Rüyamda siyah bı varlık sağ elimi çekti sürdü sol elimde altımda kalmış öyle Yatmışım sol elimide çekince istemedim uyandım uyanır uyanmaz ellerime baktım kınalıydı sağ da daha çok sol da da küçük sıçramış gibi sizce neden olabilir hiç başınıza geldi mi?
Hic bir bilimsel acıklaması yok gormenin vs bunlar din uydurmalarıdır halk arasında cin surdu falan sana bilimsel olanı soyledim vucudun seni uyarmıs ya kansızlıgın var ya da ustune yattın dolasım bozuldu
Rukye ayetlerini dinleyebiliyorsan sorun doktorluktur. Eğer dinleyemeyip kendini kaybediyorsan baygınlık hissi kalp çarpıntı hızın artıyorsa sağlam bir hocaya görün diyebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bunun sebebi dolasım bozuklugu , ustune yattıgında bozulur ve bu tarz cilt lekelenmesi olur.
Kına kokuyor ama
Ve rüyamda sürüldüğünü gördüm
Yok oyle seyler tamamen uydurma
😂kendim gördüm diyorum
Hic bir bilimsel acıklaması yok gormenin vs bunlar din uydurmalarıdır halk arasında cin surdu falan sana bilimsel olanı soyledim vucudun seni uyarmıs ya kansızlıgın var ya da ustune yattın dolasım bozuldu
Merhaba bende bir keresinde oldu ve nedeni bilmiyorum
Kimisi cin kimisi melek yakmış diyor anlamadım bende
Hm geçmiş olsun
Sağol
Rukye ayetlerini dinleyebiliyorsan sorun doktorluktur. Eğer dinleyemeyip kendini kaybediyorsan baygınlık hissi kalp çarpıntı hızın artıyorsa sağlam bir hocaya görün diyebilirim
Tamam dinlerim sağol
Cinlerin geliniii
🤭😂
Kaçırıyım seni ellerinden
Bune kız cinle mi evlendin
Bilmiyorum ya 😂
geçmiş olsun kınalamışlar seni
Sağol 😅
düğün ne zaman acaba :D
Bilemiyorum artık 😂
kına yakıldıysa gerisi gelir yakında davetiye gönder de oynamaya gelelim :D
Oynar mısınız kaçar mısınız artık 😂😂