Bir hafta önce bir rüya görmüştüm rüyamda anneme diyorum ben alışveriş yapmak istiyorum maaşı aldıysan beni gezmeye götür bana para ver. Annemde rüyamda beni hiç umursamıyor onun hiç umurunda değilim gözü önünde kolumu jiletledim hiç umurunda olmadı evi terk ettim hiç umurunda olmadı rüya olarak rüyaya göre annem beni hiç sevmiyordu.
Bugün ise az önce alışveriş yapmak istedim para istedim bana para vermedi yalan söyledi.
Annem beni sevmiyor mu? Gördüğüm rüya doğru olabilir mi? Rüyamda annemin beni hiç sevmediğini öğrendim. Şimdi bile sevmediğini düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rüyalar genellikle bilinçaltımızın yansımalarıdır ve gerçek hayattaki duygusal deneyimlerimizin yorumlanmasında bazen işe yararlar. Ancak rüyalar, kesin gerçeklikler veya doğrular değildir. Rüyalar, bilinçaltımızın karmaşık bir şekilde işlenmiş duygusal ve zihinsel süreçlerinin bir yansıması olabilir.
Rüyanızda annenizin sizi umursamadığını hissettiğinizi ve kendinize zarar verdiğinizi belirtmişsiniz. Ancak rüya, gerçek hayattaki ilişkileriniz hakkında kesin bir yargıya varmak için yeterli bir kanıt sunmaz.
Anneler ve çocuklar arasındaki ilişkiler karmaşık ve çok boyutludur. Bir rüyaya dayanarak bir kişinin sizi sevip sevmediğini kesin bir şekilde belirlemek mümkün değildir. Gerçek hayatta yaşadığınız deneyimler, etkileşimleriniz, iletişim tarzınız ve diğer faktörler ilişkinizi şekillendirir. Bu nedenle, rüyalarınızın gerçeklikle doğrudan bir ilişkisi olmadığını hatırlamak önemlidir.
Bu rüyayı gerçekte yaşadığımı söylemek istiyorum..
Ama rüyaların tam tersi olurmuş derler, yani bu gördüğün rüyaya göre annen seni seviyor.. Bilinçaltında ne varsa rüyanda onu görürsün..
Duygusuz insan var mıdır? Bu tür rüyaları genellikle duygusal insanlar mı görür?
Duygusal insanların gördüğü rüyalardır bunun gibi rüyalar.
Duygusuz insan vardır elbette.. Karşısındakiyle empati kuramayan, zayıf yönleriyle dalga geçen, kalbi yokmuş gibi davranan insanlar öyledir.
Sana kesinlikle katılıyorum. eğer ben duygusal birisi olmasam bu tür rüyaları görmezdim. Duygusuz insan üzülmez. Ben üzülüyorum çok fazla. Demek ki duygusal birisiyim
Bana hak verdiğine sevindim, teşekkür ederim. Evet biyografinde gördüğüm kadarıyla balık burcusun, balık burçları duygusal olur genellikle
Bizim gibileri hep üzerler zaten.. Zayıf yönlerini kimseye göstermeyeceksin, sevindirmeyeceksin onları. Doğru olan bu ama insan bir yerden sonra dayanamıyor
Evet benim burç Balık. çok fazla duygusal birisiyim.. peki sana bir soru sormak istiyorum. Duygusuz insanların kan grubu genellikle ne oluyor? Ben bir kız ile tanıştım kan grubu B pozitif grubuydu çok duygusal birisiydi. senin tanıdığın birisi var mı duygusuz birisi miydi kan grubu neydi? B Rh Pozitif kan grubuna sahip bir kadın ile konuştum benim gibi duygusal birisiydi.
A veya AB grubu diye biliyorum ben. Şimdiye kadar tanıdığım duygusuz insanların kan grubu bunlardı.
Mesela benim kan grubum B pozitif.
B kan grubu duygusal olur
Sana katılıyorum, genellikle B kan grubu duygusal olur. Bazıları çok duygusal
Genelde öyle olurlar evet
Aynen öyle
Açıkçası insanların rüyalarının hislerine dayalı olduğunu düşünüyorum. Bu rüyayı görmeden önce kendini annene karşı değersiz hissetmiş olabilirsin bunu o kadar kafana takmışsın ki rüyalarına girmiş. Tahminim bu yönde fakat buna benzer bir şey yaşamadıysan nedenini ben de bilemiyorum.
Böyle düşündüğüm için duygusal birisi miyim? Birisinin beni sevmediğini düşünüyorum üzülüyorum. ben duygusal mıyım duygusuz mu?
Duygusal olmak kötü bir şey değil. Kimse duygusuz değildir sadece bazı insanlar duygularını belli etmekte zorlanır. Herhangi birisinin seni sevmediğini düşünmen belki de senin veya onun duygularınızı birbirinize açıkça ifade edemediğinden kaynaklanıyor olabilir. Bu sorunu birbirinizle konuşarak, duygularınızı aktararak çözebilirsiniz ki bundan kaynaklı üzülmen doğal bir şey.