Bazen keyfim bozuk bilmem ne retrosu oluyormuş diyor buluşmaya gelmiyor kafayı yiyeceğim ya.

Bazen keyfim bozuk bilmem ne retrosu oluyormuş diyor buluşmaya gelmiyor kafayı yiyeceğim ya.

Yok galiba. Tutuyor diyenleri de anlamıyorum, şimdi ben senin hakkında rastgele bir şeyler sallasam illa ki bir şeyler tutar. Burçlar 150 tane şey sallıyorsa 20'si falan tutuyor sonra aa hepsi tutuyo nasıl oluya yaa falan diyorlar. Halbu ki aynı yıl, aynı ay, aynı gün, aynı saat, aynı dakika da doğan tek yumurta ikizler bile bam başka kişilik özelliklerine sahiptir. Bide bilmem kaç ışık yılı uzaklarda koca koca sayısız yıldızın bizden niye haberi olsun. Burçlara inanan insanlar genel olarak narsist karaktere sahiptirler, tüm evrenin kendi etraflarında döndüğünü düşünürler.
Burçlara inanan çok kişi var ama arkadaşlarıma özel olarak sormadım bu konuyu zaten inanmaları benim için önemli değil ben zaten onların inancına karışmam. ama bana da derlerse işet burçlar gerçek sen de inan gibi o zaman anlaşamazdık ve sorun yaşardık çünkü kimsenin benim hayatımda ya da inançlarıma karışmasını sevmiyorum ya da istemiyorum. burçların zaten bilimsel olarak kanıtı da yoktur. bu yüzden de sadece eğlence amaçlı araştırılabilir bence.
Cevap
1Cevap
Burçlarla yani astrolojiyle olan ilişki inanıp inanmamak değil de ilgilenmek ya da ilgilenmemek şeklinde olabilir çünkü sözde bilimdir.
Doğru 🗿
bu kadar uyan yok dksksh hepsi inanıyo ama. ben hariç.
Türkiye'de burçlara inanmayan kız gördüm artık ölebilirim.
kdkdhs zorbalığa uğruyorum inanmadığım için:(
Oha. 🔫 İnan lan falan.
dhshdhdkf ikna çabaları oluyor sürekli konu burölara geldiği için
Inanıyorum ben bu kadar detaylarini bilmiyorum incelemiyorum sadece
Çok derin olmadığı sürece sorun yok
Sanki bu soruyu benim için sormuş gibisin😅 BEN İNANIYORUM😂
Umarım bu kadar inanmıyorsundur 😄
Aklın oynar🤣🤣
Hayda umarım videodaki gibi arkadaşın yoktur 😄
Şaka yapıyorum bee😅
Heee iyi 😅
Tabi doktorum o profösör vidyosundan sonra bir aydınlandım ki sormaa.. öyle böyle değil.. burçlara tövbe ettim🤣🤣🤣🤣
youtube.com/shorts/LMmjMthFQVI?feature=share
Celâl hoca mutlu 🗿
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Her insanın vardır burçsuz adım atmayan bi tanıdığı çevresinde illaki.
Tepkim genelde videodaki gibi olur.
Şaşırmadım abi. En iyisi aldırış etme 😅
Fal kısçına inanmam karekterler üzerindeki etkisine inanirim
Karakter falan tamam da bana şu gün ya bugün şu oldu ondan moralsizim demesin kimse deliriyorum.
O fal işte. Boş iş
Ben inanıyorum
😑
Retro metro olaylarına inanmıyorum ama burçlar gerçekk
Peki öyle olsun.
Çok aptalca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?