Arkadaşlar insanlar neden terazı burcu sevmezler anlaşamadığınız özellikler ne hangi davranışları sevmezler daha önce hiç terazı burcu biriyle olan yaşamış olan yazabilir mi fakat bende terazı burcuyum terazı burcu olmayı ben seçmedim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok yapmacık ve umursamazlar süse püse düşkün oluyorlar bir de kavga çıkmasın diye üç maymunu oynuyorlar hiç cesur atılgan değiller aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasıncı tayfa teraziler işte
Nasıl yani süs süse püşkün oluyorlar derken bide kavga çıkmasın diye iç maymun mu oynuyorlar o ne demek oluyor yanı ne demek istiyor
Valla bende terazı burcuyum bu özellikler hiç bend yok
Bende anlamıyorum insanların terazı Burcu’yla sorunlusu olması
Ya işte fazla süslü oluyorlar giyime kuşama çok para harcıyorlar savurganlar yani üç maymun derken de görmedim duymadım bilmiyorum demek kavgaya karışmazlar
Kanka doğru da bende giyime para harcıyorum ben kavgaya karışmak istemeyen birisiyim sonuçta insanlarla hiç uğraşılmıyor yalan felan yok gerçekten
Ama üç maymuna gelirsek ben öyle değilim birisi bişey dese mesela ben görmedim sonuçta görmedim derim doğruyu bu iç maymunduk mu oluyor
Aslında sen de haklısın da işte dışarıdan bazen umursamaz gibi görünüyor bu tavırlar
Of knka valla ne diyeyim bızım sınfta bir arkadaş ben terazı burcuları sevmiyorum anlaşamıyorum dedi şaşırdım ya birden bide ona oy verdim destek oldum öyle diyince kırıldım kalp krizi geçirmelik resmen
Bilmiyor benım terazı burcu olduğumu 😏
Bak bu da kırılgan yönün mesela teraziler ne yaparsa kendine yapar başkasına zarar gelsin istemez enayilik var biraz tıpkı kova burçları gibi terazilerde aşırı iyi niyetli olabiliyor ben de kovayım lanet olsun ya 😂
Allah kahretmesin ya hiç güleceğim yoktu 😂
Ya bana tepkısını çok merak editörüm kız belki geçmişte bişey yaşamış olabilir benden nefret, kin besleyecek diye ödüm kopuyor benım kötü bişey yapmışmışlığım yok
Öyle işte bütün burçların iyi yönleri olduğu gibi kötü yönleri de var çok takma 🙂
İşine gelince bana hıkayesını gizlemiş işte bende anlamadım kendısı gönderdi bana istek o sonra gizlemiş ya insan neden böyle yapar bende çok safım salağım yanı kabul ettiğim isteği bide
Bide kendısı Aslan Burcu Aslan Burcu nasıl birisidir? Biliyor musun ben onun hakkında merak ediyorum özellikleri sen şimdi anlatsan özellikler benzeyecek
Aslan burçları aşırı egoist oluyor ya bir de popüler olma sevdaları yüzünden herkese mavi boncuk dağıtır sonra hiç tanımamış gibi bir daha görüşmezler o kişiyle bizim okulda vardı kız kendini kraliçe sanıyordu sürekli bağırıp çağırıp otorite kurmaya çalışıyordu aşırı sinir oluyordum bir de etli butlu baya iriydi ben çok sevmiyorum aslan burcunu
Ayy kanka çok doğru bızımkıde var Aslan işte aşırı egoist soru sordum okul ilk gününde whatspatan zamane bacım dedi şaka gibi sonra ben onla konuşmayı kestim kaçtım ondan yanı aynı ortamda durmamak için umursamadım takmadım uzak durdum tamamen
Bide doğru aynen popüler kendını kralıce gibi sanan
Salağın teki işte
Kank senın dediğin terazı burcu hakkında bende de var umursamazlık takmamazlık gerçekten ne yalan söyliyim onun dışında başka bişey yok hariç
Bide başak burcu hakkında bişey biliyor musun bızım kız var ya işte benı umursaması lazım sevgi ilgi göstermeyince bana delirdim resmen sinirlerim bozuldu yanı
Başak burcu 2 arkadaşım oldu aşırı sadık oluyorlar asla dostunu satmazlar senin için her türlü fedakarlığı yaparlar kavga etsen bile kolay kolay kopamazlar diksiyonları aşırı düzgün oluyor temiz tertipliler ama aşırı takıntılılar ben Kova burcu olarak daha rahat biriyim onlar bir şeye karar verirken çok düşünüyorlar
Kanka nasıl takıntılar mesela neye takıntılar
Kanka kusura bakma ben öyle düşünmüyorum benımd var ama bana kötü bişey olunca hiç umursamadı beni ilgilenmedi benle bahane etti hep öyle yapıyor buna ne demeli aşırı sinir bozucu değer verdiğim birisi
İşte o bana öyle yapınca bende onu daha çok umursamadım takmadım
Yaptığım için de pişman mıyım dediğim en kötü günümde yanımda olmalıydı
Valla beddua edesin geldi
Bilemicem o zaman onun yükseleni farklıdır Başak burçları genelde iyi olur Aslan gibi egoist olmazlar
Anladım knka duş
Dur
Kanka benım arkadaşım burcu da ikizler ya birisi de kova
İkizlerin ne gibi özellikleri var?
Lan ne çok arkadaşın var 😂😂😂😂 ikizler de yalancı oluyor çok hareketli çok enerjik her gün yanında başka birisiyle gelen satıcı tipler işte
Ayy hiç güleceğim yoktu 😂
Ne bileyim okulda burç konusu açılınca sana sorayım dedim yeter be artık yeto dedim
Nedir çektiğim terazı burcuyum diye
boş ver söylemezsin olur biter burcunu
Kanka bide terazı burcuları sevmiyor ya işte hıkaye eklem gönderme bişey attım ben kendı hesabıma o kızda gördü iyi mi yapmışım 😂
Yok ya kanka ne var çekinecek hıkaye bile attım kışkırtmak için o kızı
O kadarını bilemicem artık
Sen bilirsin knk ya özele gelsene
Ama hikayem gizli onda açmam lazım görmesi için
Sana bi sorum var terazi burcu hoşlandığını nasıl belli eder
Severim benim icin sorun yok
Cok sessizler ve sıkıstigi zaman yalana basvurur