Aldatmayan, eşine sadık olan insanlar, genelde hangi burçlardan çıkar?
Toprak grubu
Su grubu
Hava grubu
Ateş grubu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aldatmayan, eşine sadık olan insanlar, genelde hangi burçlardan çıkar?
Kararlılığa değer veren bir burç varsa o da Boğa'dır. Yani, eğer Boğa size söz verirse, emin olun ki onlar buna bağlı kalacaklardır. Bu nedenle, ilişkiler söz konusu olduğunda, Boğa burcu güvenebileceğiniz ilk burç olmalıdır. Akrep son derece sadık bir burçtur ve partnerlerinin de aynı şekilde olmasını beklerler.
Su bulunduğu kabın şeklini alır, kabı sağlamsa dışına çıkmaz.
Yani genelde su gruplari sadıktır, ayrılamiyorsa, mecbursa, ozaman aldatmak son çare olur
Kendi burcum siye değil ama gerçekten yengeçler sadıktır.
Yengeçler muhafazakardır, kimse üzülsün istemezler, gerekirse kendilerinden ödün verip yorulurlar ama karşıya bunu belli etmezler. Dünyanın en ince düşünen, en çok seven burcu yengeçtir. Herkes yengeç kadar düşünceli olsa kimse boşanmaz
Yengeçleri bu kadar övmeyin sonra kızlar gerçek sanıp seviyor sonra da üzülüyorlar ben çok yengeç tanıdım bana yengeçleri anlatmasın kimse
Valla yengeç Burcu olup, beni aldatan da oldu. Esini aldatan da 🙂
Yani her ne kadar tam aşk adamı diyemesekte Oğlak olarak ve etrafımdaki oğlak olanların sadakatsizlik yaptığını pek görmedim. ha yine diyorum. Aşk adamı değiliz. Yani Daha doğrusu biraz mantıksal baktığımız doğrudur. Ancak Sadakat denilince kesinlikle sadığız.
Cevap
10Cevap
Offf tabikide önce toprak elementi burçların daha sonra su grubu burçların doğum haritasında ağırlıklı olduğu kişi en sadık kişidir.
Ama bazı libidosu yüksek burçlar var ki bunların erkekleri özellikle güneş akrep, güneş boğa erkekleri gibi doğum haritasında bu su veya toprak elementleri ağırlıklı değilse uzak durun aldatilabilirsiniz.
♍️ Başak burcuyum mesela, kimseye ihanet ettiğimi veya yarı yolda bıraktığımı hatırlamıyorum.
Genellikle güvenilir ve sadık burçlar toprak grubundandır diye düşünüyorum.
Evet bende başağım hiç aldatmadım hep aldatıldım (
Başak genellikle çok zeki, şüpheci ve gözlemcidir, niye aldattırdın kendini? 😄
Çok sevgim galiba o yüzden zaten kendisi belli etmiyordu ben kendi gözlemlerimle öğreniyordum hep
Şu geubu burçlarına sadık diyen mallar ne yaşıyor merak ediyorum toprak geubun ilk 4 maddesinden biri güvenilirlik ank neye göre millet su grubu diyor
En sadık burç diye bir şey yok ben aldatan yengeçte tanıdım sadık bir koçta.
Herkes kendi burcunu yazmış.:D
Kötü yanlarını yazan yok ne kadar dürüst insan var burada vay be.😂
Bu işler tamamen karaktere bakıyor burçlarla çok alakası olmuyor
Bu işler burçla olmuyor maalesef. Karakter meselesi
Haritasına bağlı. Başak yükselen boğa ya da yengeç olsa ay burcu balık olsa aldatmaz büyük ihtimalle
Ay burcu etkileri arttırabiliyormu? Sanki bazen etkileri düşük geliyor
Peki neden yükselen burcumn etkileri güneşe daha baskın geliyor gençlerde?
Gece gece soruları arttırmak isterimde ne kadar izim verirsin bilemem
Boğadır net
Boga olup, kocasını aldatanda gördüm, sevgilisini yani beni aldatan da
hava grubu bana daha çok güven veriyor
Kimm var bu grupta
ikizler kova terazi
Ben olsam yanlış olurdu zaten sadık değilim
sen nesin
Boğa
uzak duralım 😂
Yakarım yanarsın
@melina_97 terazi sadık olabilir. Ama onlarda çapkın. Terazi kadınları da çok flortoz oluyor. Çorap değiştirir gibi sevgili degistiriyorlar
@Emre3558123 Terazinin sevgilisi olduğu zaman, flörtöz değil. En azından kendi adıma söylüyorum.
@melina_97 bence burçla alakalı değil. Yetişme tarzıyla alakalı diye düşünüyorum. Bir yıl olmuş soruyu soralı ama düşüncelerim değişti artık burçlar önemsiz geliyor şmdi
Hava grubu aölsöslsşx
Balık net
Burclarla alakasi yok karakterle alakasi var bencd
En sadık burç koç burcu
İkizler olmadığı kesin
İkizler
Ikizler Çapkınmış
Kesinlikle boğa
Kanı bozukluğun burcun yok
Akrep ve balık
başakkk
Akrep ve Balık Net
Akrep olamaz da balık olabilir. Bilmiyorum balığı
Ben kendim akrep burcuyum sadık olmamam imkansız
Walla akrep olup, beni aldatan çok oldu, sadece beni değil, eşini v. s. aldatan iki akrep kadını gördüm
Elhamdülillah çok şükür o kadar karaktersiz değilim ama akrepler sadıktır
Tabi yükselen burç da önemli, belki oyuzden aldatmiyorsundur. Birazda kendimizi kendimiz kontrol ediyoruz, ondanda olabilir
Aynen öyle herkes aynı değildir
Akrep burcu
Sende akrep burcu musun?
Aslaaaa... Çok akrep burcu taniyorum, hiçbiri sadık değil 🙂
Toprak kesinlikle
AKREP ♏ der geçerim
Kova
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?