Her gunku gibi bugun de fakelere denk geldik Karizma foto ile istek atiyor g. zekali bom bos sacma tipler bi bitmediniz lan Korkak goruslerde gizlendi. Ozel durumu var s. a. l. a. g. i. n.
😂😂😂
Burcunuz nedir?
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kova Burcuyum.
Burçları yalan ve gereksiz bulsamda burç özelliklerimi birebir taşıyor olmam aşırı şaşırtıyor beni.
En iyi anlaştığım burçlara terazi ve yay diyor ama hiç o burçlarda tanıdıklarım olmadığı için bilemiyorum😅
Kova burcuyum. Herkesle konuşurum burcuyum ayırt etmeksizin
Evet öyle 😌
Ben ikizlerim. Kimlerle anlaştığımı bilmiyorum. Biliyosan söyler misin?
Herkesle olmuyo be
Ben herkesle anlaşabilirim hadi benim burcumu da siz bulun
Bilemedin
İki hakkın kaldı
Maalesef hepsi yanlış 😂
Ama sen balıksın
Gerçek doğum tarihini girmedim çünkü
Dm kutum kapalı ordan yazardım ama
Kutun*
Gizemli ve anonim olmayı tercih ediyorum çünkü kendimle ilgili özel konuları burdan değil dm. den paylaşırım burdan sadece fikir ve yorum 😉
Tanışma taktiği falan değil kimseyle tanışmak falan da istemiyorum zaten sadece özel bir durum var açıklayamayacağım bu arada Aslan burcuyum
Hayır bekarım ama dedim ya açıklayamayacağım bir durum var çünkü beni anlamanı beklemiyorum ama hiç olmazsa saygı göster
Sana bir yanlışım mı oldu veya zararım kimseye de salça olmadım sadece yorum yapıp zaman geçiriyorum ve ayrıca en önemlisi çok özel bir durum var ondan dolayı burdayım yoksa işim olmaz
ben yayım ben herkesle anlasırım ama herkes benle anlasamaz
burclara pek ınanmam ama ben unutmam gerekırse unuturum sadece gercekten unutmak ıstemem yeterlıdır
Kovayım herkesle anlaşırım.
Yanlış o
İkizler burcuyum herkesle anlaşabilirim.
benim burcum neydi la 😇😇
gey mi oluyorum yani 😂🤣😂🤣
Akrep
Pek dikkat etmedin uyumlu bi insanımdır. Anşaşmazlık varsa karşı tarafta kesin bi sorun vardır😀
Yengeç boğa balıklar iyi sanırım
Doğrudur😀
Yengeç benim burcum
İyiyiz bence
senin burcun ne?
Burçlara inanmam. Saçma geliyor.
Boğa akrep ile anlasirin burcun balık
İkizler burcuyum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?