Cogunlukla net ve gerçekçi olurlar. Yani duygusalliktan ziyade gerçekçi düşünürler. Kendince doğrularına onem verirler. Ikna edebilmen icin daha iyi ve daha dogrusunu ispatlaman gerekir.
Çabuk sıkılma, aşırı derecede yüksek libido.. Sadık falan değiller bu arada Eyşan'ın şekil değiştirmiş hâli oluyorlar. Kankam Aslan ve bugüne kadar kimseye sadık olmadı.
Haklısın Ama ben sevdiğim için o gözle bakmadım içimden gelmedi hiç Ama pişmanım çok yanıma oturan kızı neden opmedim dkunmadım Sevdiğim için yapmadım Kız biraz kıvrak tı ama hiç kşarlık imajı yoktu gibi
Baştan uymadı zaten naz yaptı ama peşinden koştum benimle konuşmaya başladı Bizim sorun biraz farklı yoksa o beni cok sevdi kalbimi begendi farklısın dedi Ben boğa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde düşünceli olurlar
Evet
Cogunlukla net ve gerçekçi olurlar. Yani duygusalliktan ziyade gerçekçi düşünürler. Kendince doğrularına onem verirler. Ikna edebilmen icin daha iyi ve daha dogrusunu ispatlaman gerekir.
Ben sevdim kız cok zor cok kolay ne oldugunu anlamadım
Iste kolaysa kendi istedigi icin kolaydir. Kendi istemedigi bir konuda kolay olamaz.
Çabuk sıkılma, aşırı derecede yüksek libido.. Sadık falan değiller bu arada Eyşan'ın şekil değiştirmiş hâli oluyorlar. Kankam Aslan ve bugüne kadar kimseye sadık olmadı.
Benim kızda hiç Libido yüksekliği hissetmedim normaldi ama Ben o gözle bakmadım ama Kız normaldi yoksa içten pazarlıklı mıydı
Bilemiyorum ama sen bir adım atmazsan gelmiyor her konuda bu böyle. Içindeki ihtirası çıkarmak için sadece bir hareketin yetebilirdi.
Haklısın
Ama ben sevdiğim için o gözle bakmadım içimden gelmedi hiç Ama pişmanım çok yanıma oturan kızı neden opmedim dkunmadım Sevdiğim için yapmadım Kız biraz kıvrak tı ama hiç kşarlık imajı yoktu gibi
Melek yüzlü şeytan bunlar bebeğim hiç sorma hashahahha
Biz insan gibi sevdik herkes ettiğini bulur
Umarım öyle olmaz rxndhfc benim de başımı yakicaksin
Ben tecrubeli oldum artık o zamanlar 25 tim şu an 33 yaşındayım kızları cok iyi cözdüm Sen ne alaka 😂
Öyle deme beni de çözemedin bak
Herkes ettiğini bulsun dedin ya ben bulursam kötü olur sjhdhshhd
Biraz konuşursak senide cözerim sen o musun yoksa 😂
Olmaz ama bunalarin olacağını bilseydim daha az bilgi verirdim kendi hakkımda 😀
Sen o olsan sana tek sözüm olurdu
Ben o olmadığıma göre devam edebilirsin shbdhshd
Ben öleyim ya
Ben aslan burcuyum çok gereksiz sadık ve aşırı seven bir burcuz zor vazgeçeriz ama vazgeçtiysek de asla geri dönüşü olmaz
Değişik miiş
güzel
Cok değişikler ya anlamadım ben
senin burcun ne uymuyordur belki😀
Baştan uymadı zaten naz yaptı ama peşinden koştum benimle konuşmaya başladı Bizim sorun biraz farklı yoksa o beni cok sevdi kalbimi begendi farklısın dedi Ben boğa
Fena olurlar
Fena derken
Yani cinfikirli uyanik
Aynen lan ben cözemedim beni fena skti sevdiğim kız
Kanka o nasi bi cevapti sesli guldum snxjsnsn
Öyle ama Bak ilkten aşık oldum cok zorladı neyse yumuşadı sonra Sonra kardeşim dedim diye trip attı e sevmiyodun hani dedim
Kanka kadinlar cok degisik bi tur ya freud bile cozememis onlari