5 aylık bir ilişkim var sevgilimi çok seviyorum Almanya’ya gidecek sizce değişir mi?

5 aylık bir ilişkim var sevgilimi çok seviyorum Almanya’ya gidecek sizce değişir mi?

Ooo şimdi yokluktan varlığa geçiş yapacak, millete almanya da yaşıyorum diye hava basacak yurt dışına kaçmaya çalışan kızları etkilemeye çalışacak ya da sen aklını kullanıp gitmeden işi bitirip sende gidersin Almanya'ya 😂😂
Cevap
11Cevap
gitsin ya gitse benimki engel olmam. suçlu hisseder insan. kurtarsın kendi hayatını diye bakarım. zaten güvenmediğiniz insanlarla beraber olmayın
Karakterli insan değişmez onu zamanla görürsün zaten aşağıda ki kanka lafına bakıp kafana takma
uzaktan ilişki zor olur ama zaman gösterecektir bunu.
Oda seviyorsa değişmez degiseceksede sevmesin zaten
değişir dünya değişiyor insanlar nasıl değişmesin helgayı bulur
Uzak mesafe ilişkilerini iyi götüren de var götüremeyenler de var. Kesin bir şey diyememekle birlikte umarım ilişkiniz aynı seviyede devam eder.
Değişir net kesin bende gidicem 2 ay sonra ve şimdiden sarı esmer kumral planlari yapiyorum orada insanlar tanişmiyor doğuştan arkadaş manit oluyor
O seni gerçekten seviyorsa zaten böyle bir şey düşünmene gerek yok..
Ahahahaj sence orada rahat durma ihtimali var mı? Sen onu şener şenin kamyona bindir almanya diye edirnede indirsinler 😂 yoksa rahat durmaz
Kesin ve net yaramazlık yapar haberin olsun erkek bu
Uzaklık değiştirebilir kişilere bağlı
Göz önünde tut degismez merak etme 🌹☺
Geleceği kimse bilemez yaşa gör
Yollama sakin ya o ya ben de
Ben imam değilim bilemem
Değişmez en kısa zamanda evlenirsiniz korkma.
Yokk
Uzun mesafe ilişkisi çok zor inşallah değişmez
Değişir tabiki
O karekterle ilgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?