Burcumun özelliklerini taşıyorum ve beğeniyorum. Sizde taşıyor musunuz?

Genelde sessiz ve sakin yapılarıyla dikkat çekerler fakat bu yapılarının altında oldukça derin duygu ve düşünceler yatar. Ses tonları harika olur.
Hiç şikayet eden kadınlar değillerdir. Çok sorumluluk sahibidirler.
mahmur bakışlıdırlar. Esmer tenli olup, koyu ve sıcak bakışlı kişilerdir. Saçlar gür ve kıvırcık olabilir. En belirgin özellikleri etkileyici ses tonudur.
ilişkilerinde güvenlik ve sağlamlık arar. Uzun vadeli düşünür ve sadakata inanır. Yatıştırıcı, huzur verici bir yapısı vardır. Ancak aynı zamanda sahip olmacıdır ve güvensiz hissederse güçlü bir kıskançlık sergileyebilir. Yapıcı ve kararlı olması ona ilişkilerinde uzun vadeli, kazançlı sonuçlar getirir.
Muhafazakâr bir yapıda olduğu için fazla flörtçü olduğu söylenemez.
Uzun vadeli düşünen Boğa’lar sadakata inanır. Bu kişilerin yapısı gereği yatıştırıcı, huzur verici bir auraları vardır.
Sabit bir yapısı olduğundan ilişkilerde de gelip geçici heveslere meraklı değillerdir. Genellikle hayatlarına giren kişiyle uzun soluklu ve ciddi ilişkiler yaşamayı isterler. Kendileri gibi güvenilir olan biri ilk aradıkları özelliklerden biridir. Aşkı tutkulu olarak yaşamayı severler. Ailelerine düşkün olurlar.
Burcumun özelliklerini taşıyorum ve beğeniyorum. Sizde taşıyor musunuz?