Astroloji & Burçlar Kova erkeği, ikizler burcu kadını ilişkisi nasıldır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onun yukseleni ikizler benim de ay burcum kova yükselen balikAcaba böyle bir şey yasayabilir miyiz😍 Kova erkeği, ikizler burcu kadını ilişkisi nasıldır? Cevapla İlişki Soruları Kadın Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
OzyK1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Boğa +1 yıl 10 numara ya ikizler ile zaman geçirmek çok iyi bence ben kovayım :D en iyi deneyimlerim ikizlerle oldu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Wow ilk kez ksde ikizlere yonelik güzel şeyler duyuyorum Yorumla OzyK1 Boğa +1 yıl İkizleri sevmeyen var mı ya :D Yorumla Soran +1 yıl Çok var askoo Yorumla OzyK1 Boğa +1 yıl Haksızlık ediyorlar ikizlere o zaman :)Bu arada takibe alsana mesaj atayım bari bir ikizler ile tanışmısım muhabbeti kesmiyeyim burada :) Yorumla Soran +1 yıl Tamam canım aldim Yorumla
erkeklersoruyoraga Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Boğa +1 yıl 10 numara olursunuzzzz ikizler kadını hediye gibidir zaten ya 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ikizleri oven ilk kisisin Yorumla erkeklersoruyoraga Boğa +1 yıl İkizlerde ne arasan var ya espri zeka cilve tutku çocuksuluk pratiklik hamaratlık... oyyy eririm ikizlere adamı manyak eder Yorumla Soran +1 yıl Wow bunu gorebilen erkeğe can feda jsjsjsjjsNe burcusun Yorumla erkeklersoruyoraga Boğa +1 yıl Akrep yavrum Yorumla Soran +1 yıl Diyom işte akrep kova benlik tamSonra da terazi ve oglak Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% Akrep +1 yıl Akrep akrep ilişkisine bayılıyorum 0 67 Yorumla Soran +1 yıl Ay burcu sanırım onda akrep buarada Akrepler benim de hoşuma gidiyo Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Oldu mu partnerin akrep Yorumla Soran +1 yıl Yok ama sanaldan konuşuyorduk bulusucaktik sadece yaşı büyüktü ama cook iyi biriydi tam benlikti o Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Bende belki senliğim Yorumla Soran +1 yıl Ama ilgi duyduğum biri var benim Şu an Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Olmadı ama bende senin gibi birisine ilgi duyuyorum Yorumla Soran +1 yıl Kiskanclar bide Akrepler aşırı maskulenler Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Kıskanç evet doğru Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Maskulen ne Yorumla Soran +1 yıl Maskulenin ne olduğunu nasıl bilmezsin Yorumla Soran +1 yıl Erkeksj Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Erkek mi😅 Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Ha anladım evet öyleyiz galiba Yorumla Soran +1 yıl Erkeksi erkeksi Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Anladım anladım Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Bi akreple yaşamadan ölmeyin demiş bi büyüğümüz Yorumla Soran +1 yıl Kova var şu an onun yaşam mi olur Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Onla bişe olmaz zevksiz insanlar Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Sen bi şey yapsana bana ya konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Ne zevksiz mi oyy sen bir kova tanimamissin Yorumla Soran +1 yıl Sanat adamı bunlar kadın ruhundan anliyorlar Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Yatakta nasıl peki önemli olan o Yorumla Soran +1 yıl seks yaşamadım işte bilmiyorum ama denicem bu yaz Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Konuşmuyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl Konuşuyoruz ksde konuştuk sonra Instagram dün wp Yorumla Soran +1 yıl Bi bulusamadik Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Sen anlaşılan istekli birisin sana yetişebilecek mi doyurabilecek misin Yorumla Soran +1 yıl Evet neden olmasın ayrıca seviyorum onu Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Peki daha önce seks yaptın mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır işte hiç opusmedim bile Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl O peki Yorumla Soran +1 yıl O tecrübesi var 25 yasinda Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Bakireliğini verecek misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Zorlar seni tecrübeliyse Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Özel şeyleri burdan mı konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Sanmam tatlı biri Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Nasıl Yorumla Soran +1 yıl Tatlı işte tatlı biri Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Özel sorularım olacak Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Hazır mısın sexe Yorumla Soran +1 yıl Yani evet Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Neyle korunacaksın Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum daha kondom herhalde Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl İçine boşalmasını istemiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Soran +1 yıl Sonra bebis olur napcam o bebisi yazik Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Hap iç ama duygu çok güzel diyorlar Yorumla Soran +1 yıl Yok enfeksiyon falan var ayrıca sevgilim değil ilk olcak bizahmet katlansin Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Senin için iyi diyorum iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Ne iyi olur Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl İçine akıtması sıcak sıcak Yorumla Soran +1 yıl Güzel olur da ilk için olmax Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Neden yani Yorumla Soran +1 yıl Ilk cunku Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Nerene boşalmasını isteyeceksin Yorumla Soran +1 yıl Doger yerlere içim haric Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Ağzına peki Yorumla Soran +1 yıl Ay evet off Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Ah bi yazsan bana 😅 Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Ah ah sorularım var Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Kayboldun noldu Yorumla Soran +1 yıl Ne sorcan Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Kızıyorsun Bana ama sen Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır ne alaka Yorumla YüksekAkrepp Akrep +1 yıl Çok alaka Yorumla
Cesur075 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Koç +1 yıl Adamsa uyar değilse boş 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Adam yani nebileyim tatlı iste Yorumla Soran +1 yıl Romantik Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl Bunlar yetmez dogru dsz tipe göre hüküm veren varlıksınız bazılarınız karektere bakıyor Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl İti var kopugu var bir erkek asla niyetini belli etmez sözleri ile davranışlarına bak uyumlumu Senin amacın eglence mi Yorumla Soran +1 yıl Evet buluscaz yani tatlı biri Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl Oo seni yer bitirir o buluş o zaman ne takıntı yaptın şehir neresi Yorumla Soran +1 yıl Iste merak ettim😋 Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl Bu kadınlar neden çokkkk meraklı? Buluşunca görürsün gercek yüzünü ya seversin ya da nefret edersin baştan balık kokmuyor demek göze almışsın herşeyi Yorumla Soran +1 yıl Meraki ve sabırsızım ben kayniyorum surekli Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl Kaynıyorum derken ona karşımı Yorumla Soran +1 yıl Evet genel ama en çok ona Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl Libidon aşırı mı yüksek yoksa ben yanlışmı algıladım Yorumla Soran +1 yıl Doğru anladın hic deneyimim yok artık dayanamiyom Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl Yemin etsene yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 20 olcak Yorumla Soran +1 yıl Opusmedim bile ben Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl Valla senin vaktin gelmiş baya sabırlısın karar senin ama vaktin gelmiş zaten boyle durman imkansız Kendi kendine de idare edıyosun demi Oda fayda etmez Yorumla Soran +1 yıl Etmiyo evet kova bir erkek buldum tatlı bal bal lokum onu istiyorum Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl İnsan ister 🤓 izmirli misiniz Yorumla Soran +1 yıl Nope neden herkes beni izmirlisin diyorBakuluyum ben Yorumla Cesur075 Koç +1 yıl İzmir çok geniş bir il heryer aynı ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 numara ya ikizler ile zaman geçirmek çok iyi bence ben kovayım :D en iyi deneyimlerim ikizlerle oldu
Wow ilk kez ksde ikizlere yonelik güzel şeyler duyuyorum
İkizleri sevmeyen var mı ya :D
Çok var askoo
Haksızlık ediyorlar ikizlere o zaman :)
Bu arada takibe alsana mesaj atayım bari bir ikizler ile tanışmısım muhabbeti kesmiyeyim burada :)
Tamam canım aldim
10 numara olursunuzzzz ikizler kadını hediye gibidir zaten ya
Ikizleri oven ilk kisisin
İkizlerde ne arasan var ya espri zeka cilve tutku çocuksuluk pratiklik hamaratlık... oyyy eririm ikizlere adamı manyak eder
Wow bunu gorebilen erkeğe can feda jsjsjsjjs
Ne burcusun
Akrep yavrum
Diyom işte akrep kova benlik tam
Sonra da terazi ve oglak
Akrep akrep ilişkisine bayılıyorum
Ay burcu sanırım onda akrep buarada Akrepler benim de hoşuma gidiyo
Oldu mu partnerin akrep
Yok ama sanaldan konuşuyorduk bulusucaktik sadece yaşı büyüktü ama cook iyi biriydi tam benlikti o
Bende belki senliğim
Ama ilgi duyduğum biri var benim Şu an
Olmadı ama bende senin gibi birisine ilgi duyuyorum
Kiskanclar bide Akrepler aşırı maskulenler
Kıskanç evet doğru
Maskulen ne
Maskulenin ne olduğunu nasıl bilmezsin
Erkeksj
Erkek mi😅
Ha anladım evet öyleyiz galiba
Erkeksi erkeksi
Anladım anladım
Bi akreple yaşamadan ölmeyin demiş bi büyüğümüz
Kova var şu an onun yaşam mi olur
Onla bişe olmaz zevksiz insanlar
Sen bi şey yapsana bana ya konuşalım
Ne zevksiz mi oyy sen bir kova tanimamissin
Sanat adamı bunlar kadın ruhundan anliyorlar
Yatakta nasıl peki önemli olan o
seks yaşamadım işte bilmiyorum ama denicem bu yaz
Konuşmuyor musunuz
Konuşuyoruz ksde konuştuk sonra Instagram dün wp
Bi bulusamadik
Sen anlaşılan istekli birisin sana yetişebilecek mi doyurabilecek misin
Evet neden olmasın ayrıca seviyorum onu
Peki daha önce seks yaptın mı
Hayır işte hiç opusmedim bile
O peki
O tecrübesi var 25 yasinda
Bakireliğini verecek misin
Evet
Zorlar seni tecrübeliyse
Özel şeyleri burdan mı konuşalım
Sanmam tatlı biri
Nasıl
Tatlı işte tatlı biri
Özel sorularım olacak
Sor
Hazır mısın sexe
Yani evet
Neyle korunacaksın
Bilmiyorum daha kondom herhalde
İçine boşalmasını istemiyor musun
Hayir
Sonra bebis olur napcam o bebisi yazik
Hap iç ama duygu çok güzel diyorlar
Yok enfeksiyon falan var ayrıca sevgilim değil ilk olcak bizahmet katlansin
Senin için iyi diyorum iyi olur
Ne iyi olur
İçine akıtması sıcak sıcak
Güzel olur da ilk için olmax
Neden yani
Ilk cunku
Nerene boşalmasını isteyeceksin
Doger yerlere içim haric
Ağzına peki
Ay evet off
Ah bi yazsan bana 😅
Ah ah sorularım var
Kayboldun noldu
Ne sorcan
Kızıyorsun Bana ama sen
Yok hayır ne alaka
Çok alaka
Adamsa uyar değilse boş
Adam yani nebileyim tatlı iste
Romantik
Bunlar yetmez dogru dsz tipe göre hüküm veren varlıksınız bazılarınız karektere bakıyor
Nasıl yani
İti var kopugu var bir erkek asla niyetini belli etmez sözleri ile davranışlarına bak uyumlumu Senin amacın eglence mi
Evet buluscaz yani tatlı biri
Oo seni yer bitirir o buluş o zaman ne takıntı yaptın şehir neresi
Iste merak ettim😋
Bu kadınlar neden çokkkk meraklı? Buluşunca görürsün gercek yüzünü ya seversin ya da nefret edersin baştan balık kokmuyor demek göze almışsın herşeyi
Meraki ve sabırsızım ben kayniyorum surekli
Kaynıyorum derken ona karşımı
Evet genel ama en çok ona
Libidon aşırı mı yüksek yoksa ben yanlışmı algıladım
Doğru anladın hic deneyimim yok artık dayanamiyom
Yemin etsene yaş kaç
20 olcak
Opusmedim bile ben
Valla senin vaktin gelmiş baya sabırlısın karar senin ama vaktin gelmiş zaten boyle durman imkansız Kendi kendine de idare edıyosun demi Oda fayda etmez
Etmiyo evet kova bir erkek buldum tatlı bal bal lokum onu istiyorum
İnsan ister 🤓 izmirli misiniz
Nope neden herkes beni izmirlisin diyor
Bakuluyum ben
İzmir çok geniş bir il heryer aynı ya