Aynı gün annem de sevdiğim adamı kucağında kız bebekle evine giderken görmüş, annemi de evine davet etmiş...
Ama biz ayrıldık... Anlamı ne olabilir?
Ama biz ayrıldık... Anlamı ne olabilir?
Namaz kılarak mi yattiniz. Dua ile yapanlar da var sadece
Ben duayla yattım... Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece rüya gördüm.
Aynı gün annemde sevdiğim adamı kucağında kız bebekle evine giderken görmüş hatta annemi de davet etmiş. Anlamı ne olabilir?
Canım dualar çok karışıktı.. Güvendiğimiz tanıdık bir hoca kağıda yazıp verdi ve kağıdı yaktım. Sabah ezanından önce bir şişe suya okudum hepsini, birazını içtim birazını yemeğime kattım birazıyla da banyo yaptım.
Üstünde bağlama büyüsü falan varsa bozulur, eğer bu kişi hayırlı değilse de kalbin soğuyacak demişti... Iyice bağlandım ama ayrıldık.
Belki nasibimde vardır yani bekliyorum :(
Duayı yakmadım :)
Hocanın verdiği duaların isimlerini kağıda yazmıştım unutmamak için, çöpe atmak istemedim ve yaktım. Sence ne olabilir bu rüyanın sonu?
Çünkü biz ayrıldık.
Cevap
1Cevap
Her zaman doğru çıkmıyor maalesef ben evlenirken baban iki ayrı hocadan rica etmişti öyle her yatarım diyen olmuyor biri çok güzel aydınlık ferahlık hayırlı evlilik dedi ikincisi çok kasvet karanlık dedi ikinci hocanın dedikleri oldu berbat şeyler yaşadım boşandım da kurtuldum çok şükür
Gerçekten mi?
Senin adına sevindim hayırlısı olmuş.
Ben kendim yattım ama, hem rüyam güzeldi hem de kalktığımda çok güzel bir ferahlık vardı içimde...
Bir de kız bebek görmüş annem aynı gün
Hayırlı haberler gibi geldi bana. İnşallah da öyle olur.
Öyle midir sence?
O uzman çavuş, kumar oynamış ve ödedim dediği hiçbir borcunu ödememiş. Ailemden bir yere kadar saklayabildim. Mecbur ayrıldık.. Istemeyerek.
Evet ayrıydık, sonra barıştık ama işte bu durumu ailem öğrendi ve mecburen ayrıldık.
Telefonda çok ağladı.. İçimden çıkaramıyorum onu..
Evet öyle olacak sanırım, ailemin de çok güveni kırıldı tekrardan nasıl ikna edebilirim bilmiyorum.
Sen baba olsan, kızını böyle bir adama verir misin?
Sence ailem haklı mı?
Dimi:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar