Astroloji & Burçlar 3 ay Burcunuza göre hangi şirinsiniz 😁? Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Güncellemeler3 ay Süper soru 🥳 Güncellemeler3 ay İyi akşamlar millet Burcunuza göre hangi şirinsiniz 😁? Cevapla 103 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
ŞeriffeFenomen Takip Et Yoda Yaş: 19 Başak 3 ay Şirin babayım 😅 2 2 Yorumla Ash_Ketchum Balık 3 ay Bi terslik var 🤪 Yorumla Şeriffe Başak 3 ay Evet 😂😂 Yorumla
Melioraa Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 100% Oğlak 3 ay Allah aşkına benden gargamel olur mu?😒 Sevmedim bunu baştan yapın 😄 2 2 Yorumla Ash_Ketchum Balık 3 ay Şirin baba ol sen 😂 Yorumla Melioraa Oğlak 3 ay Tamam hadi o olur gibi😄 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% Yengeç 3 ay Astroloji & Burçlar konusunda 712 cevap paylaştı. Ben şu Şirinlere bakıp anladım ki Güçlü ve Süslü Şirin kombinasyonuyum yükseleni Terazi burcu olan Aslan burcu olarak nett. 2 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% Terazi 3 ay Şirin babayım.@abdurrahman00t neymişsin bak bakalım 😂 2 3 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç 3 ay Ya bu işte terslik var ben nasıl Şirine oluyorum? Ver şirin babayı bana al şirineyi 🧐 Yorumla İrsisback Terazi 3 ay @Abdurrahman00t tamam çaktırmadan değiştiriyoruz Yorumla Abdurrahman00t Yengeç 3 ay Anlaştık 🕵🏻♂️🕵🏻♀️ Yorumla
Rahibe-Teressa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% İkizler 3 ay Gözlüklü şirin agresif şirin olsaydı kesin o olurdum 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% Balık 3 ay Astroloji & Burçlar konusunda 320 cevap paylaştı. Azman şirin değilki yav gözlüklü şirin olaydı bari :D 1 0 Yorumla
m sılacevaplıyor Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% İkizler 3 ay Gözlüklü şirinmişim. Hiç sevmem kendisini, çokbilmiş. 1 0 Yorumla
NETASSAKLI_HATUNNBEE Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% Başak 3 ay Şirin babağ şirin bbaaaabağğhttps://youtube. com/shorts/MSz2UFc-ZCU? feature=share 1 1 Yorumla NETASSAKLI_HATUNNBEE Başak 3 ay youtube.com/shorts/MSz2UFc-ZCU?feature=share Yorumla
s SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 46% Yengeç 3 ay Hayır yaa 😂 neden şirine o kadar şirin arasından bu nasıl denk gelir fkdkd 1 0 Yorumla
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 89% Başak 3 ay Şirin baba mı Piki 2 2 Yorumla Ash_Ketchum Balık 3 ay Bu terste bir işlik var 😂 Yorumla püskevit_aşkına Başak 3 ay Yaa ne demezsin Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% Koç 3 ay Sakar şirin gerçekten tam da öyleyim 😂 1 1 Yorumla Ash_Ketchum Balık 3 ay Ahaha 😂 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% Balık 3 ay Yaaaa bu soruyu bn soracaktm 😠😠🤪 1 2 Yorumla seyda028 Balık 3 ay Tembel şirin Yorumla Ash_Ketchum Balık 3 ay Geç kaldın 😎 Yorumla
Hipokrat22 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Başak 3 ay Başak 🌾Şirin Baba Ben şirineyi daha çok seviyordum ama neyse şirin baba da iyi 😊😊 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% Akrep 3 ay Astroloji & Burçlar konusunda 654 cevap paylaştı. Azman şirin miydi ya 👀 1 0 Yorumla
Morusevenanne Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% Aslan 3 ay Ben süslü şirin kocam güçlü şirin çok uyumluyuz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Şirin babayım 😅
Bi terslik var 🤪
Evet 😂😂
Gargamel mi 😒😑
Allah aşkına benden gargamel olur mu?😒 Sevmedim bunu baştan yapın 😄
Şirin baba ol sen 😂
Tamam hadi o olur gibi😄
Ben şu Şirinlere bakıp anladım ki Güçlü ve Süslü Şirin kombinasyonuyum yükseleni Terazi burcu olan Aslan burcu olarak nett.
Şirin babayım.
@abdurrahman00t neymişsin bak bakalım 😂
Ya bu işte terslik var ben nasıl Şirine oluyorum? Ver şirin babayı bana al şirineyi 🧐
@Abdurrahman00t tamam çaktırmadan değiştiriyoruz
Anlaştık 🕵🏻♂️🕵🏻♀️
Gözlüklü şirin agresif şirin olsaydı kesin o olurdum
Azman şirin değilki yav gözlüklü şirin olaydı bari :D
Gözlüklü şirinmişim. Hiç sevmem kendisini, çokbilmiş.
Şirin babağ şirin bbaaaabağğ
https://youtube. com/shorts/MSz2UFc-ZCU? feature=share
youtube.com/shorts/MSz2UFc-ZCU?feature=share
Hayır yaa 😂 neden şirine o kadar şirin arasından bu nasıl denk gelir fkdkd
Şirin baba mı
Piki
Bu terste bir işlik var 😂
Yaa ne demezsin
Sakar şirin gerçekten tam da öyleyim 😂
Ahaha 😂
Yaaaa bu soruyu bn soracaktm 😠😠🤪
Tembel şirin