktan biktim keşke kova olmasam başka ayda dogsaydim ya Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl ben pek duygusal değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neler geldi başima Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl bir önceki yorumunu görmeden atmıştım *orası öyle* yorumumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çok duygusalim bea Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl ahbe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir oneceki yorum ne anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen fakesin ama Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl sende mi dalgınsın dedin ya Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl sana gerçek olduğumu ispatlamaya çalışmayacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha tm anladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ispatla demedim ama fek misim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm ye gelsene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İspatla diyen kim sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuserim ama 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off başim çatliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neler yaşadim bilsen neler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helin pelin :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helin pelin selin çok mu akllym safmym blmdem Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl mesaj atmanı bekliyorum Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl dm den Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl bekliyorum dm ye yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm kb ya tel şarjdaydi Yorumla
BOĞAerkeği0646 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 Aslan +1 yıl Bnmki yazyo😊 0 6 Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl anlamadım Yorumla BOĞAerkeği0646 Aslan +1 yıl Benim burcum yaziyo dedm kullanıcı adım yani Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl anladım Yorumla BOĞAerkeği0646 Aslan +1 yıl İyimi burcum Yorumla 36Helin36 İkizler +1 yıl kardeşimden biliyorum ki yemek yemeye bayılır yemek yerse mutlu olur Yorumla BOĞAerkeği0646 Aslan +1 yıl Bi o yok bnde gunluk bir ögn ama bazılari uyyo mesela cinsellik😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yengeç
Boğa yım da balık ile tanışmak isterim
güzel burç seçimi
Kesinlikle
Niye engelledin ya insanlar benden uzaklaşmiyor ki ben arkadaşlar dann uzak duruyorum sadece abarttim filan yok normal duşunceler sadece
farklı hesaptan mı yazdın sen
Kiz arkadaşa arkadaşa ihtiyacim var evet ama buldum sanirim birini benden bakişlarini kaçirmiyor sadece kafam agriyor da bugun sattigim şeyleri duşunuyorum birde telefon alacamda omdan mutluyum sadece iphone 11 babam alcek
Evet daha once açtigim hesap bu
Canın ne istiyorsa omu yap ama abartmyrm ben nereye kadar taksam kendimi de dşnyrm
insanların senden soğuma nedeni insanları dertlerine bulamak
ve bende öyle
bak yine beni alakadar etmeyen şey diyorsun baban telefon alacaksa bu beni değil seni ilgilendirir bana demene gerek yok
akrep 😎
güzel burç
Koç.
aynı burcuz
Ne güzel 🙂
İkizler
kuzenimin burcu ile aynı güzel burçtur
Güzel burç ama sevilmez nedense
benim kuzenim çok saf uzun bir yorum yapmıştım oradaki saf kızın burcudur
Evet anladımm
Kova...
güzel burç
yengeç ama ne işe yarıyo bilmiyom...
Burcum balık ama burçlara falan inanmam çok saçma.
Terazi burcum
güzel burç
Neresi guzel :) sevmedim ben
🏹 yay burcuyum
yay burçlarını severim
Burçlardan anlamıyorsak ne yapalım
bilmem
Ben başağım ama mesela başağa benzemiyormuşum adlanmış yükselenim ona daha çok benziyormuşum
oglak
Aslan
Akrep
Bende kova
güzel burç
Evet ama çok duygusal bir burç 🙃
Sendemi dalginsin ya burcun koç muş
orası öyle
Bende duygusal olmak tan biktim birde ailemden biktim surekli tartişiyor lar
Kavga ediyorlar sabahtan beri hep oyleydi zaten bende herşeyi kafaya takmaktan biktim keşke kova olmasam başka ayda dogsaydim ya
ben pek duygusal değilim
Neler geldi başima
bir önceki yorumunu görmeden atmıştım *orası öyle* yorumumu
Ben çok duygusalim bea
ahbe
Bir oneceki yorum ne anlamadim
Sen fakesin ama
sende mi dalgınsın dedin ya
sana gerçek olduğumu ispatlamaya çalışmayacağım
Ha tm anladim
Ben ispatla demedim ama fek misim
Dm ye gelsene