Astroloji & Burçlar Burcunuz bir bakışıyla neler yaparmış 😯? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Burcunuz bi bakışiyla ne yaparmis 😯Benimki öldürür diyor 😕😂#MaksatMakara Güncellemeler+1 yıl Güncelleyelim Güncellemeler+1 yıl .. Burcunuz bir bakışıyla neler yaparmış 😯? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% Balık +1 yıl Sakinlestirirmus ama cevremdekiler oldurck gbi bakion korkutucu sert bakışlar da var diolar😅 2 9 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Çevrendekiler yanlış biliyor foto doğru lütfen 😂😂 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Yukselinm akrep ondan olabilir Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Ooo tehlikelisin sana usulca saygilar diyip kacmak lazim😂 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl 😅😅😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Yalnız bende bi bakışla öldürüyorum dikkat et yani sonra nereye düştük deme 😎😂 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Ahahah. Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Ava giden avlanır sampiyon dikkat et Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Sıkıntı yok gayet pür dikkat 😂😂 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl 😅😅. Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Sakinleştirir. 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Var mı bu özelliğin 😊 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Öyle diyor aksine deli etmeye bayılırım 😁😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Kimi deli ediyosun ya 😂 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Ne sen sor, ne ben söyleyim. Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Tamam o vakit Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 950 cevap paylaştı. Bir bakışımla sustururum 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl 😶😶😂 Yorumla
Dilarainan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% Terazi +1 yıl Tüm dertlerini unuttururmuş 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Profilin terazi ama 😕😂 senin öldürmen gerekti😂 Yorumla Dilarainan474 Terazi +1 yıl Terazi değilim yengeç im profil niye öldürmek istiyor bilemiyorum ama yükselenim terazi demekki önce unutturup sonra öldürüyorum o da iyi Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Hahahaha bu iyiydi Gel yavrum bütün dertlerini unutturuyum sana sonra takkk 🔫 geçmiş olsun 😂 Yorumla Dilarainan474 Terazi +1 yıl 😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Tehlikelisinnn seni seni😂😂 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% İkizler +1 yıl Vay be mutlu ediyor musuz 1 23 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl İkizler miii😂 bilemedim 😂 Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Ikizkerim de biz kendimizi bı mutlu ederiz geri kalanları sonra be kshd Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Edelim* Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Hahahaha 😂😂 ikizler burcu dengesiz değil mi😂 Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Ay terazi çok dengeli sanki 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Şu an konumuz ikizler lütfen konuyu saptirmayalim 😏😏😂 Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Çokta güzel saptiririm😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Lütfen İkizlere geri dön konumuz o 😑😂 sen kendini niye mutlu edemiyorsun 😕😂 Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Ediyorum da son zamanlarda çok nazar değdi dağıldık 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Felak nas oku kendine nazar öyle bir şey 😊 ikizlersin biri dağilsa diğeri toplaması lazım 😂 Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Toplanacağım da birilerini dağıtarak toplayacagim dur 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Şey benim işim vardı zaten gidiyordum😶😂😂😂 Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Ahahahahah Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl 😂 😂 kimi dağıtmayı planlıyorsun acaba 😂 Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Bilmiyorum ya kafamdan deli deli şeyler geçiyor 😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Yapma öyle şeyler uyma şeytana 😂 Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl İlk burayı kapatacağım sonra bakacağız bir seylere 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Burasi mi seni mutlu ediyor Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl *Mutsuz Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Mutsuz etmiyor da hayal kırıklığı oluşuyor😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Sadece eğlenmeye bak bence yinede sen bilirsin 😊 Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Vaktimi çalıyor oturup ders çalışmam lazım😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Şimdi oldu ozaman haklısın dersler daha önemli 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ağlatır mışım.. 1 6 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Yok ya sen yapmazsin öyle şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen yapmam.. Hiç bana göre değil.. Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Ama seni çok aglattilar dimi😕😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır.. Kimse beni ağlatamaz.. Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl 😂 anlıyorum seni gizlendiğin iyi olmuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Terazi +1 yıl Terazi neden öldürüyo ya aşık etse ya 😀 1 0 Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% Aslan +1 yıl Mest edermiş 1 6 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Vay be 😂 Yorumla Xxxdilaraxxxx Aslan +1 yıl Yiia 😅😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Kimleri mest ettin yine kizz 😂😂 Yorumla Xxxdilaraxxxx Aslan +1 yıl Ben bisi yapmadım 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Seni seniiiii hadi hadi 😂😂 Yorumla Xxxdilaraxxxx Aslan +1 yıl 😊😊 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% Akrep +1 yıl Korkuturum sjsjjs 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Gündüz korkut gece uyuyamayiz😕😂 Yorumla
Kumralada_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% Başak +1 yıl En kötü burc 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Soru o değil 😂 Yorumla
Amanyabosver Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% Balık +1 yıl Öldürür 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Profilin balık nasıl öldürcek😕😂 Yorumla Amanyabosver Balık +1 yıl Teraziyim ama Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Sen sakinleştirip öldürüyorsun😕😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şiir yazdırırmış 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Şiirin adı Gizli'ye 😂😂😂 Yorumla
Kristaltanesi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Boğa +1 yıl Susturur😅😅 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Sustum😶😂 Yorumla Kristaltanesi Boğa +1 yıl Iyi bakalım 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl 😶😶😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sakinlestirirmus ama cevremdekiler oldurck gbi bakion korkutucu sert bakışlar da var diolar😅
Çevrendekiler yanlış biliyor foto doğru lütfen 😂😂
Yukselinm akrep ondan olabilir
Ooo tehlikelisin sana usulca saygilar diyip kacmak lazim😂
😅😅😅
Yalnız bende bi bakışla öldürüyorum dikkat et yani sonra nereye düştük deme 😎😂
Ahahah.
Ava giden avlanır sampiyon dikkat et
Sıkıntı yok gayet pür dikkat 😂😂
😅😅.
Sakinleştirir.
Var mı bu özelliğin 😊
Öyle diyor aksine deli etmeye bayılırım 😁😂
Kimi deli ediyosun ya 😂
Ne sen sor, ne ben söyleyim.
Tamam o vakit
Bir bakışımla sustururum
😶😶😂
Tüm dertlerini unuttururmuş
Profilin terazi ama 😕😂 senin öldürmen gerekti😂
Terazi değilim yengeç im profil niye öldürmek istiyor bilemiyorum ama yükselenim terazi demekki önce unutturup sonra öldürüyorum o da iyi
Hahahaha bu iyiydi
Gel yavrum bütün dertlerini unutturuyum sana sonra takkk 🔫 geçmiş olsun 😂
😄
Tehlikelisinnn seni seni😂😂
Vay be mutlu ediyor musuz
İkizler miii😂 bilemedim 😂
Ikizkerim de biz kendimizi bı mutlu ederiz geri kalanları sonra be kshd
Edelim*
Hahahaha 😂😂 ikizler burcu dengesiz değil mi😂
Ay terazi çok dengeli sanki 😂
Şu an konumuz ikizler lütfen konuyu saptirmayalim 😏😏😂
Çokta güzel saptiririm😂
Lütfen İkizlere geri dön konumuz o 😑😂 sen kendini niye mutlu edemiyorsun 😕😂
Ediyorum da son zamanlarda çok nazar değdi dağıldık 😂
Felak nas oku kendine nazar öyle bir şey 😊 ikizlersin biri dağilsa diğeri toplaması lazım 😂
Toplanacağım da birilerini dağıtarak toplayacagim dur 😂
Şey benim işim vardı zaten gidiyordum😶😂😂😂
Ahahahahah
😂 😂 kimi dağıtmayı planlıyorsun acaba 😂
Bilmiyorum ya kafamdan deli deli şeyler geçiyor 😄
Yapma öyle şeyler uyma şeytana 😂
İlk burayı kapatacağım sonra bakacağız bir seylere 😂
Burasi mi seni mutlu ediyor
*Mutsuz
Mutsuz etmiyor da hayal kırıklığı oluşuyor😄
Sadece eğlenmeye bak bence yinede sen bilirsin 😊
Vaktimi çalıyor oturup ders çalışmam lazım😄