Beni tanıyanlar bilir ben bu hareketlerden hiç haz almam, sadece egolu kendini beğenmiş biri gibi lanse ediyorsun kendini ve ben o tarz insanlardan çooooook uzak duruyorum 😅🙋🏼♀️
Açık seçik profilim burada başkaları gibi gizli profiller arkasına sığınıyorum insan olarak kim olduğuma gelince tanışmak istediğine emin olduğunda burada ne yapacağını biliyorsun nereye yazacağınıda biliyorsun
Açık seçik profilim burada başkaları gibi gizli profiller arkasına sığınmıyorum insan olarak kim olduğuma gelince tanışmak istediğine emin olduğunda burada ne yapacağını biliyorsun nereye yazacağınıda biliyorsun nerden çıktığıma gelince soruların çok sürükleyici geldi hepsine cevap verdim
Sen kimsin nerden çıktın dediğin öyle söyledim, bende tanışmak için bayılıyorum, tanışmak istermisin diye de sormadım, vaktim çok değeceğini bilsem daha çok vaktim olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yengeç
Hava grubundanım, bildiğin oksijen verdiren...😄
Hava gurubunu seviyorum yaaa 😄
Enerciii.🥳😄
İkizler hava
Yaratıcılık , fikirsel zenginlik ve eğlenceli özellikleri bana uyuyor ama sosyal biri değilim
Ateş grubundayım yakarım dikkat edin… 😂🤣😅
Hava elementi, yazanlar doğru gibi karakter yatıma uyan şeyler
yapıma*
Aynen ateş olduğumu bile bile gelirler
Sen biraz yavaş mı gelsen acaba 😅 bildirimlerim uçtu 😂
Mutluluktan uçma yeter
Tövbest 😂 niye mutluluktan uçacak mışım?
Tanırsan başka yapabileceğin bişey yok
Beni tanıyanlar bilir ben bu hareketlerden hiç haz almam, sadece egolu kendini beğenmiş biri gibi lanse ediyorsun kendini ve ben o tarz insanlardan çooooook uzak duruyorum 😅🙋🏼♀️
Ön yargı yapıyorsun, yargısız infaz etme bence ön yargılı insanlardan bende çooook uzak duruyorum beni tanıyanlar bilirler
Eywallah ✌🏼
Baştan gelebilirsin en azından soğutacak bişey yapmadın
Hahaha gülesim de yoktu
En azından ağlatmıyorum yüzünü güldürüyorum daha ne istiyorsun
Tam olarak hiç kimseden hiç bir şey
Her insan bişey ister sende makina değilsin insansın neticede
He işte ben o insanlardan değilim
Hangi insanlardanmışsın söylede nabzına göre kızılcık şerbeti verelim
En son sorduğun sorunun cevabı sana özel 😉
Sen kimsin yahu nerden çıktın birden bire?🤔
Açık seçik profilim burada başkaları gibi gizli profiller arkasına sığınıyorum insan olarak kim olduğuma gelince tanışmak istediğine emin olduğunda burada ne yapacağını biliyorsun nereye yazacağınıda biliyorsun
Açık seçik profilim burada başkaları gibi gizli profiller arkasına sığınmıyorum insan olarak kim olduğuma gelince tanışmak istediğine emin olduğunda burada ne yapacağını biliyorsun nereye yazacağınıda biliyorsun nerden çıktığıma gelince soruların çok sürükleyici geldi hepsine cevap verdim
Tanışmak falan istemiyorum o yüzden vaktini daha fazla harcama bence 👍🏼
Sen kimsin nerden çıktın dediğin öyle söyledim, bende tanışmak için bayılıyorum, tanışmak istermisin diye de sormadım, vaktim çok değeceğini bilsem daha çok vaktim olur
Tahta yok orada 🤨
😂😂😂 eklememişler
Bizi toprağa almışlar toprağa giricez demekki 😂
Kader utansın 😂
Ates ve su yakisir mi agam?
Yok uzak dur bence 😂
Aaa😭
Söndürürler seni 😅
Su benim
Ateş ediyorum 🔥
Burçdaş olmak bir ayrıcalık 😄✌🏼
: )