#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Hayır inanmıyorum
Evet inanıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Güneş tutulmaları, astronomi ve fizik alanlarında incelenen doğa olaylardır. Güneş tutulması, Ay'ın Dünya ile Güneş arasına gelerek Güneş ışınlarının Dünya'ya ulaşmasını engelleyerek bir gölge oluşturduğunda meydana gelir. Bilimsel olarak açıklanabilir ve tahmin edilebilir olaylardır ve güneş tutulmalarının enerjilere veya doğaüstü güçlere etkisi olduğuna dair bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır.
Ancak, bazı kültürler ve inanç sistemleri güneş tutulmalarına farklı anlamlar yükleyebilirler. Bu tamamen kişisel inançlara, kültürel değerlere veya spiritüel görüşlere bağlıdır. Eğer güneş tutulmaları hakkında inançlarınız varsa, saygı duyulmalıdır, ancak bilimsel olarak doğrulanmış gerçeklerle ayrımınızı yapmak önemlidir.
Evet inanıyorum zira güneş tutulması esnasında çok büyük bir enerji ortaya çıkıyor ve insanlar üzerinde gerginlik, stres ve öfkeye yol açabilir
hiiii teşekkürler çikolata kız
Herseyin bir enerjisi vardır
Güneş tutulması sırasında gerçekten bende değişiklikler oluyor ve bunu net olarak görüyorum hissediyorum. Evrende olan enerjilere inanmamak mümkün değil
Cevap
12Cevap
Hayır öyle saçmalıklara inanmam.
Halk arasında doğal afetler habercisidir. Aslında araştırmalarda buna yakın.
Palavra. Güneş'ten zaten elektromanyetik olarak enerji geliyor yani halihazırda da bu enerjiyi insanlar, bitkiler ve hayvanlar alıyor. Bunun haricinde bir enerji yok.
Çok teşekkür ederim, siz de aynı şekilde.
Olağan durumda zaten değişmek zorunda kaldığım için inanıyorum denebilir
Bana biraz saçma geliyor ya
Eyvallah iki gözümün çiçeği
Bilemiyorum gibi gibi
Marmara depremine çakışmaz uımarım.
Termodinamik yasalarına inanırım sadece.
Hic hir seye inanmiyorum
hic dusunmedim bunu
İnanmıyorum
Nanirim
Evet
Nasıl inanmayayım
Biraz
kesinliikle inanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?