Daha önce kırmızı yılan gördüm
Şimdi ise yeşil ve beni ısıran bir yılan gördüm
Hep sıçrayarak uyanıyorum 😭😭😭
Daha önce kırmızı yılan gördüm
Şimdi ise yeşil ve beni ısıran bir yılan gördüm
Hep sıçrayarak uyanıyorum 😭😭😭
Rüyada Kırmızı Yılan Görmek Ne Demek?
Rüyada kırmızı yılan görmek, toplumun içindeki diğer bireylerden farklı bir şekilde düşünen ve zeka seviyesi yüksek olan kişilerle karşılaşmaya delalet eder. Rüya sahibinin bu insanlarla tanıştıktan sonra ufkunun iki katına çıkacağına işaret eder. Aynı zamanda bu rüya sıkıntılı günlerin geride kalacağına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya, hayatınızda yeni başlangıçlar olacağına da işaret eder.
Rüyada yılan ısırması
Düşmandan gelecek zarara yorumlanmıştır. Rüyada yılan ısırması, kişinin düşmanı aracılığıyla gelecek eza ve meşakkattir. Isırılan kimsenin haram mal kazandığına işarettir. Aynı zamanda rüyada yılan ısırması, düşmanının kendisini üzeceğine, sıkıntı çekeceğine yorumlanır.
Rüyada Yeşil Yılan Görmek
Din düşmanı bir kimseye yorumlanır. Rüyada yeşil yılan görmek dinin düşmanı demektir. Bazı kere de rüyada yeşil yılan düşmanınızın zahit ve salih biri olduğuna delalet edilmektedir. Yani görünüşte iyi biri gibi görünürken, içte ise sinsi hain bir kimseye yorumlanır.
Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Bir de dua ederek uyuyun mümkünse.. Genelde yılan, düşman diye tabir edilir. Keyifli günler..
Cevap
8Cevap
Bende 2 defa yılan gördüm. İlki yeşildi ve baya büyüktü. Anlamı pek iyi bişey değil gibi ama biziyiye yoralım.
Normal değil Anlamı Kötü Şeylere İşarettir diye biliyorum
İlginç 22 yaşındayım bu yaşıma kadar 1 veya 2 kez yıkan gördüm rüyamda.
Yılan
Astroloji ne saçmalıyor bilmem de, Freud’a göre yılan, erkek cinsel organını temsil ediyor.
Yılan sinsiliği temsil ediyor diye biliyorum diğer emin olmadığim görüşlerimi yazmayacağim ve birde sakın bir yerde bir daha rüyanı anlatma rüyanın anlamı bozulabilir
Rüyalar , aklindan gecen dusuncelerin boyut kazanmasidir. Yani ruyalarin gercek hayatla bir anlami yoktur. Hereeyden gizem aramayin.
Yılan düşmandır galiba, bilemedim.
Evet öyle yazıyor 😕
Dua ederek yat.
Ne diye
Niyet etmene gerek yok 1-2 dua oku bildiğin fatiha falan.
Anladım
Teşekkür ederimmmm
Bişi değil
Yılanlara takmışsın demekki
Oku ufle kendini abdest al
Yılan var hayatında
Yılan sana sokacak dikkat et 😄
Bilinç altı
Evet ama neden
Kötü bir rüya
Zor bir durum
Detaylı anlatır mısın