Güncellemeler
+1 yıl
Bana geri döndü ama öyle böyle değil soguk yapiyorum kedisini atıyor bana Suna bak nasıl uyuyor diye falan baya baya özlemiş beni
Elim yanlışlıkla görüntülü arama yerine değdi ondan sonra başladı muhabbet ama Şu an ben Galipim kdmxkdkdk
Elim yanlışlıkla görüntülü arama yerine değdi ondan sonra başladı muhabbet ama Şu an ben Galipim kdmxkdkdk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Karaktere göre değişir
Oğlak burcu erkeği sevildiğini içten hissettiği zaman mutlaka geri döner. Bu burcun erkekleri sevgiyi derinden hissetmek isterler
Ama narsist köpekler belli etmezler svfilerini anca ver anca ver
ketum oğlak erkekleri işte
gurur yapar inatcilardir sevse bile hissettirmez yani
Hissettirmesinler asko elden gidince de zırlamasınlar o zaman
Dolapta pudingin olduğunu hatırlayınca bile mutlu olur insan
Hayatındaki insani gerçekten seviyorsa nasıl bell etmez anlamıyorum
Oğlak burcu ciddi bir burçtur. İliskide maddi güce sahip değilse degilseniz o ilişkiyi ürutmekte zorlanır. Ogrenci ise ders, sınav gibi durumlardan ilişki için ayıracak vakit bulamaz önce ben bir meslwgimi alayım sonra döner bakarım düşüncesinde olur. Casiyorsa iskoliktir işten size vakit ayiramaya bilir. Ayrilik konuşması yapmakta tam bir fiyaskotur. Ayrilirkwn size söylediklerinde durustte olabilir oan ki duyguların yoğunluğundan kaynaklı zorlanıyor olmasıda olabilir.
Unutmaz, gommer. Bitirdiyse bitmistir demektir ama o radveye gelmesi icinde baya seyler olmasi gerektirir
Yok ayrılırken şunları dedi
Sen bende bitmedin bundan birkaç sene ikimiz de ipleri elimize aldığımız zaman tekrar karşılaşıp birlikte olacağımızı düşünüyorum ne kadar koptuk desek de koparmayacağız bence ha manita olarak ha arkadas veya fb olarak ama kopmayız öyle hissediyorum dedi bu ne demek sence
Fazla uzulme bahanesiyle kapiyi aralik birakil felsefe yapmis
Mavra mi diyorsun yani öyle bir düşüncesi yok mu
Ben, beni seven ve sevdigim kisi icin asla birakip gitmezdim ki gitmem gerekli isede iliski bitirmem
Oglak burcuyum hala seviyorsam özlerim ama belli etmem
Abi belli edin iste yaa dicem ama ben de etmiyorum dkdbdksndb
Senin burc ne
Aslan
Kafanın bozuk olması çok normal değil mi? :d soğumuşsa unutur.
Sen bitmedin bende ileride tekrar birlikte olacağımızı biliyor bunu hissediyorum ama Şu an devam ettirecek gücüm yok dedi
oğlak erkeği anında unutur. Onun en önemli şeyi işi, kariyeridir
İş icin çok fazla ara vermek istedi defalarca bekleme süresine girdik ben de derslerime yoğunlaşmak icin bekledim ayni anda iki işi kaldıramıyorum tamamen sana odaklanıyorum demişti ama iş de bulamıyor çalışmak icin sence aklıma gelir mi
bilemiyorum akışa bırakmak en iyisi
Kolay unutmaz, gururu ağır basar; özlese bile sessiz kalabilir.
6 ay sonra dönmüştü aldattıktan sonra , ve her ayrılığımzda o döndü
Oğlak olarak diyorum unutmaz ara da bir fotoğrafını açıp eski anılarını canlandırıp vay be der hayatına devam etmeye çalışır
Hiç fotoğrafımız bile yok bir senelik iliski içinde. Hatta toplasan 20 kere falan bulusmusuzdur çok anımız yok yine de hatırlar mi
İnsta fotoğrafını görmesi yeter li oğlak olarak yaptığım olarak söylüyorum 30 dk fotoğrafınla bakışır vay be şununla söyle seyler yapmıştık neyse artık der devam eder
Saçlarımı kızıla boyatmıştı geri siyaha donsem vay be der dimi
Bence kolay kolay unutmazlar
Bence de ya bir sene neden katlansın yoksa bir amaci vardı yanı
Erkek severse hemen döner dönmüyorsa sevmiyordur
Çok yıprandı ben tarafından regl koşullar tarafından aylarca konuşmadığımız oldu yine de döner mi bir senelik bir iliskiydi
Eğer seviyorsan adım at ama bıraktığın gibi ise o
Ben çok gururluyum ve egoma büyük zarar verdi geri dönemem
Ayrılıklar üzücü seni anlıyorum inşallah istediğin olur
Benimde sevgilim var ve ilk o son olması için elimden geleni yapıyorum gururu bir köşeye bıraktım
Ben de gururumu ezdim ama bunu da istemedi benim kulum gibisin şimdiye kadar fikir beyan etmedin dedi
İçin daralıyor mu her dakika
Ya aslında şöyle ayrıldığımız an ve ilk iki gün berbat bir ruh halindeydim yemeden içmeden kesildim uyku desen yok sigarayı resmen yemek istiyorum ama ikinci günü geçip 3 4 5 derken iki haftaya kadar çoook rahatlamış hissettim resmen yenilendim ama son iki gündür kokusunu teminini özledim ona sarılmayı güldürmeyi özledim
Bende de böyle oldu zikir çekmiştim
burcla ne alakası var
Kansalkabalajqlajabajan
Unutmaz
bu neden ayrıldığınızın sebebinede bağlı biraz.
Unutmam. Sadece artık hatırlamam.
B12 eksikliği varsa unutur
Oğlak bu asla geri adım atmaz.
dün ne yediğimi bile hatırlamıyom
Unutmaz
Ben oglagim sor
Ne kadar sürede gerçekten seversiniz oğlaklar geç sever diye biliyorum
Ben erken severim ya
Erkek severim diye okudum dlsndksmdssn
Pis sapik bdbdhd
Peki ne kadar süre sonra unutursunuz ve göründüğünüz kadar umursamaz değilsiniz dimi
Umursamaz mı asla ama çok umursamaz göründüğümüz doğru ve asla unutmayız
Eski sevgililerini unutmuştur ama dimi benimleyken çünkü kimseye sana hissettiğim gibi hissetmedim demişti
Hissetmemiş olabilir bunu bilemem ancak unuttuğunu sanmıyorum ama seninleyken mutluysa geçmiş umrunda değildir
Ya unutma derken hafızadan silinme değil görse illaki hatırlar ama duygu bakımından ve çok teşekkür ederim cevapların icin oglak bey
Duygu bakimindan da unutmaz bence ancak dediğim gibi güzel anı olarak kalır sadece
Cıks dönmez
Seven unutmaz
dönmesine ihtiyacın mı var?
Unutmaz