+1 yılFala, günlük ya da haftalık burç yorumlarına inanmıyorum ama burçların karakter özellikleri tutuyor, buna inanıyorum. Ayrıca yıldızların konumlarının insanı etkilediği ise doğrudur. Çünkü Allah'ın esmalarının zikri bile gün gün, saat saat taksim edilmiştir. Her gün her saat farklı bir esma, diğerlerinden baskındır. Astrologların burçlara özel fal yorumları hem haramdır, hem de saçmalıktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kadar inanan yoktur herhalde diye düşünüyorum.
Aksine şahit olana kadar.
Bu hemen olacak birşeyler bunu unutmamak gerek.
Uzun yıllar araştırma takip okumak analiz etmek empati kurmak dinlemekle olabilir ancak.
Bir ayrıntı daha var.
O da yükselenleri iyi bilmek.
Bunları bilmediğimiz sürece size sadece gereksiz bir zaman kaybından öteye geçemez.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen burçlara inanmıyorum ama zaman zaman takip ediyorum canım biraz sıkıldığı için oda. bazı insanlar burçlarının kişilikleri ve hayatları hakkında ipuçları verdiğine inanabilirler. Bununla birlikte, bu inançlar bilimsel olarak desteklenmez ve insanların hayatlarını etkileyen gerçek faktörleri açıklamak için kullanılamazlar. Bilimsel bir açıklama veya kanıt arıyorsanız, astroloji bu amaca hizmet etmez.
10 Yorumla
+1 yıl

İslamda astroloji var Hz. ibrahim as ve astroloji
19 Yorumla
Koç+1 yılBu konular çok derin o yüzden bulaşmam söyleyenlere de inanmam ben kaderimi bir insanın ağzından çıkacak söze bırakmam Allahın emrettiği farzlar yeter dikkat edersen ibrahim as hasta olmuyor yalan söylüyor putları kırmak için
Koç+1 yılVe hayatını riske atıyor islamdaki namaz ilk insandan beri vardı peygamberlerin veyahut iyi düşünürlerin heykelini yapıp Allah’a ibadet eder gibi taşlara tapıyorlar dı ibrahim as ölümü göze aldı ateşe attılar ama Allah onu korudu ve o kavimden ayrıldı evlilik yaptı dinini yaşadı çocuklarına öğretti ve neslinden peygamber geldi bir kısmı da yoldan çıktı
Koç+1 yılHerkes iyi bir hayat yaşamak ister demekki insanlar farklı değil insan doğduğu ortama göre şekil alır Afrika da yerliler arasında doğsaydım mızrakla veyahut yaya gerdiğim ok ile hayvan avlardım kimden öğrendim büyüklerimden ben okula kendi irademle gitmedim babam gönderdi veyahut annem seçimlerimiz iyi ve kötüyü ayırt edecek zamana kadar aileyi takip eder sonra onların öğretilerini yenilerine aktarırız
Koç+1 yılMesela yeşillikler içinde kuşların ötüşünü duyan bir insanla çöl de kumların üstünde güneşin altında duran birinin hisleri aynı olabilir mi ikisi de aynı günde doğmuş olsun
Koç+1 yılO zaman bizim için önemli olan şimdi ki andır ve bunu güzelleştirmek için Allaha yönelip bize bunu için izin vermesini dileyip Allah o zamana kadar izin verirse çabalayıp etrafımızı güzelleştirmek için işe koyulmamız gerekir bahçene ağaç ek kuşlar gelir çalış para kazan azda olsa ihtiyacını karşılayacak bir şeyler al yeni kıyafetler olabilir kitap olabilir izlemek yerine yapmakla ilgili olmak daha iyidir izlersen sadece gözlerin doyar ama harekete geçtiğinde gönlün doyar Allah kimin güzel işler yapacağını denemek için sizi yarattım diyor yani yan gelip yatmakla kimse yarına güzellikler beklemesin
genel özelliklerini çevremde görüp onayladığım için genel özelliklerine inanıyorum sadece
15 YorumlaO kadar çok inanıyorum ki günlük bakmadan edemiyorum ve çok etkileniyorum ki gerçekten de hep doğru çıkıyor
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılBurçların karakter özelliklerine inanıyorum kendimde yengeç burcuyum ve burcumun olumlu ya da olumsuz bütün kişilik özelliklerini taşıyorum
20 Yorumla
+1 yılBilimin açıkladığı kadar.
Gezegen hareketlerinin etkisi olabilir ama abartıldığını düşünüyorum. Falcı bacılara meydan bırakmamak lazım.06 Yorumla
Aslan+1 yılKur'an'da takım yıldızlarıyla vs alakalı ayetler mevcut. Bazı İslam âlimlerine göre de gökyüzündeki hareketlerin insanları etkilemesi mümkün görülmüş bir şey. Tabii günümüzdeki şaklabanlarla aynı düşüncede değiller. Geleceği gören falcılar gibi bakmıyorlar olaya.
Aslan+1 yılÇok öğrenmek istiyorsan araştır. Fazla önyargılı yaklaşıyorsun ben sevmiyorum birini ikna etmek için takla atmayı. Güneşin hareketlerine göre namaz vakitleri belirlenmiş, gökyüzündeki kerametleri yabana atıyorsun bence.
Aslan+1 yılGökyüzündeki hareketlilik de Allah'ın emridir. Ben İslam'a ters bir şey söylemiyorum. Gökyüzünde de belli bir düzen kurulu. Sanki Allah sadece dünyaya hükmediyor gibi konuşuyorsun hâşâ. Mevsimler bile insanların ruh halini etkiliyor. Bunlar sebeptir, hepsi Allah'ın kurduğu düzene bağlı ve onun emriyle tecelli eder.
- Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılKadim ilimlerde yeri var. Fallara inanmam. Burca göre yol yürümem, burca göre karar vermem. Dengeli bi ilgi desek yeridir.
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımın her alanında ona göre yaşayacak kadar değil ama burçlar var bu bilimsel olarak gerçek yani yalan diyemem.
00 Yorumla
+1 yılBurçlara öyle hayatımı değiştirecek kadar inanmam ama okurum insanın karakterine etki ettiğine de inanırım
00 Yorumlaİnanmamayı tercih ediyorum, çünkü bir zamanlar çok ilgiliydim ve yormaya başladığını fark ettim. Beklentisiz olmak bilmeden yaşamak daha iyiymiş.
00 YorumlaHiç inanmam burcumun özelliklerini taşığıma da asla inanmıyorum
02 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok inanırım. Her birimizin karakterini yalansız anlattığı için bir çoğuda tutar. Tüm özelliklerini taşırım.
00 Yorumla Karakter ozelliklerini etkiledigine inaniyorum
01 Yorumla
+1 yılSpiritüel konular hakkında epey ilgili ve inançlıyımdır, Günlük burç yorumlarından ziyade.
019 Yorumla
Yay+1 yılKesinlikle. Elbette nasip kavramı da var lakin evrenden neyi istersem, neyi istemeden düşünür yayarsam o oluyor. Bu kesin işte.
Yay+1 yılZaten zenginim. Ama tam da dediğini yaptığım için bu oldu ve yapmaya devam ediyorum.
Harika bir örnek verdin tebrik ederim.
Yay+1 yılVar zaten :)) senin bu konulara inanmadığını görüyorum. Ama şunu belirtmek isterim ki ben şu an o inanmadığın şeyi savunmuyorum.
Yani yıldıza baktım, şöyle olacak böyle olacak demiyorum.
Benimkisi farklı bir olay. Hayatım son 7 ayda inanılmaz değişti. Ben artık bambaşka biri oldum sır ile tanışınca.
Yay+1 yılÖnyargıyı kenarı bırakıp gerçekten merakla izleyeceksen sana bu konudaki bir film/belgeseli ileteyim. 1 saniyesi bile israf olmayacak temin ederim. Türkçe ve YouTube da.
Oğlak+1 yılOn yargı değil benim ki misal ben muslumansam Allah a nasıl inaniyosam bir ateist yahudi budist satanist fristiyan da nasıl kendilerince bir dine inaniyosan ve bu dinden dobduremiycegin gibi benimde Müslümliktsn donemiycegim burçlara da inanmam sabahtan akşama akşamdan sabaha gece gibdiz oturup binlerce delil önüme koysansa yine inanmam Allah'ı bildiğimden dolayı başka şeye inanmam çünkü Kuran'da herşeyin cevabı var
Yay+1 yıl1. Burca inandırmaya çalışmadım.
2. Müslümanlıkla ters düşen bir şey değil.
3. Allahı dini zaten reddetmiyor.
4. Bu bir dini inanış veya herhangi bir inanış şekli değil.
Allah’ın yarattığı evrendeki yasalardan biri. Yer çekimi yasası gibi bir şey bu. Hem Allah yaratmış, hem bilimsel olarak ispatlanmış bir şey bu endişe etme :))
Bende müslümanım ama senin bundan önce bi rahatlaman lazım.
Yay+1 yılSen demek ki benim bahsettiğim şeyi 3. ye anlamıyorsun. Son kez sana burçtan bahsetmediğimi söyleyeyim. Daha da diretmeyeceğim.
Yay+1 yılÇekim Yasası - Attraction Law.
Tek cümle ile söyleyecek olursam; düşüncelerin frekans yayması nedeniyle benzerlerini kendisine çekmesidir.
Birkaç örnek de; "hep benim başıma geliyor", "bir şeyi 40 kere söylersen olur", "hep beni buluyor"
Dediğim gibi bu yüce Allahın yarattığı mükemmel dengedeki evrende yer alan bir kanun/yasa.
Sadece şu filmi izle. Son derece basit şekilde anlatıyorlar.
www.youtube.com/watch?v=CBM8m3t1Abk&t=3971s
Yay+1 yılBu arada merakımı mazur gör bir şey merak ediyorum, sende bir öğretmen tipi var. Öğretmen misin acaba öyle hissettim de?
Yay+1 yılYok ben seninle daha fazla uğraşamayacağım.
Yay+1 yıl:)
+1 yılBurçlar sözdebilimdir, gerçeklikten uzak falcılıktır. Bilimsel hiç bir verisi yoktur.
02 Yorumla
Akrep+1 yılEyvallah
+1 yılBaşak burcuyum herşeyini taşıyorum inanıyorum
00 YorumlaKarakteristik özeliklerini dikkate alırım ama
Yine de benim için belirleyici degildir00 Yorumla
+1 yılsonsuz inanırım çünkü bu dünyanın belli bir döngüsü vardır
00 YorumlaÇok genel konuşup insanları manüpüle ediyorlar yani hayır
00 Yorumla
+1 yılİnanıyorum ama hayatımı burçlara göre yaşamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim burcuma kötü diyenler olduğu için inanmayı bıraktım
01 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılYani kendi burcumu yansıttığım ve hep aynı burç kadınlarından hoşlandığım için bir yere kadar inanıyorum
00 Yorumla
+1 yılİnanmam kişilik ve karakterlere takılmış isimden ibaretler
00 YorumlaBence doğrular o yüzden inanıyorum
10 Yorumla%10 oranında inanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılVakit geçirmek için bakıyorum yoksa cokda fifi
10 Yorumla
+1 yılArada araştırıyorum ama canı gönülden inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum
11 YorumlaZerre inanmam.
13 YorumlaKızları etkileyene kadar 😂
01 Yorumla
+1 yılPek inanmam ama bakmayı severim
03 Yorumla
Kova+1 yılZaten mantıklı gelmiyor bana
+1 yılHiç bir zaman inanmıyorum
03 Yorumla
Kova+1 yılNeden aferin
+1 yılHiç inanmam hiç ilgilenmem
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInaniyorum çogu dogru çünkü
10 YorumlaSadece kişilik özelliklerine inanıyorum.
10 YorumlaZerre kadar inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yıl%2 inanıyorum bazen denk geliyor
00 Yorumla
+1 yılSallamam da , laf olsun okurum
00 Yorumla
+1 yıl%70 inanıyorum fal'da baktırırım
00 Yorumla
+1 yılBen pek inanmıyorum
00 YorumlaÇok inanırım malesef😂😂
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞirinlere inanırım burçlara inanmam
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan şeylere inanmam.
00 Yorumla Doğru oluyorlar bazen
00 YorumlaGeyik muhabbeti yapacak kadar
00 Yorumla
+1 yılBen sadece burç uyumuna inanıyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok değil
20 Yorumla
+1 yılHiç inanmam palavra hepsi
04 Yorumla
Akrep+1 yılTabi ki... Fal, Tarot, astroloji falan bunlar hep insanları kandırmak için çıkarılmış yalanlar
Akrep+1 yıl👽🤘
+1 yılHiç inanmam.
15 Yorumla
Oğlak+1 yıl@Nazlı_822 nasıl boş? Gizli profil olduğundan olabilir mi? Takip edersen anca görürsün.
Oğlak+1 yıl@Nazlı_822 sen bizden ne gibi bir zarar gördün? Kutu kapalı göndermedim
+1 yılGerektigi kadar
10 YorumlaHiç inanmam
10 Yorumla
+1 yılhiç inanmam
10 Yorumlaİnanmıyorum
02 Yorumlaİnanmam.
01 YorumlaKısmen inanırım
09 Yorumlainandığım bazı noktalar var
01 Yorumlainanmam
00 YorumlaÇok inanmam %30 anca
00 Yorumla
+1 yılİnanmam