Astroloji & Burçlar Burcunuza göre hangi şirinsiniz 😁? Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🥳 Güncellemeler+1 yıl İyi akşamlar millet Burcunuza göre hangi şirinsiniz 😁? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% Oğlak +1 yıl Allah aşkına benden gargamel olur mu?😒 Sevmedim bunu baştan yapın 😄 2 2 Yorumla Ash_Ketchum Balık +1 yıl Şirin baba ol sen 😂 Yorumla Melioraa Oğlak +1 yıl Tamam hadi o olur gibi😄 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Ben şu Şirinlere bakıp anladım ki Güçlü ve Süslü Şirin kombinasyonuyum yükseleni Terazi burcu olan Aslan burcu olarak nett. 2 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Terazi +1 yıl Şirin babayım.@abdurrahman00t neymişsin bak bakalım 😂 2 3 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Ya bu işte terslik var ben nasıl Şirine oluyorum? Ver şirin babayı bana al şirineyi 🧐 Yorumla İrsisback Terazi +1 yıl @Abdurrahman00t tamam çaktırmadan değiştiriyoruz Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Anlaştık 🕵🏻♂️🕵🏻♀️ Yorumla
Rahibe-Teressa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Gözlüklü şirin agresif şirin olsaydı kesin o olurdum 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 525 cevap paylaştı. Azman şirin değilki yav gözlüklü şirin olaydı bari :D 1 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% İkizler +1 yıl Gözlüklü şirinmişim. Hiç sevmem kendisini, çokbilmiş. 1 0 Yorumla
NETASSAKLI_HATUNNBEE Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Başak +1 yıl Şirin babağ şirin bbaaaabağğhttps://youtube. com/shorts/MSz2UFc-ZCU? feature=share 1 1 Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE Başak +1 yıl youtube.com/shorts/MSz2UFc-ZCU?feature=share Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% Yengeç +1 yıl Hayır yaa 😂 neden şirine o kadar şirin arasından bu nasıl denk gelir fkdkd 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et FenomenGuru Yaş: 21 Başak +1 yıl Şirin babayım 😅 2 2 Yorumla Ash_Ketchum Balık +1 yıl Bi terslik var 🤪 Yorumla Şeriffe Başak +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% Başak +1 yıl Şirin baba mı Piki 2 2 Yorumla Ash_Ketchum Balık +1 yıl Bu terste bir işlik var 😂 Yorumla püskevit_aşkına Başak +1 yıl Yaa ne demezsin Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% Koç +1 yıl Sakar şirin gerçekten tam da öyleyim 😂 1 1 Yorumla Ash_Ketchum Balık +1 yıl Ahaha 😂 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% Balık +1 yıl Yaaaa bu soruyu bn soracaktm 😠😠🤪 1 2 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Tembel şirin Yorumla Ash_Ketchum Balık +1 yıl Geç kaldın 😎 Yorumla
Hipokrat22 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Başak +1 yıl Başak 🌾Şirin Baba Ben şirineyi daha çok seviyordum ama neyse şirin baba da iyi 😊😊 1 0 Yorumla
Sevgigizliuye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% Oğlak 1 yıl Gözlüklu şirin ve benimde gözlüğüm var 🥲 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% Yengeç +1 yıl Hatalı olmuş o şirine oluyo benmki 1 0 Yorumla
Morusevenanne Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% Aslan +1 yıl Ben süslü şirin kocam güçlü şirin çok uyumluyuz 1 0 Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% Yengeç +1 yıl Siyah saçlı sirineyi tercih ederim 🤣 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı. Kovayım ama şakacıyım 1 0 Yorumla
Derya52 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 70% Balık +1 yıl tembel şirin 😂😂harbiden de tembelim 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% Başak +1 yıl Şirin baba 😺 olgun, korumacı ve akıllı 1 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% Başak +1 yıl Sirin babayim şirinlerim gelin sirinleyelim 1 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% Oğlak +1 yıl Gargamel mii ben o kadar kötü birisi değilim ki 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 580 cevap paylaştı. Şirin Baba mı 😂 2 2 Yorumla Ash_Ketchum Balık +1 yıl Bu terste bi işlik var 😂 Yorumla u 27esmerim Başak +1 yıl Bence de 😂 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl azman kdnxkdjckd 1 1 Yorumla Ash_Ketchum Balık +1 yıl Eyvah 😂 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% Kova +1 yıl Usta şirin 🥰 1 1 Yorumla Ash_Ketchum Balık +1 yıl Ama ne ustası 🤪 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Akrep +1 yıl Uu azmanmışım 😄 1 1 Yorumla Ash_Ketchum Balık +1 yıl Aboowww 😂 Yorumla
Meraklıüye_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% Balık +1 yıl Obur şirinnn 2 3 Yorumla Kirmizizevk Akrep +1 yıl sen benide yersin Yorumla Meraklıüye_ Balık +1 yıl Üstüne çikolata sosu döktükten sonra neden olmasın😋 Yorumla Kirmizizevk Akrep +1 yıl Aman aman nerelere geldik kskcjs Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% Yengeç +1 yıl Şirine WTF 😂 2 3 Yorumla Şeriffe Başak +1 yıl Bana şirin baba çıkması peki 😂😂 Yorumla meftun35 Yengeç +1 yıl @Şeriffe hahahah değiştirek mi :D :D Yorumla Şeriffe Başak +1 yıl Ahhahah olur olur 😅😅 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güçlü Şirin 1 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% Akrep +1 yıl Azman ne ya 1 2 Yorumla Meraklıüye_ Balık +1 yıl Aynı sen Yorumla Kirmizizevk Akrep +1 yıl @Meraklıüye_ 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 Yorumla
Tesettürlü_Bacınız Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% Koç +1 yıl Sakar şirin 1 1 Yorumla eneskilinc_4 Aslan +1 yıl Umarım öyle değilsindir 😂 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 309 cevap paylaştı. Usta şirin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yengeç burcuyum
Allah aşkına benden gargamel olur mu?😒 Sevmedim bunu baştan yapın 😄
Şirin baba ol sen 😂
Tamam hadi o olur gibi😄
Ben şu Şirinlere bakıp anladım ki Güçlü ve Süslü Şirin kombinasyonuyum yükseleni Terazi burcu olan Aslan burcu olarak nett.
Şirin babayım.
@abdurrahman00t neymişsin bak bakalım 😂
Ya bu işte terslik var ben nasıl Şirine oluyorum? Ver şirin babayı bana al şirineyi 🧐
@Abdurrahman00t tamam çaktırmadan değiştiriyoruz
Anlaştık 🕵🏻♂️🕵🏻♀️
Gözlüklü şirin agresif şirin olsaydı kesin o olurdum
Azman şirin değilki yav gözlüklü şirin olaydı bari :D
Gözlüklü şirinmişim. Hiç sevmem kendisini, çokbilmiş.
Şirin babağ şirin bbaaaabağğ
https://youtube. com/shorts/MSz2UFc-ZCU? feature=share
youtube.com/shorts/MSz2UFc-ZCU?feature=share
Hayır yaa 😂 neden şirine o kadar şirin arasından bu nasıl denk gelir fkdkd
Şirin babayım 😅
Bi terslik var 🤪
Evet 😂😂
Şirin baba mı
Piki
Bu terste bir işlik var 😂
Yaa ne demezsin
Sakar şirin gerçekten tam da öyleyim 😂