Bitmesini istemediğim rüyalar görüyorum her güzel rüyamı telefon çalarak bölüyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üzerinden iki yıl geçmesine rağmen sık sık eximi görüyorum rüyalarımda, çok canımı yakmıştı unuttum sanıyorum çalışıyorum ama rüyalarım da bile canımı yakmak için uğraşıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
kötü rüyalar
Ben rüyamı anlatmicam ama her zaman (genellikle değil) öldürülüyorum, cinsyet olayı vb. Şeyler oluyor
Yanlış yazılmış cinayet olacaktı
3 gündür rüyamda ölüyorum, beyin ölümü anlayamadığı için öldükten sonra uyanıyorum. İyi rüyalar görmem genelde.
Genellikle güzel rüyalar görürüm evet, bazen de ter kan içinde nefes nefese kâbus görüp kalktığımı da bilirim.
Geçen hafta bir rüyamda Ankaralı Turgut ile Hayko Cepkin düet yapmış, ben de bu şarkıya klip çekmeye çalışıyordum.
Sürekli cephede oluyorum. Bence beni askerliğimi yaptım artık askere gitmeme gerek yok sjsjssj.
Hayır kabus. Fazla stresli bir insanım. Doktora gitmeyi dusunuyorum.
geneli saçma nadir manalı bir şey çıkar ona da itimat etmem :D
Saçma sapan rüyalar geçenlerde sevgilimin halının üstüne sıçtıgini görmüştüm
Çoğu rüyam karışık ve tuhaf oluyor nadiren gerçekten güzel bir rüya görüyorum.
Bitmesini istemediğim rüyalar görüyorum her güzel rüyamı telefon çalarak bölüyor
Üzerinden iki yıl geçmesine rağmen sık sık eximi görüyorum rüyalarımda, çok canımı yakmıştı unuttum sanıyorum çalışıyorum ama rüyalarım da bile canımı yakmak için uğraşıyor
Bazen kabus bazen romantik bazen erotizm değişiyor
Genelde rüya görmem🙂
Hiç hatırlamıyorum ya
Hemen tüm rüyalarım çok anlamsız
Bazı haksız rüyalar gördüm.
Şu aralar rüya görmüyorum
Belli olmuyor diyelim 😅
Hayır, saçma rüyalar görürüm.
Genelde saçma sapan rüyalar görüyorum
Seni kelebek gõrse ömrü uzar
Hayır
Evet öyle