Astroloji & Burçlar Burcunuz nereye atandı? Prenses3421 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Atama yerlerinizi alalım 😅😅😅 Güncellemeler+1 yıl Hangi burçsunuz simdi hangisi oldunuz 😅 Burcunuz nereye atandı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Burcum atanmadı bir şeye zaten burçlara da inanmıyorum :D sadece eğlencesine takip ediyorum ama yengeç şaşırtmadı her zaman ki gibi. 0 2 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅😅ilahi barışcım atanmadı eğlence amaçlı bu da zaten u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Biliyorum :D :D :D
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Bu nerden çıktı ben yay mı oldum şimdi? Oğlak mı olacam yay mı? bi karar versinlerde ona göre burç yorumuma bakacam 1 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅 kız ilahi tayinin çıktı artık neyse o Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Terazi +1 yıl Başak olmuşum. Bunlar benimle başak geçiyor sanırım 😯😯😂😂 1 4 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Terazi seviyorduk başaklarla anlasamam ki ben şimdi kendi kendimë kavga mi etcem çok kötüsün hayat 😂😂 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅 olabilir Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Bunu başıma sen açtın 😂😂 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Balık +1 yıl 1 günle Başağı kaçırdım Aslan oldum. Bilerek mi yapıyorsunuz ya of. 1 8 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅 bir dahakine artık Yorumla VarsayalımNil Akrep +1 yıl yok yaa kabul etmiyorum akrebim ben hfvfvb neyse ex de başak olmuş başaklara söverim ben de Yorumla VarsayalımNil Akrep +1 yıl yanlış cevaba yazmışım neyse kalsın hvbfhb Yorumla CptSimonRiley Balık +1 yıl Ben de ne alaka diye okuyorum :D Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl @VarsayalımNil 😅😅😅😅 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl @VarsayalımNil artık düşmanımız başak onlara söv😅 Yorumla VarsayalımNil Akrep +1 yıl hahaha yok yok bi alakası yok kusura bakmayın. Karışmış yollayınca fark ettim :D Yorumla CptSimonRiley Balık +1 yıl Sorun değil :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lan benim nerem aslan? En meymenetsizinden başaktım ben; huysuz, mükemelliyetçi hıyarın tekiydim. Aslan ne olm? 1 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅😅 atandın artık idare et kanka Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Terazi exim yüzünden bütün terazilere söverken terazi olmam şoku nfbggg 1 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅😅 ilahi ya ataman oraya çıktı aşko yapacak bir şey yok Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Koç iken balık olmak mı... Ulen hayatttt...🥲🥲🥲 0 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl hoş geldin burcuma🥳🥳🥳🤗 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 333 cevap paylaştı. Her türlü koç 😂 kurtulamıyorum 1 9 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Tüh be soyleseydin kız ayarlama yapardım sana😅🤗 Yorumla Degisik_-_ Akrep +1 yıl 21 desen hallolurdu 😂 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Senin için özel kural yapıyorum hangisine istiyorsun atama😅😅 Yorumla Degisik_-_ Akrep +1 yıl Olmuşken en egolusu olsun 😂😂aslan Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Aslan egolumuymuş tamam ozaman seni aslan tayin ediyorum 😅😅😅🤗 Yorumla Degisik_-_ Akrep +1 yıl Ondaki ego kimde var 😄 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Bilmiyorum doğrudur 🤗 Yorumla Degisik_-_ Akrep +1 yıl Kıyağını unutmiycam 😂 teşekkürler Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Rica ederim canım 😊🤗🤗 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 77% İkizler +1 yıl Neden kayıyor burclarin gunlerj 1 13 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Kaymıyor ya internette gordum eglencesine sormak istedim sadece🙈🙈 Yorumla Balcicek899 İkizler +1 yıl Hee benim ikizler o zamansa🤣🤣🤣 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅 hayırlı olsun atamanız ozaman Yorumla Balcicek899 İkizler +1 yıl Qslinda normaldi sadece 1 gun atmış yani 21 haziranda zaten 21 hazirana kadar ikizler diye biliyotum🤣🤣🤣 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl İyi bari kalmışsınız yerinizde ozaman😊😊 Yorumla Balcicek899 İkizler +1 yıl Vallahi aynen ya seninnnedie🤣🤣 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Ben balıkta 🐟 kaldım 🤗🤗 Yorumla Balcicek899 İkizler +1 yıl AA iyi bak ne güzel 3. Dekanatsin herhalde🤣🤣 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 3. Dekanat ne anlamadım Yorumla Balcicek899 İkizler +1 yıl 3 dekanata ayrılıyorlar karakter özellikleri değişiyor vasfina göre 1 2 3 vasfı var İnternet balık burcu dekanatlari yaz oku bak yildiznamenw falan da bakabilirsin Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Hiç bilgim ilgim olmadığı için bilmiyorum teşekkür ederim 🙏🙏😊 Yorumla Balcicek899 İkizler +1 yıl Olsun önemli değil zaten çokta gerekli bir bilgi degil🤣 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅😊😊 öyle olsun Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% Yay +1 yıl Yeni burcum yok. Beni silmişler sanırım. 1 8 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Nasıl ya kaç doğum tarihin ki Yorumla Bikız99 Yay +1 yıl 1 Aralık Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Cidden yoksun 🙈🙈🙈🙈😅 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Senin atamanı özel olarak ben yapıcam nereye olsun söyle 😅🤗 Yorumla Bikız99 Yay +1 yıl Hiç fark etmez zaten anlamıyorum da inanmıyorum da sen neresi dersen orası olsun😄 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Seni balık yapalım canım ozaman 🤗🤗🤗 Yorumla Bikız99 Yay +1 yıl Teşekkürler Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Rica ederim tatlım hoş geldin diyiyim😊😊🤗😅 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% Aslan +1 yıl Benden Yengeç olmaz ya 1 2 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Neydin ki😅 Yorumla CoffeeAndCoffee Aslan +1 yıl Aslan 😃 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Aslan +1 yıl Ben Başak burcuyum burada aslan yazmış olsa da 1 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Atandın artık aslansın sen😅😅 Yorumla
drmuhammet Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Aslan +1 yıl Yengeçten ikizlere tayinim çıktı 😂😂😂 1 2 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Eğlenceli soruya eğlenceli cevap verdiğin için teşekkür ederim diğerleri sacma sapan yorum yapıyorlar deli oluyorum Yorumla drmuhammet Aslan +1 yıl Onlar sana kurban olsunlar 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nerden çıktı şimdi bu ya böyle bisey yok demi bu saatten sonra niye değişiyor 0 5 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Ay kız eglence olsun diye zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hah ohhhhh Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅korkma korkma burcundasın hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaahhaha Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 🤗🤗🤗😅 Yorumla
Darıso Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% Başak +1 yıl Değismiyor Başak olarak devam ediyor 1 1 Yorumla Darıso Başak +1 yıl Neden değismedi ya başak sevmiyorum ve tutmuyorumda beni alın başaktan😂😂😂😂 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% Boğa +1 yıl Akreptim terazi olmuşum 1 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 💃💃💃✨
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Başak +1 yıl Aslan a😄 1 18 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Neyden aslan oldun aşko onuda yazsan keske🙈🙈 Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Başak tan Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Asko demesen sevmiyorum o kelimeyi Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Tabi ki soryy Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Ok kabul ettim özrünü 👍 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Sağol ya😅😅 Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Rica ederim Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Sen hangi burçtan hangi burca döndün merak ettim Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 🐟 balıkta kaldım ben🤗🤗 Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Yine aynı yani Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Evet başka kaldıramazdım sevindim😅😅😅 Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Anlamadim Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Makara yapıyorum ya 🙈🙈🙈 Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Hım ilginc😄 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Sorunun amacı eğlence 😊😊😅 Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl Hım Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Hmm ya🤗🤗🤗💞 Yorumla Angelgloss Başak +1 yıl 😄😄 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% Balık +1 yıl Balıkmış 1 2 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Cidden ülke olarak okuyup anlama alışkanlığını kazanmak gerek neyden balık oldun😅 Yorumla χάσμα Balık +1 yıl Anlatma ve yazmayı da unutma atama yerini sormuşsun Neydi ne oldu diye bir şey yok direk ne oldu diyor Yorumla
DalgınBirKız Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% Balık +1 yıl Akrep😈😈😈 1 5 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Cidden ülke olarak okuyup anlama alışkanlığını kazanmak gerek asko neyden akrep oldun onuda yazsan🙈🙈😅 Yorumla DalgınBirKız Balık +1 yıl İşte akrep olmuşum yaydim Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Anladım canım 😅😅 Yorumla DalgınBirKız Balık +1 yıl Bende 🌸🌸 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅🤗🤗 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% Yengeç +1 yıl yalan ya 1 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Yalan tabi amaç eğlence zaten ki Yorumla
Trouvailllee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% Oğlak +1 yıl koç. 1 3 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Tamam da neydi ne oldu Yorumla Trouvailllee Oğlak +1 yıl boğa Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Hmm anladım ataman hayırlı olsun 😊😅 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Başak mi oldum şimdi? 0 7 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Öyle gibi 😅😅 Yorumla Yaban00 Terazi +1 yıl 😥😥😥 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Ay üzülme tamam sen kal madem Yorumla Yaban00 Terazi +1 yıl Tm. Aramayın beni Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Yok yok söylerim ben yaban hasta gelememiş diye😅 Yorumla Yaban00 Terazi +1 yıl Çok sevinirim.🤩🤩 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 💃💃🥳✨ anlaştık aşko Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı. bu şakamı ya ikizler mi oldu yengeç 😂😂 0 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅evet şaka ataman yapıldı ama canım yapacak bir şey yok ikizlersin artık Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% Aslan +1 yıl 20 Ağustosla Yine Aslanım 😂💪🏻 0 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅😅 biyere yerlestiremedik seni desene iyi kal madem Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% Yay +1 yıl Ben atanamamışım 😂😂 0 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Aynı mi kaldin😅😅 Yorumla
Fairydaily Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% Balık +1 yıl Aynıyım ben hala. Peşimi bırakmıyor katır inadı.. 0 3 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅 nesin ki Yorumla Fairydaily Balık +1 yıl Oglak hep oglak Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 🤣🤣tamam tamam oğlak kal sen Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Lan ciddi mi hayatta kabul etmem 0 5 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Ciddi ciddi nereye çıktın sen😅 Yorumla Fearlesgirll Kova +1 yıl Abi ben kova doğdum kova kalırım netAma yeni doğanlar için olabilir Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅😅😅 atandın artık kanka ağlamak yok Yorumla Fearlesgirll Kova +1 yıl Ha bu arada oğlak diyo oğlaklar hakkında fikrim yok kdmdkdmck Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Öğreniriz zamanla😅😅😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Iyy balık 1 5 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😅😅😅 okadar mi ya bende balığım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay pardon ya fark etmedim ndugdgxvxcst Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 🙈🙈🙈 okadsr neden kötü ki balıkları neden sevmiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinsi oluyorlar ndjdgxgvsf Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Kendimi çıkarıyorum asla sinsi değilimdir çünkü oylelerinden igrenirim hatta Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı. Yengeç olmuşum 1 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Atamanız hayırlı olsun canım🤗 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 368 cevap paylaştı. Ben balığım balık olarak kalıcam kova ne ya 😂 0 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl Ataman öyle kalsın artik😅 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% Yengeç +1 yıl Yengeç hala 0 1 Yorumla Prenses3421 Balık +1 yıl 😊😊🤗😅 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 589 cevap paylaştı. Öbür tarafa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Burcum atanmadı bir şeye zaten burçlara da inanmıyorum :D sadece eğlencesine takip ediyorum ama yengeç şaşırtmadı her zaman ki gibi.
😅😅😅😅ilahi barışcım atanmadı eğlence amaçlı bu da zaten
Biliyorum :D :D :D
Bu nerden çıktı ben yay mı oldum şimdi? Oğlak mı olacam yay mı? bi karar versinlerde ona göre burç yorumuma bakacam
😅😅😅 kız ilahi tayinin çıktı artık neyse o
Başak olmuşum. Bunlar benimle başak geçiyor sanırım 😯😯😂😂
😅😅😅
Terazi seviyorduk başaklarla anlasamam ki ben şimdi kendi kendimë kavga mi etcem çok kötüsün hayat 😂😂
😅😅😅 olabilir
Bunu başıma sen açtın 😂😂
1 günle Başağı kaçırdım Aslan oldum. Bilerek mi yapıyorsunuz ya of.
😅😅😅 bir dahakine artık
yok yaa kabul etmiyorum akrebim ben hfvfvb neyse ex de başak olmuş başaklara söverim ben de
yanlış cevaba yazmışım neyse kalsın hvbfhb
Ben de ne alaka diye okuyorum :D
@VarsayalımNil 😅😅😅😅
@VarsayalımNil artık düşmanımız başak onlara söv😅
hahaha yok yok bi alakası yok kusura bakmayın. Karışmış yollayınca fark ettim :D
Sorun değil :)
Lan benim nerem aslan? En meymenetsizinden başaktım ben; huysuz, mükemelliyetçi hıyarın tekiydim. Aslan ne olm?
😅😅😅😅 atandın artık idare et kanka
Terazi exim yüzünden bütün terazilere söverken terazi olmam şoku nfbggg
😅😅😅😅 ilahi ya ataman oraya çıktı aşko yapacak bir şey yok
Koç iken balık olmak mı... Ulen hayatttt...🥲🥲🥲
hoş geldin burcuma🥳🥳🥳🤗
Her türlü koç 😂 kurtulamıyorum
Tüh be soyleseydin kız ayarlama yapardım sana😅🤗
21 desen hallolurdu 😂
Senin için özel kural yapıyorum hangisine istiyorsun atama😅😅
Olmuşken en egolusu olsun 😂😂aslan
Aslan egolumuymuş tamam ozaman seni aslan tayin ediyorum 😅😅😅🤗
Ondaki ego kimde var 😄
Bilmiyorum doğrudur 🤗
Kıyağını unutmiycam 😂 teşekkürler
Rica ederim canım 😊🤗🤗
Neden kayıyor burclarin gunlerj
Kaymıyor ya internette gordum eglencesine sormak istedim sadece🙈🙈
Hee benim ikizler o zamansa🤣🤣🤣
😅😅😅 hayırlı olsun atamanız ozaman
Qslinda normaldi sadece 1 gun atmış yani 21 haziranda zaten 21 hazirana kadar ikizler diye biliyotum🤣🤣🤣
İyi bari kalmışsınız yerinizde ozaman😊😊
Vallahi aynen ya seninnnedie🤣🤣
Ben balıkta 🐟 kaldım 🤗🤗
AA iyi bak ne güzel 3. Dekanatsin herhalde🤣🤣
3. Dekanat ne anlamadım
3 dekanata ayrılıyorlar karakter özellikleri değişiyor vasfina göre 1 2 3 vasfı var İnternet balık burcu dekanatlari yaz oku bak yildiznamenw falan da bakabilirsin
Hiç bilgim ilgim olmadığı için bilmiyorum teşekkür ederim 🙏🙏😊
Olsun önemli değil zaten çokta gerekli bir bilgi degil🤣
😅😅😅😊😊 öyle olsun
Yeni burcum yok. Beni silmişler sanırım.
Nasıl ya kaç doğum tarihin ki
1 Aralık
Cidden yoksun 🙈🙈🙈🙈😅
Senin atamanı özel olarak ben yapıcam nereye olsun söyle 😅🤗
Hiç fark etmez zaten anlamıyorum da inanmıyorum da sen neresi dersen orası olsun😄
Seni balık yapalım canım ozaman 🤗🤗🤗
Teşekkürler
Rica ederim tatlım hoş geldin diyiyim😊😊🤗😅
Benden Yengeç olmaz ya
Neydin ki😅
Aslan 😃
Ben Başak burcuyum burada aslan yazmış olsa da
Atandın artık aslansın sen😅😅
Yengeçten ikizlere tayinim çıktı 😂😂😂
Eğlenceli soruya eğlenceli cevap verdiğin için teşekkür ederim diğerleri sacma sapan yorum yapıyorlar deli oluyorum
Onlar sana kurban olsunlar 😂😂
Nerden çıktı şimdi bu ya böyle bisey yok demi bu saatten sonra niye değişiyor
Ay kız eglence olsun diye zaten
Hah ohhhhh
😅😅😅korkma korkma burcundasın hala
Hahaahhaha
🤗🤗🤗😅
Değismiyor Başak olarak devam ediyor
Neden değismedi ya başak sevmiyorum ve tutmuyorumda beni alın başaktan😂😂😂😂
benim yine aslan kaldı
Akreptim terazi olmuşum
💃💃💃✨
Aslan a😄
Neyden aslan oldun aşko onuda yazsan keske🙈🙈
Başak tan
Asko demesen sevmiyorum o kelimeyi
Tabi ki soryy
Ok kabul ettim özrünü 👍
Sağol ya😅😅
Rica ederim
Sen hangi burçtan hangi burca döndün merak ettim
🐟 balıkta kaldım ben🤗🤗
Yine aynı yani
Evet başka kaldıramazdım sevindim😅😅😅
Anlamadim
Makara yapıyorum ya 🙈🙈🙈
Hım ilginc😄
Sorunun amacı eğlence 😊😊😅
Hım
Hmm ya🤗🤗🤗💞
😄😄
Balıkmış
Cidden ülke olarak okuyup anlama alışkanlığını kazanmak gerek neyden balık oldun😅
Anlatma ve yazmayı da unutma atama yerini sormuşsun Neydi ne oldu diye bir şey yok direk ne oldu diyor
Akrep😈😈😈
Cidden ülke olarak okuyup anlama alışkanlığını kazanmak gerek asko neyden akrep oldun onuda yazsan🙈🙈😅
İşte akrep olmuşum yaydim
Anladım canım 😅😅
Bende 🌸🌸
😅😅🤗🤗
yalan ya
Yalan tabi amaç eğlence zaten ki
koç.
Tamam da neydi ne oldu
boğa
Hmm anladım ataman hayırlı olsun 😊😅
Başak mi oldum şimdi?
Öyle gibi 😅😅
😥😥😥
Ay üzülme tamam sen kal madem
Tm. Aramayın beni
Yok yok söylerim ben yaban hasta gelememiş diye😅
Çok sevinirim.🤩🤩
💃💃🥳✨ anlaştık aşko
bu şakamı ya ikizler mi oldu yengeç 😂😂
😅😅😅evet şaka ataman yapıldı ama canım yapacak bir şey yok ikizlersin artık
20 Ağustosla Yine Aslanım 😂💪🏻
😅😅😅😅 biyere yerlestiremedik seni desene iyi kal madem
Ben atanamamışım 😂😂
Aynı mi kaldin😅😅
Aynıyım ben hala. Peşimi bırakmıyor katır inadı..
😅😅 nesin ki
Oglak hep oglak
🤣🤣tamam tamam oğlak kal sen
Lan ciddi mi hayatta kabul etmem
Ciddi ciddi nereye çıktın sen😅
Abi ben kova doğdum kova kalırım net
Ama yeni doğanlar için olabilir
😅😅😅😅😅 atandın artık kanka ağlamak yok
Ha bu arada oğlak diyo oğlaklar hakkında fikrim yok kdmdkdmck
Öğreniriz zamanla😅😅😅
Iyy balık
😅😅😅 okadar mi ya bende balığım