Astroloji & Burçlar 3 ay Burcunun üstün yeteneği nedir? dollbabe Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Burcunun üstün yeteneği nedir? Cevapla 77 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
s MrsCanselll-_Fenomen Takip Et Yoda Yaş: 21 Oğlak 3 ay Karar ve direniş. Evet çok doğru.. 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 47 Oğlak 3 ay Üstün zeka. Bu olunca diğer bütün burçların yetenekleri otomatik olarak toplanıyor zaten.Herhalde bu yüzden ikizleri pek sevmiyorlar.😄 1 4 Yorumla dollbabe Yay 3 ay Evet ikizler üstün zekalı cidden ama tembel dhdhd Yorumla hürdeli Oğlak 3 ay Oysa hiç tembel değilizdir. Yadas zekayı çalıştırıyor olduğumuz için size tembel görünüyoruzdur. Yorumla dollbabe Yay 3 ay Her şeyi bildiğiniz için tembellik yapmayı seviyorsunuz sanki Yorumla hürdeli Oğlak 3 ay Herşeyi bildiğimiz için bizim yapmamıza gerek kalmadığını da bildiğimizden. Niye boşuna kendimizi yoralım kii😄 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Akrep 3 ay Akrep burcuyum bence aşırı güçlü ve dimdik olabilmem 1 4 Yorumla dollbabe Yay 3 ay Evet akrepler güçlü olur ama çok laf sokarlar Yorumla ÇılgınDenek Akrep 3 ay Kinci bir yönümüz mevcuttur 😂😂 Yorumla dollbabe Yay 3 ay 😅😅😅 evet Yorumla ÇılgınDenek Akrep 3 ay Burcumu seviyorum ama Yorumla
MrConfused Takip Et Guru Yaş: 36 Başak 3 ay Disiplinli hayatmis istemiyorum ya artık disiplin yeter 😄😄 2 2 Yorumla dollbabe Yay 3 ay Disiplin çok güzel bence her şey düzen ve intizam içinde olsun Yorumla MrConfused Başak 3 ay Öyle zaten işte sıkıntı da o zaten😄😄😄 rahatlık istiyor insan 😄😄 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Koç 3 ay Astroloji & Burçlar konusunda 5b cevap paylaştı. Yengeç sabırlı olmak oldukça doğru. çünkü sabır taşı olsa benim yerimde şu an çatlamıştı 2 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Guru Yaş: 33 Kova 3 ay Böyle sığ genellemeler ile tanımlanamam ben KOVA 2 0 Yorumla
Hakan3487 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Boğa 3 ay Oğlağım ama bütün burç özelliklerini yerine göre uygulayabiliyorum galiba burçlar yalan 1 0 Yorumla
mutluson2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 97% Başak 3 ay Ben 12 Eylül doğumluyum hangi burç oluyorum? https://www.youtube.com/embed/Z13dxdTYDRA 0 0 Yorumla
Egoistpanda98 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% İkizler 3 ay Burçlara kafa yormayacak kadar üstün zekalı olmam zlatandan sonra ego lideri zlatanı da sever ıq su düşük insanlar burçlara inanır hadi eyw 0 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Boğa 3 ay Başkalarına karşı ilgi, şefkat ama yanlış anlaşılır ki. 0 0 Yorumla
hakancan3 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 44% Akrep 3 ay başak olmamnın verdiği gurur 1 4 Yorumla dollbabe Yay 3 ay Mükemmeliyetci Yorumla hakancan3 Akrep 3 ay evet tam olarak oyuz titizlik çok ayrıtıya takılan Yorumla dollbabe Yay 3 ay İnsanı kanser edersiniz şüpheci olurlar Yorumla hakancan3 Akrep 3 ay Bu konuda haklısın Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% Balık 3 ay Balık= başkalarına karşı ilgi, şefkat 1 1 Yorumla dollbabe Yay 3 ay Balıklar duygusal oluyor aynen Yorumla
durusudmr Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Oğlak 3 ay Başkalarına karşı ilgili ve şefkatli değilim insanına göre değişir 1 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% Aslan 3 ay Kendine güven yaziyor ama alakasi yok 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% Akrep 3 ay Astroloji & Burçlar konusunda 454 cevap paylaştı. Sezgi diyor ve çok doğru 💅😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Karar ve direniş. Evet çok doğru..
Üstün zeka. Bu olunca diğer bütün burçların yetenekleri otomatik olarak toplanıyor zaten.
Herhalde bu yüzden ikizleri pek sevmiyorlar.😄
Evet ikizler üstün zekalı cidden ama tembel dhdhd
Oysa hiç tembel değilizdir. Yadas zekayı çalıştırıyor olduğumuz için size tembel görünüyoruzdur.
Her şeyi bildiğiniz için tembellik yapmayı seviyorsunuz sanki
Herşeyi bildiğimiz için bizim yapmamıza gerek kalmadığını da bildiğimizden. Niye boşuna kendimizi yoralım kii😄
Akrep burcuyum bence aşırı güçlü ve dimdik olabilmem
Evet akrepler güçlü olur ama çok laf sokarlar
Kinci bir yönümüz mevcuttur 😂😂
😅😅😅 evet
Burcumu seviyorum ama
Disiplinli hayatmis istemiyorum ya artık disiplin yeter 😄😄
Disiplin çok güzel bence her şey düzen ve intizam içinde olsun
Öyle zaten işte sıkıntı da o zaten😄😄😄 rahatlık istiyor insan 😄😄
Yengeç sabırlı olmak oldukça doğru. çünkü sabır taşı olsa benim yerimde şu an çatlamıştı
Böyle sığ genellemeler ile tanımlanamam ben
KOVA
Oğlağım ama bütün burç özelliklerini yerine göre uygulayabiliyorum galiba burçlar yalan
Ben 12 Eylül doğumluyum hangi burç oluyorum?
https://www.youtube.com/embed/Z13dxdTYDRABurçlara kafa yormayacak kadar üstün zekalı olmam zlatandan sonra ego lideri zlatanı da sever ıq su düşük insanlar burçlara inanır hadi eyw
Başkalarına karşı ilgi, şefkat ama yanlış anlaşılır ki.
başak olmamnın verdiği gurur
Mükemmeliyetci
evet tam olarak oyuz titizlik çok ayrıtıya takılan
İnsanı kanser edersiniz şüpheci olurlar
Bu konuda haklısın
Balık= başkalarına karşı ilgi, şefkat
Balıklar duygusal oluyor aynen
Başkalarına karşı ilgili ve şefkatli değilim insanına göre değişir
Sezgilerime güveniyorum
Karar ve direniş. Kısaca inat 😄
Kendine güven yaziyor ama alakasi yok
Düzenli ve ölçülü olmak.